Delena Online

Ez a legcsodálatosabb dolog, amitől boldogok lehetünk.

Ian és az apaság

A szülővé válás minden pár számára izgalmas, de különösen fontos a rajongók számára az, ha egy szeretett sztárpár bemutatja az újdonsült kicsit. Nincs semmi, ami boldogabbá tehetné a rajongókat, mint az, hogy a kedvenceik örömében osztozhatnak, mikor bővül a család. Mint Ian Somerhalder és Nikki Reed esetében, akik egy kislány boldog szülei lettek. A rajongók (a párral együtt) nagyon izgatottak voltak, mikor Nikki a múlt hónap végén megszült. Ian apa lett és készen is állt arra, hogy apa legyen, miután minden másért is annyi mindent tett (állatok iránti szeretete).

Ian és Nikki már évek óta barátok voltak, mielőtt összejöttek és végül Bodhi kislányukat júliusban üdvözölhették. A pár 2014-ben kezdett randizni, majd 2015 őszén házasodott össze. Sokáig együtt éltek és épp itt volt az ideje, hogy szülői szerepbe lépjenek. Egy közelmúltban adott interjúban Nikkit arról kérdezték, mennyire volt izgatott a terhesség miatt.

"A terhesség azonnali kilátásokat helyezett elém" - mondta Nikki a magazinnak. "Életemben ez az első alkalom, amikor tudtam, hogy nem akarom elszalasztani, mert ez pontosan az, amit csinálni akarok."

Míg Bodhi biológiailag a gyermeke Iannek és Nikkinek, addig bizonyos értelemben szülői tapasztalatokkal rendelkeznek a szőrös kis állataikkal szemben. Együtt, Ian és Nikki négy kutyával, három macskával és két lóval rendelkezik a Los Angelesi Congidential Magazin szerint. Ian híres az állatok iránti mérhetetlen szeretetéről és csak egy kicsit kevésbé nyitott az apaság felé.

De a múlthéten Ian elmondta, hogy a háziállatok iránti szeretete hogyan segített felkészülni az apaságra:

Az éjszaka közepén felkelni, hogy palackból etess nyolc kiscicát, akik meghalnának nélküled, ad egy egyfajta betekintést abba, milyen gondoskodni valakiről, akinek a túlélése Tőled függ. Ez egy nagyon különleges dolog. Nagyszerű kezdésnek.

Ian azt is elmondta az embereknek, hogy felkészítették a szülőség piszkos oldalára is azáltal, hogy először állatai voltak. "Megtanultam mosolyogni a végtelen mennyiségű kaki és pisi takarítása közben." És mert állatok voltak az életében, törődni kezdett velük, szeretetet és türelmet tanítottak neki azért, hogy apa lehessen. Annyira így van.

Mielőtt Ian apa lett, nyilvánvaló volt, hogy készen áll a szülői létre. Az Instagram üzeneteinél, mikor a macskáiról posztol, az apjukként emlegeti magát, ami meglehetősen aranyos.

És két évvel ezelőtt Ian azt nyilatkozta a Entertainment Tonightnak, hogy készen állt arra, hogy apa legyen, végül az US Weekly szerint:

Ez a legcsodálatosabb dolog, amitől boldogok lehetünk. Nagyon őrült időket élünk, hogy egy gyermeket hozzunk ebbe a viharos, őrült világba - de tényleg alig várom, hogy megérkezzen, én tényleg csak szeretném ezt.

Míg Ian vágyai viszonylag nyugodtak voltak az apasággal kapcsolatban, nem tagadható, hogy sok tapasztalattal rendelkezik és látszik, hogy tökéletesen megérett rá, hogy apa legyen.

Címkék: Ian Somerhalder
2017.08.18. 22:11, Elena

Nem akarok egy tinédzsert játszani többé.

Interjú Ninával

A Spotted Pig nevű New Yorki büfé nevezetes a híres törzsvendégeiről, így normál esetben nem okozna nagy zűrzavart a színésznő megjelenése, de amikor Nina Dobrev megjelenik egy szép júniusi estén, a fejek felé fordulnak – és nemcsak azért, mert Jackie Kennedyvel versengve egy L.K. Bennett által készített, nagyméretű rózsaszín kabátban és Dior napszemüvegben van. Nina kutya kísérete, Maverick, egy bűbájos és kifogásolhatatlanul jól viselkedő border collie és ausztrál juhászkutya keverék is ugyanúgy kiveszi a részét a figyelemből.

