Delena Online

Évforduló

The Vampire Diaries

Kedves naplóm!

Túléltem a napot. Legalább 37x mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm". Egyszer sem gondoltam komolyan, de senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi: "hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.

- Elena

8 éve, pontosan ezen a napon került bemutatásra a sorozat legelső része, szóval a mai nap különlegesnek számít és habár nincs nosztalgia nap, úgy gondolom, érdemes időt szánni erre, legalább egy videóval, ami jól magába foglalja a 8 évadot (és az egyik legsírósabb videó, amivel mostanában találkoztam - én odáig vagyok érte):

Még mindig durva belegondolni, hogy honnan hová jutott a sorozat, mennyit fejlődtek a karakterek, kapcsolatok. És bár nem tartozik ide, de megemlíteném, hogy az utóbbi pár napot Damonnél töltöttem és The Originals maratont tartottunk - és be kell valljam, hogy az a sorozat a nyomába sem érhet a TVD-nek. Nem elfogultság vagy ilyesmi, egyszerűen a TVD-ben sokkalta több érzelem van, jobban kirajzolódnak a kapcsolatok, jobban ki vannak dolgozva ezek a dolgok és... a család itt tényleg család. Damon és Stefan hiába voltak haragban, ha olyan volt a helyzet, igenis odatették magukat. Szóval, köszönöm, hogy a TVD létezik és színt hozott, sőt, hoz az életembe! Imádom!! Delena forever~ 

2017.09.10. 13:23, Elena

Nina tippjei

edzés utánra

Ha nyomon követed a médiában Ninát, akkor legalább két dolgot tudhatsz róla: nem idegen számára, hogy izzadjon, és valahogy még az intenzív edzések után is jól néz ki. Ezen kívül nagyon gyorsan felfigyelhetsz arra a tényre, hogy Nina nagymértékben támaszkodik az athleisure stílusra a sok oldalú kiegészítők mellett, amik a 90-es évekre emlékeztetnek.

Nemrégiben árulta el a kedvenc módjait arra, hogy hogyan változtassa át az edzés utáni rendezetlen külsőt egy rögtön készen álló, elfogadható felszerelésre. "Miután edzek, gyakran folytatom a megbízások teljesítését, és ehhez nem húzom át az edzősruhámat”, feleli. „Egy laza, mintás nadrág, vintage stílusú túlméretes pulóver és a klasszikus bőr sportcipő minden változatban mindig teljesen megteszi.” A legfőbb tippjeit lejjebb megtalálhatjátok, amelyek segítenek elérni a legfontosabb tanácsát: „Nézzetek ki aranyosan, de ne vigyétek túlzásba, hölgyeim.”

1. Ne hagyjátok ki a napszemüveget

A napszemüvegek különösen fontosak, amikor a csapzott, izzadt kinézettel jövünk ki az edzőteremből a való világba. „Nem viselek sminket edzés közben”, közli Nina. „Ha véletlenül van rajtam, akkor az minden bizonnyal szétfolyik. Ezért muszáj eltakarni valamivel a foltos szememet.” Színes lencséket használ ahhoz, hogy kissé egyedibbé tegye a megszokott edzős felszerelést: tapadós fekete legging, mintás sportmelltartó és a fentebb említett pulóver.

2. Kabátok

Nina a klasszikus kabát típusokat kedveli – farmer és bőr -, hogy a sportos öltözéke fölé húzza, de bármilyen felsőruha megteszi. „Csak felhúzok egy dzeskit az edzős ruhámra, és már stílusos lesz” feleli. Gyakran húz fel 90-es évek inspirálta farmerdzsekit egy mintás legginghez ahhoz, hogy ügyeket menjen el intézni.

3. A kalapok segítenek

Hogy ha a fejtetőre fésült frizura sem segít már a hajadon egy kemény edzés után, akkor mit tanácsol Nina? „Gyakran edzek baseball sapkával a fejemen, mert az nem engedi a rövid hajamat az arcomba”, feleli. „Az izzadt hajam soha nem néz ki kifejezetten aranyosan, ezért sapka alá rejtem!” Habár ő a hasznos kiegészítőket preferálja igazi edzés közben, egy gyors cserét is ajánl a sapkákhoz – például a fedora kalap -, ha a külsődet inkább elegánsabbá tennéd.

