Delena Online

Ian a Wizard World Comic Conon, betekintés egy interjúra és...

...egy aranyos fotó!

Ahogy kutakodtam és nézelődtem a külföldi forrásaimnál, belefutottam egy-két érdekes információba. Az, hogy ez tényleg így van-e, egyelőre nem tudom, konkrét felvételeket nem találtam.

Ian részt vett a Wizard World Comic Conon, ahol elárult egy-két dolgot. Többek közt azt, hogy szerepet kapott egy új filmben, ahol egy történelmi személyt fog alakítani.
Elmondta, hogy szereti ezeket a találkozókat, ahol a rajongókkal lehet, mert ezzel fenntarthatja az ISF-et is. Kezdetben nem akarta a nagy figyelmet, de aztán rájött, hogy jó dolgokra is tudja használni. (Gondolom, hogy az ISF-re gondol. Az emberek figyelnek a hírességekre és a munkásságukra, ők a példa, ha úgy vesszük.)
Ian azt is mondta, hogy mindig nagy Delena rajongó volt, de a negatív dolgok miatt távol kellett tartania tőle magát. Szerinte, ha együttérzők tudunk lenni, akkor szó szerint meg tudjuk változtatni a történelmet.
Végül azt is elárulta, hogy a TVD utolsó jelenete, a "hello brother" nagyon megérintette és hogy megtartotta Damon gyűrűjét.

Ezzel ma találkoztam. Emily rakta fel instagramra a videót, amiben először közli, hogy kit is várnak, aztán megjelenik Ian. Szerintem szörnyen aranyos! :) Remélem, mihamarabb előkerül a tényleges interjú és többet megtudhatunk. Íme néhány kép, amit szintén Emily posztolt:

         

És végül egy nagyon aranyos fotó róla, Nikkiről és egy babáról! Sajnos még nem az övék, de reméljük, hogy hamarosan ők is szülői örömök elé néznek. A baba egyébként Emmy és Nikki barátnőjének a kislánya.

         

Címkék: Ian Somerhalder
2017.04.11. 13:41, Elena

Morzsák Nináról

instagram posztokból

Nina mostanság Instagramon elég aktív. Sőt. Nagyon ritka, ha nem oszt meg semmit, értem ezt az instagramos rövid, betekintő videókra, amik alapján nagyon is jól érzi magát jelenleg. Ennek pedig örülök. Sok időt tölt a barátaival. És majdnem elfelejtettem: ajándékot is kapott, még a cicája emlékére:

         

Szerintem nagyon aranyos gesztus volt. Az alábbi videóban először az állatok iránti szeretetét láthatjuk, majd azt a pillanatot, amikor kibontja az ajándékát:

         

És végül... ahogy írtam, az utóbbi időben sok időt tölt a barátaival. Valamelyik nap egy rendezvényre mentek együtt, tegnap pedig főztek. Ezekről most többet nem is írnék, nézzétek meg a felvételeket:

Kicsit irigylem, hogy ilyen barátai vannak, akikkel ennyire jól tudja érezni magát és mindenféle "őrült" helyzetekbe keveredhet. *-* Biztos értitek, mire gondolok.

Címkék: Nina Dobrev
2017.04.11. 13:39, Elena

Funny Or Die

Nina Dobrev

Ninát kihallgatták! Persze, nem igazából. Ez egy amolyan vicces felvétel. Először nem tudtam, hogyan fogjak hozzá, de azóta felkerült hozzá az angol felirat, így elhoztam nektek a fordítást. Ezen felül készítettem pár képet, amit lentebb láthattok és itt van egy rövid cikk is, amit a videóval kapcsolatban találtam.

Nina Dobrev nem tud rosszat tenni, de néhány ember Los Angelesben persze igen. Miután végzett a Vampire Diariesszel, Ninának volt ideje más projektekre, beleértve egy közös munkát a Funny or Die és az Overheard LA-val, ami magában hordoz egy kevés mókát, kihallgatást a napsütötte városban, ami annyira nevetséges, mégis annyira igazi.