„A világ legnyugodtabb kutyájának tartom”, mondja Nina, miközben letelepszik egy sarok bokszban a kutyájával, akit természeten a Tom Cruise karaktere után nevezett el a Top Gun-ból. Mavericket egy menhelyről adoptálta pár hónapja, miközben még mindig a szeretett macskájának, Lynxnek a halálát gyászolta. „Ugyanannyira mentett meg ő engem, mint én őt”, tette még hozzá Nina. „Nagyon elveszettnek éreztem magamat miután Lynx meghalt, de Maverick visszahozott az életbe.”

„A dolgok, amiket tenni akarok most, nem feltétlenül azok, amiket elvárnak tőlem. Nem akarok egy tinédzsert játszani többé.”

A 28 éves színésznő, aki egy orvostan hallgatót játszik a természetfeletti thrillerben, az Egyenesen át-ban, nem érezte jól magát mostanság. „Azt hittem életmérgezés, de ma már a torkom és a fejem is fáj”, mondja, miközben puncsot rendel. „Ma reggel intravénásan gyógyszert is kaptam”, feleli, és megmutatja a karján a tű nyomát, majd elmeséli, hogy pontosan mit is kapott. Amikor azt nyilatkozom, hogy ő a megtestesült egészség, megrázza a fejét. „A nők szerencsések, mivel eltakarhatjuk magunkat sminkkel. 20 perccel ezelőtt kellett volna látnod!”

A rivaldafényben töltött idő ellenére (hat évad a The Vampire Diaries sorozatban, és korábban négy évad a Degrassi gimi című sorozatban), Nina igyekszik megtartani a hétköznapi lány alázatosságát. A családja Bulgáriából emigrált Torontoba, amikor két éves volt, és évekig rossz anyagi helyzettel küzdöttek. „A családom nem volt gazdag”, magyarázza. „Eleinte egy másik családdal laktunk együtt egy egyszobás apartmanban. A szüleimnek nagyon keményen kellett dolgozniuk.” Miközben a barátainak mindnek drága ruhái voltak, az ő családja a helyi használtruha boltban vásárolt. Hogy a helyzetet jobbá tegye, az anyukája Versace-nek becézte az üzletet.

Eközben, a kamasz Nina egy önsegítő könyvet olvasott, és azt kívánta, hogy a jó szerencse jöjjön végre el hozzá is. Úgy látszik, működött. „Végül, lehetőségem nyílt elmenni egy igazi Versace ruhabemutatóra és az első sorban ülni”, feleli. „Ma már szándékosan megyek vintage boltokba. Vicces, hogyan változik az ember perspektívája.”

Ez a családi háttér segített neki kialakítani a politikai nézetét is. „Egy emigráns családból jövök, és szerintem elfogadhatatlan bárkit is így kezelni”, nyilatkozza Nina Donald Trump politikájáról. „Remélhetőleg felelősségre vonják érte vagy megvádolják, vagy mindkettő. Egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy miniszterelnök. Hanem mint egy valóság show sztárja egy olyan borzalmas és félelmetes műsorban, amit soha nem kellet volna sugározni. És ő a felelős rengeteg fontos döntésben azt az országot illetően, amiben élek. Ezért a véleményem igenis számít, hiába nem volt lehetőségem szavazni.” De még így is, Nina tudja, hogy a szóbeli támogatása Hillary Clinton mellett néhány rajongójába kerülhet. „Mindig, amikor egy ilyet posztoltam, elárasztottak negatív kommentekkel, a legrosszabb dolgok egyikével, amit valaha láttam írva”, mondja. „De ragaszkodom a véleményemhez, ezért ha nem akarod látni azt, amit mondok, akkor ne kövess.”

Ezen kívül nagyon sok minden mást is lehet még találni Nina oldalán – a legfigyelemre méltóbbak a videók róla a merész kalandjai során: ejtőernyőzés, sziklamászás, bungee jumping, cápákkal való úszás, waveboardozás, hoverboardozás. A The Vampire Diaries egyik hiátusa alatt még túrázni is volt Európában és Kelet-ázsiában anélkül, hogy lefoglalt volna egyetlen hotelszobát vagy egy útvonalat tervezett volna. „A hüvelykujjszabályom az, hogy mindent kipróbálok egyszer”, mondja. „Egészséges – vagy lehet egészségtelen – megszálottságom van a dolgok először való kipróbálásában.” A sorozat hatalmas rajongói tábora ellenére Nina anélkül utazott, hogy bárki felismerte volna. „Senki nem képzel el engem úgy, hogy egyedül túrázok, úgyhogy egyszerűen csak azt gondolják, ez nem lehet ő.”