Címkék: Nina Dobrev
2017.09.10. 13:05, Damon

Új fotózás a Rogue Magazinnak

a színfalak mögött

Nina a Rogue Magazinnak fotózkodott újfent, ezekről hoztam el néhány videót, képet. Mármint, így a kulisszák mögül. Azt még nem tudni, hogy miféle fotózásról van szó, vagy hogy mihez kell pontosan, de egy biztos, Nina itt is szönyörű! Legalábbis szerintem. Habár a videóban elvicceli a helyzetet és ott a sminkje is el van kenve, de a további képeken már nagyon is szépen néz ki! Nem? Az Instagram képet itt érhetitek el.

   

Címkék: Nina Dobrev
2017.09.10. 12:31, Elena

XQ Super School Live

jótékonykodás

Ian és a felesége, Nikki szeptember 8-án ellátogattak a XQ Super School Live nevezetű eseményre. Ez az első alkalom, hogy egyedül hagyták a kislányukat, amióta megszületett.
Számukra fontos a jótékonykodás, így nem akarták kihagyni ezt az eseményt, ahol az amerikai középiskolások jövőjével foglalkoznak.

   

Aznap amúgy Ian élőben is bejelentkezett, valamint poszolt instagramra egy fotót magáról és Nikkiről, amit ide fentre be is raktam. Roppant aranyosak! A videó pedig itt lentebb található.

És itt az interjú is, amit velük készítettek:

Végül pedig ma a műsor, ahol Ian buzdította az embereket az adományozásra:

2017.09.09. 23:58, Elena

Nosztalgia csütörtök: The best of humor

Damon módra

Egy újabb hét eltelt, és ezzel elérkeztünk egy újabb Nosztalgia csütörtökös bejegyzéshez. Ezúttal egy egyszerű kis videót hoztam nektek, amiben Damon legjobb beszólásai lettek összegyűjtve, nagyon is jól szerintem. Ezt mindig is imádtam a karakterben, nagyon jó poénjai voltak, és 8 évad sem volt elég ahhoz, hogy megunjam az aranyköpéseit. Sajnos pár percben nem lehet az összeset bemutatni, de ez a kis videó tartalmaz néhány gyöngyszemet. Remélem, ti is így gondoljátok. 

Ha még egyszer meghallom azt, hogy hasonmás, meg kell tanulnom, hogyan kell betűzni.

2017.09.07. 19:27, Damon

A hatodik design, egy év és egy bejegyzés

A tánc, ahol Damon beleszeretett Elenába

Eltelt 1 év és erről illik megemlékezni. Emlékszem, tavaly rengeteget gondolkoztam azon, megnyissam-e az oldalt. A rajongás megvolt bennem, ahogyan az is, hogy újból szerkeszteni akartam, immár egyedül és egy olyan témában, amiben még nem. Aztán egy kedd délelőtt végül megnyomtam a bűvös létrehozás gombot. Akkoriban nem voltak nagy terveim az oldallal, sőt. Csak kellett egy hely, ahol ömlenghetek, ahol rajonghatok a kedvenceimért. Bár a Sors úgy hozta, hogy a kedvenc párosom a 6. évad végeztével bizonyos értelemben semmivé foszlott, az oldalt kitörő örömmel és lelkesedéssel vittem. Élmény volt végigkövetni a 8. évadot és fordításokat készíteni, hírekkel kecsegtetni. Izgalmas volt várni Nina visszatérésére, arra, hogy végül Damon és Elena szerelme beteljesül-e, avagy örökre a levegőben lógva marad a történetük. Az oldalt sok-sok siker és elismerés érte az elmúlt évben. Például, kikerültünk a História GP ajánlójába, mindössze az oldal nyitása után egyetlen hónappal. Aztán megnyertünk magunknak egy portálajánlót is. Február 20-án átléptük a 10.000 látogatót, ami számomra hatalmas öröm és megtiszteltetés volt! (5 hónap alatt, atyaég!) Rá három napra kikerültünk a G-Portál főoldalán levő ajánlóba is! Azt hiszem, ez volt az egyik legnagyobb siker, ami az oldalt érte. Május 5-én átléptük a 20.000 látogatót. A másik legnagyobb siker ezen a napon érkezett, ugyanis a napi látogatottsági rekord az egekbe szökött, hisz 1160-an voltatok itt! És ez minek volt köszönhető? Annak a hírnek, miszerint Ian apai örömök elé néz! Nos, azóta a kicsi már meg is érkezett. Azután... bevallom, az oldal kissé elhanyagolásra került. Több hónapig nem volt semmi friss, de ami igazán megmelengette a szívemet az az volt, hogy a látogatók továbbra sem tűntek el. Ezt bizonyítja az is, hogy augusztus 14-én átlépte a 30.000 látogatót a számláló. Így hát, augusztusban újra billentyűzetet ragadtam, azonban belerángattam a szerkesztőségbe Damont is, aki örömmel sietett a segítségemre. Mert hát, ő Damon. Ez a dolga, nem igaz? Rá mindig lehet számítani és ezt itt is bebizonyította. Azóta ketten vezetjük az oldalt és igyekszünk mindenféle frissel szolgálni. A színészekről és a kedvenceinkről egyaránt. Köszönöm az elmúlt 1 évet és biztos vagyok benne, hogy sok-sok évig boldogítunk még titeket, ha velünk tartotok! Ha nem, akkor sem zárjuk be ezt a rajongói kuckót.

A magam részéről egy design az ajándék az oldalnak, így az első éves születésnapra. Lehet túl kék, lehet, hogy kicsit vad színeket használtam, de remélem, nektek is legalább annyira tetszik, mint nekünk! Ezen kívül Elena előéletének első két modulja megtelt tartalommal, habár nincs túl sok információnk róla.

- Elena

Igaz, hogy én még csak egy hónapja vagyok jelen adminként az oldalon, de ugyanolyan örömteli nap a számomra is a mai, mint Elenának és minden kedves látogatónknak. Egy év ugyanis nem kis idő egy weboldal esetében, főleg, hogy a sorozat, amin alapult, fél időnél lezárult. Minket azonban ez nem állított meg, és ezt csakis nektek, olvasóinknak köszönhetjük. A fentebb felsorolt sikereink is jól mutatják, hogy igen is van igény arra, amit csinálunk, és hogy ti megbecsülitek mindazt az erőfeszítést, amit az oldalba fektettünk. Köszönöm! Nagyon jó érzés tudni, hogy még a nyár eleji kisebb szünet után is visszatértetek velünk együtt, és hogy ugyanúgy látogatjátok az oldalt. Remélem, hogy ez az egy év kettőre bővül, majd háromra, és akár még többre, mert mi biztosan nem adjuk fel, ezt megígérhetem nektek! Úgyhogy ti se fogjátok vissza magatokat, és nyugodtan kommenteljetek a híreink alá, osszátok meg a véleményeteket, az érzéseiteket, csak úgy, mint a Nosztalgia csütörtökös bejegyzéseinkhez, hiszen mindez értetek van. Köszönjük, hogy itt vagytok nekünk! Boldog születésnapot Delena GP, nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy együtt élhettük meg ezt 

Ajándék gyanánt én is készültem nektek egy-két aprósággal, bár ez koránt sem olyan nagy dolog, mint a dizi Elenától, ami tényleg egyszerűen csodálatos lett, de nem is húzom tovább szót, hanem kukkantsatok be a Damon menüpontba, és megláthatjátok az én meglepetésemet mindenki kedvence előélete almenü alatt. Csemegézzetek csak, és amint időm engedi, jövök a többi infóval is 

- Damon

Címkék: Oldal Születésnap
2017.09.06. 00:06, Elena & Damon

Nina megállt a rajongóknak

Paparazzi fotók

Nina megállt, hogy néhány rajongóját üdbözölje Los Angelesben. A Vámpírnaplók egykori csillaga egy piros blézert viselt, fekete blúzt, nadrágot, valamint magas bőrcipőt és kék táskát viselt.

   

A média nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy ebben a hónapban el leszünk látva Ninával, minden mennyiségben. A köztudatban azt hiszem, a Crash Pad annyira nem volt benne, viszont tudni kell, hogy az szeptember 25-én jelenik meg. Az Egyenesen át pedig, mint tudjuk, szeptembet 29-én.