Ez egy igen vakmerő hobbilista, főleg egy olyannak, aki azt mondja, nyugtalan, amikor messze van a kutyájától. De ez az ellentmondásosság az, ami olyan megnyerővé teszi őt a képernyőn. Természetesen ő sem rettenthetetlen a valóságban: majdnem visszamondta a bungee jumpingot az utolsó pillanatban. „A tested minden része olyan, mintha azt mondaná, miért tennéd ezt?”, feleli. ”Illetve, az ejtőernyőzéssel ellentétben, itt tisztán látod a sziklákat, és elképzeled, mi lenne, ha nekiloccsannál.”

Természetesen Ninának a legkevésbé népszerű lépése az ismeretlenbe az a döntése volt, amikor 2015-ben elhagyta a The Vampire Diariest, sokkolva a rajongókat és a kollégáit is. Habár meglepő döntésnek tűnt, de Nina azt mondja, hogy soha nem tervezte, hogy a hat éves szerződésen túl is maradna még. „Ez volt a terv az elejétől fogva”, feleli. „Ha más nem is, akkor az a tény, hogy elmegyek, még jobban megrémisztett. Éreznem kellett azt a félelmet, hogy „Istenem, mi lesz, ha nem kapok többet munkát?” Ez csak még jobban arra késztetett, hogy ötször keményebben dolgozzak azért, hogy biztosra menjek, ez soha nem fog megtörténni.”

„Egészséges – vagy lehet egészségtelen – megszálottságom van a dolgok először való kipróbálásában.”

A szerepei azóta ritkák voltak (xXx: Újra akcióban, a közelgő Crash Pad és Departures), de ez csak azért van, mert „a dolgok, amiket csinálni akarok, nem feltétlenül azok, amiket elvárnak tőlem”, mondja. „Nem akarok tinédzsert játszani többé. Felnőtt szerepeket akarok és kihívást, illetve nagyszerű filmrendezőkkel dolgozni, és fantasztikus történeteket elmesélni, mindez pedig azt jelenti, hogy válogatósnak kell lenni.”

Az orvostanhallgatók az Egyenesen átban is vállalnak néhány elég őrült rizikót azzal, hogy előidézik a saját halál közeli állapotukat azért, hogy a halál utáni életet tanulmányozhassák. Nina szerint egyszerűen csak nem arra vagyunk hivatottak, hogy ne tudjuk, mi történik halál után. Egy széleskörben ismert teóriát említ a reinkarnációról. „Az emberek azt mondják, ha valami nagyon rosszat teszel, akkor állatként térsz vissza, de szerintem ez pont az ellenkezője”, mondja, miközben a kutyájának a nyakát vakargatja. „Igaz, Maverick? Ha beteljesíted a végzetedet, és megteszel mindent, amit kellett, talán ezért jössz vissza kutyaként, hogy aztán egész nap ehess, aludhass és ölelgethessenek, és a valaha volt legjobb életed lehessen!’”

   

Címkék: Nina Dobrev
2017.08.18. 22:03, Damon

Nina Dobrev szó szerint lángra lett lobbantva az Egyenesen áthoz!

Egyenesen át forgatása

Nem titok, hogy a kinézet csalóka lehet, amiről a Vámpírnaplók Nina Dobrevjének első kézből van tapasztalata. Ez különösen igaz az közelgő filmjére, az Egyenesen át-ra, Joel Shumacher klasszikusának a feldolgozására, amiben Nina karakterét mindennek kiteszik – az égéstől a feltámasztásig. Nina a legutóbbi interjúja során az EW-vel bebizonyította, hogy sokkal többet kell játszani egy eszméletlen személy esetében, mint azt első pillantásra gondolná az ember.

A legmeglepőbb stuntja azonban az, amelyik Nina szerint lehet nem is kerül bele a végső verziójába a filmnek: a láng, ami belepi a karakter fél testét. Igaz, hogy a technológia sokat fejlődött az utóbbi három évtizedben az eredeti Egyenesen át óta, de ezek a lángok nem a CGI eredményei.

Szóval hogy lett Nina lángra lobbantva?

„Nos, először a ruháidat tűzállóvá teszik egy olyan kémia anyaggal, ami igazából nem ég. A ruháidat ebbe mártják bele, és hagyják megszáradni. Illetve rád kennek egy zselét, nemcsak a bőrödre, hanem a ruhád alá is.”, magyarázza. „Benzint raknak a karodra – vagy, legalábbis az enyémre raktak -, és egy forrasztólámpával közelítenek meg téged, rögtön az előtt, hogy azt kiáltanák: Akció. Amint azt mondják, hogy akció, meggyújtják a karomat, és nekem úgy kell tennem, mintha égnék – ami, végül is igaz -, nekem pedig rémülten kell reagálnom, ami nem volt túl nehéz.”, meséli nevetve. „Aztán, pár másodperccel később, amikor a lángok megindulnak felfelé a karomon, leállítják a felvételt, és oda rohannak hozzám a tűzoltó készülékekkel. Úgyhogy nagyon-nagyon hamar lesz forróságból hideg… Elismételtük ezt úgy… öt-hat alkalommal minimum? És különböző szögekből is fel kell venni.”

Hetekig gyakoroltak Lindsay Somers-sel, egy orvosi konzulenssel, hogy megfelelően tudják eljátszani az orvostanhallgatókat és azt, hogy az emberi test hogyan reagál kifejezett eljárásokra.

Az újraélesztésről Nina így nyilatkozott:

„Amikor sokkolnak a lapátokkal, meg kell emelned a mellkasodat, de a tested többi részének ernyedtnek kell maradni, ezért elég bonyolult olyan mozdulatlatnak maradni, amennyire csak lehetséges, és olyan kicsit lélegezni, amennyire csak lehet, a szemeidet nyitva tartani, és akkor a tested legyen ernyedt, míg a mellkasod mozog.”

Hogy ha ez még nem hangzana elég kényelmetlenül, Nina még hozzátette:

„Egy cső van a szádban, infúzióra vagy kötve, és valaki CPR-t hajt végre rajtad – a mellkas összenyomást. Mi ugyan csak imitáltuk ezeket, de még ebbe is rengeteg energiát bele kell ölni. Emlékszem, amikor végeztem a forgatással, az egész mellkasom tele volt horzsolásokkal a melltartóm alatt a mellkas összenyomásoktól. Az órák hosszúnak tűntek, és olyan sokáig kellett csinálni, de még így is nagyon-nagyon vicces volt. Határozottan egy teljes testedzés."

2017.08.18. 18:24, Damon

Ian a bostoni comic conon

egy rövid cikk

Megjelent egy rövid cikk, még 13-án, de csak tegnap futottam bele, így késve, de elhoztam nektek.

Az újdonsült apuka, Ian Somerhalder, a Bostoni Comic Conon a több száz rajongónak azt mondta, a feleségének, Nikki Reednek köszönhetik, hogy ő most megjelent a rendezvényen.

A párnak július 25-én született meg a kislánya, épp ezért döntött majdnem úgy, hogy lemondja az eseményt.

"Ő pedig azt mondta: "Ki van zárva. Fel kell szállnod arra a gépre."" - mesélte a tömegnek.

Az esemény nagyobb részében a CW által sugárzott műsor, a The Vampire Diaries volt terítéken, ami nyolc évad után véget ért.

Egy rajongó megkérte a színészt, hogy beszéljen arról, milyen volt, amikor műagyarakat kellett használnia. Somerhalder megmagyarázta, hogy azok az agyarak, amiket használt a show-ban, nagyon akrilból készültek és kimondottan a fogakhoz.

"Tökéletesen illeszkednek és soha nem mozdultak el."

Aztán adott egy tanácsot az agyarral kapcsolatban: "Ne nyeld le."

Megkérdezték tőle, hogy feltételezte-e róla bárki valaha, hogy valódi vámpír. Azt mondta, hogy történt ilyen - és bevallotta, hogy amikor fiatalabb volt, azt gyanította, a vámpírok nagyon is léteznek. New Orleanson kívül nőtt fel és ismerte a tudást.

"Édesanyám gyötört Anne Rice-el", mondta, majd hozzátéve, miközben a városra néz a Pontchartrain tó túloldalon: "Ó, és ott vannak."

Becslések szerint a Boston Comic Conra - ami péntektől egészen vasárnapig tartott - 50 ezer ember látogatott el, ami azt jelenti, hogy 8 ezerrel többen jelentek meg, mint tavaly.