Címkék: Nina Dobrev
2017.09.05. 11:28, Elena

Nosztalgia csütörtök: Szereplőválogatás

Ian és Nina

Azt hiszem, ennél jobb nosztalgia bejegyzés aligha kellene erre az augusztusi, utolsó csütörtökre.
Érdekesség, hogy Elena szerepét eredetileg Ashley Simpsonnak szánták, de végül elutasították. Amikor Nina meghallgatása lett volna, a lány lebetegedett és nem tudott megjelenni, így majdnem lecsúszott a szerepről. De megoldotta, felvette videóra és elküldte Juliéknak, így az övé lett Elena és a többi hasonmásának szerepe. Bár ekkor még nem tudta, hogy nem egy szerepet nyert meg.
Ian pedig... nos, nagyon is akarta ezt a szerepet és beleadott mindent, amit csak lehetett. Elmondja, hogy ez a 10 nap nagyon intenzív volt a számára, sokakkal megismerkedett, na meg persze idegeskedett. Nagyon nagy volt benne az elhatározás Damon szerepe iránt. És végül megkapta. Nem bánta meg senki, hisz ahogy lementek az első részek, máris érkeztek a visszajelzések, miszerint mennyire jól választottak színészt a karakterhez.
Nagyon durva visszagondolni, hogy évekkel ezelőtt a kedvenceink lerágták a körmeiket, hogy megkapják-e az adott szerepet... azóta 8 teljes év telt el és egy igencsak sikeres sorozatot tudhatnak ma már maguk mögött. Ez pedig nagyszerű! *-*

2017.08.31. 20:56, Elena

Bodhi Soleil

láthattuk a kicsit, egy kicsit

Augusztus 29-én kapták lencsevégre a kicsi Soleilt, miközben Ian és Nikki egy los angelesi üzletből tartott kifelé. Jobban mondva a kocsihoz. Látszik, hogy nagyon óvják és takarják a kicsit, de ez érthető. A sok éhes paparazzitól kell is. Kíváncsi vagyok, mikor láthatjuk majd ezt a csöppséget! Biztos ő is olyan gyönyörű, akárcsak a szülei. Apropó, az egy hónapot becsülettel kivárták és én azt mondom, hogy teljesen megérdemelték. Mostantól úgysem fog senki nyugtot hagyni nekik, amiért sok-sok kitartást és erőt kívánok!

   

2017.08.31. 15:24, Elena

Összegzés az elmúlt hónapokat illetően

Mi történt kedvenceinkkel?

Ugyan tudjuk mindannyian, hogy mi történt velük, de itt egy összegzés, amit a TVD hivatalos oldala írt nekünk össze.

Ian Somerhalder örömmel üdvözölte a kislányát Nikki Reeddel

A szexi Damon Salvatore, Ian Somerhalder lelkesen üdvözölte első gyermekét, Bodhi Soleil Reed Somarhalder kislányát, feleségével, Nikki Reeddel. A pár elkezdett egy produkciós véget, ami a Rare Birds Productions nevet viseli és a WBTV-vel kötöttek szerződést. Ian folytatja a jótékonysági munkáját az alapítványával, az Ian Somerhaldet Foundationnal, sok más mellett. Az Egyesült Államokban, Európában, valaminnt Dél-Amerikában számos TVD és The Originals egyezményen megjelent, például a Wizard Worldön, Fan Expos-n, és még a Cat Conon is.

Nina Dobrev a nagyképernyőn nem egy, hanem három filmben is látni majd

Mivel Nina elhagyta a TVD-t a hatodik szezont követően, majd visszatért a sorozathoz, hogy Elena Gilbert-Salvatorét és a hasonmását, az elképesztő Katherine Pierce-t játssza. Nagyon elfoglalt volt. Az idén néhányszor megjelenik a nagyképernyőn. Az XxX: Xander Cage visszatérése, mely az idei évben került bemutatásra. A következő film az 1990-es Egyenes át film remakje, és szeptember 29-én kerül a mozikba. Nina befejezte a forgatásokat a Crash Padhoz, ami októberben kerül nyilvánosságra, valamit a Departures (Indulás), melynek megjelenését még nem közölték le. Bizonyos pletykák szerint Nina ismét megkapja Becky szerepét a Xander Cage következő részében, a film legutóbbi sikerén felbuzdulva. Ha ez nem lenne elég, Nina készített egy dokumentumfilmet az Ocean Ramsey-vel, hogy felhívja a figyelmet a cápavédelem fontosságára. És most a Rebook, valamint Les Mills nagykövete!

2017.08.30. 22:44, Elena
 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztők:
Elena & Damon

 

 
 


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/27

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena (az alapért köszönet: dA)
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06