Címkék: Ian Somerhalder
2017.08.18. 18:18, Elena

Nosztalgia csütörtök: Dalaric

Damon & Alaric friendship

Steroline oldal adminja találta ki ezt az úgy nevezett nosztalgia csütörtököt, amikor valamilyen TVD-vel kapcsolatos hírt, videót vagy bármit hozunk - ami az esetünkben egyértelműen a Delenára és/vagy a Nianra fog koncentrálódni -, és úgymond elnosztalgiázgatunk vele. Viki megengedte, hogy mi is bevezessük ezt, és én lehetek az, aki felavatja ezt a részt az oldalon.
Őszintén szólva, a napokban sokat gondolkoztam azon, hogy mit is hozzak ennek alkalmára, de tegnap este, miközben írtam Damon és Ric kapcsolata cikket, kedvem támadt videót nézni kettejükről, és találtam bizony nagyon is jókat (oké, nem Delena és nem Nian, de azért szerintem a Dalaric is megérdemli, hogy kikerüljön ide). Mindez pedig újra eszembe juttatta, hogy mennyire is imádtam őket annak idején, egészen az ötödik évadig. Annyira jó volt látni, hogy Damonnel ennyire közel álltak egymáshoz, hogy legjobb barátok voltak, még Ric halála is olyan tökéletes volt, én még sírtam is rajta, viszont miután visszahozták, már nem volt az igazi. Teljesen elrontották a kettejük kapcsolatát, és igaz, hogy voltak szép pillanataik még így is, de már közel sem volt a régi, amit én nagyon-nagyon bántam. Ric volt az egyik másik kedvenc szereplőm, de teljesen kifordult önmagából a hatodik évadtól kezdve (leginkább a hetedik-nyolcadikban), és én még mindig siratom ezt, ez a videó pedig eszembe juttatta, hogy mi mindent veszítettünk ebből. Ti is így gondoljátok, ugye? T_T 

2017.08.17. 08:26, Damon

Az egyikünk színész...

...a másikunk modell.

Az egyikünk színész. A másikunk modell. Rájössz, hogy ki kicsoda?

Nina ma ezzel a képpel kedveskedett nekünk - azaz még tegnap rakta fel. Nos, ha reagálnom kellene a képhez fűzött írására, akkor egyrértelműen azt mondanám, ő a színész és Maverick a modell. De ki tudja, hogyan értette ezt igazán.

Címkék: Nina Dobrev
2017.08.16. 13:02, Elena

Jennifer Klein Party

Nina Dobrev

Nina Dobrev és Lily Collins mindketten elegánsak ebben az aranyos ruhában, amiben augusztus 13-án kapták lencsevégre Brentwoodban, Kaliforniában.

A rendezvény, a Jennifer Klein Partyn sokan részt vettek Ninán kívül. Mellette feltűnt például Lily Collins, vagy Elizabeth Olsen, Halston Sage.

   

Nina a Garrett Leight California optikai napszemüvegét viselte, Aubrey Pared Eyewear napszemüvege volt rajta, valamint Lily Rachel Zoe ruhában pompázott.

Címkék: Nina Dobrev
2017.08.16. 12:48, Elena

Nina instagram videója

Maverick

Látod? A cápák aranyosak és őrültek. Semmi veszélyes nincs ebben a kisbabában. (...) Ünnepeljük és védjük ezeket az elképesztő lényeket az év 365 napján! #SaveSharks #FinBanNow @mrs.maverick @ourplanet360 @oceana @lauren_powell_whatton

Címkék: Nina Dobrev
2017.08.15. 12:46, Elena

Cat Con

Ian

Ian részt vett az idén megrendezésre került Cat Conon:

   

Néhány rajongó észrevette, ahogy Ian és Nikki elhagyták a Cat Con helyszínén. Erről készült két fotó:

   

2017.08.14. 22:09, Elena

Teen Choice Awards 2017

nyertünk...?

Rengeteg kategória, rengeteg jelölés, de csak néhányan nyerhettek. Ami számunkra fontos volt, hogy Ian, Nina, valamint a TVD elnyerte-e a díjat, avagy sem.

Az örömhír az, hogy a legjobb Sci-Fi/Fantasy TV Show kategóriában a The Vampire Diaries elnyerte az őt megillető díjat! Mondhatjuk, hogy utoljára, hisz a sorozatnak ezennel vége. De úgy vélem, ez egy szép lezárása 8 hosszú évnek.

Sajnos Ian nem nyerte el a legjobb férfi színész díját a kategóriájában, pedig nagyon is megérdemelte volna - legalábbis szerintem. Azonban Iannek nincs oka csüggedni, hisz számunkra mindig is ő lesz a legjobb vámpír!

És sajnos a legmeghatározóbb személyiség díját sem ő kapta, pedig valljuk be, elég sokat lerakott már az asztalra és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alapítvány, ami 2010 óta vezet.

Végezetül Nina ugyebár jelölve lett a legjobb női filmszínész kategóriában, az xXx: Return of Xander Cage c. film miatt, de a díjat nem sikerült elnyernie.

2017.08.14. 16:41, Elena
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Társalgó

A szerkesztők:
Elena & Damon


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
    
    
    
    
 

29/27

képre vár: Tamesz

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 
Silhouette FRPG

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 
Egyéb adatok

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06