A rövid klippben Nina játszhatja a személyt, aki képtelen dolgokat mond, amik annyira nevetségesek. A főhős kihallgatja Ninát, ahogy egy barátjával beszélget a Los Angelesi, Pearl étteremben: "Miért ütemeznének be húsvétot Coachella alatt?" Kérdezi Nina.

Az előadás lehet, nem valós, de a Funny or Die gondoskodik arról, hogy minden, ami elhangzik Nina szájából, biztosan meghallják. És ezt nem állítja meg most a harag egy fontos vallási szabadság fölött, mely a Húsvéttal esik egybe, amiből több van.

És íme, a fordítás, ami itt-ott nem biztos, hogy 100%-os. Nehéz magyarosítani néha. Hm.

- Mizujs?
- Hmm? Oh, um, most voltam a Pearlben és egy lány a legbutább dolgokat mondta.

[nő] Miért ütemeznének be Húsvétot Coachella alatt?
[visszhang] Húsvétot Coachella alatt, Coachella, ella.

- Hahaha.
- Várj, mi?
- Ó, igen.
- Nem.
- Igen.
- Csodálatosan hangzik.
- El sem tudod képzelni.
- Nem.
- Igen.
- Van még?
- Ó, fogadjuk, hogy ez nem minden.

- Ez szívás, Van Gogh meghalt, mielőtt a festményeit megfertőzte volna teljesen a vírus. Az emberek erről mit gondolnak?
- Minden új barátom, mindig egy másik embert kér meg, hogy vigyen el engem a reptérre a jövőben, és erre nincs szükségem.
- Ezért Isten, aki kitalálta az Ubert.
- A világítás jobb a selfizéshez az ötös autópályán, mint a 405-ön.
- Te nem tudsz vegetáriánus lenni a börtönben.
- Ugh, nekem vissza kell mondanom a hármasomat.
- Talán az emberi tulajdonság, amit keres, azok, amiket nem tud színlelni

(félrenyel)

- Ez sokkal elfogadhatóbb kóla, mint az italkóla.
- Mi csak 11 Instagram után randiztunk.
- Én a szó szoros értelmében lemondanék a fél hüvelyk péniszéért, ha elkezdené szeretni a sushit.

(nevet)

- Nem, tudod, mit, Josh, ez úgy hangzik, mint egy jó fogás. Rendben, miért nem viszed el őt egy randira?
- Nos, ő pontosan az én típusom.
- Mi, egy ember?

(nevetés)

- Nem, nem vagyok homoszexuális.

         

Címkék: Nina Dobrev
2017.04.07. 14:00, Elena

Ian a stúdióban Nikkivel

videó, fotók és egy vallomás...?

Hajnalok-hajnalán, mikor épphogy csak magamhoz tértem, ez a videó fogadott. Ian osztotta meg élőben a facebookon.

A stúdióban vagyok és nézem, ahogy Nikki Reed felveszi ezt a gyönyörű albumot... wow

         

Ezúton pedig tartozom egy vallomással is, szóval kissé személyesebb bejegyzés lesz ez, azt hiszem. Nikkit nagyon sokáig nem csíptem, magam sem tudnám megmondani, miért. De komolyan! Egyszerűen nem volt szimpi és kész. Viszont mindig is rossz szemmel néztem azokat, akik bántották őt, Iant, vagy épp Ninát. Az ilyen rajongókkal nem értek éppenséggel egyet, sőt. Még egy régebbi bejegyzésemben meg is védtem ilyen tekintetben Nikkit - pedig akkor sem volt még a szívem csücske. De mivel Iant imádom, így elkezdtem "felzárkózni" Nikkit illetően. Ez nagyon nagy részben Rose oldalának köszönhető, hisz rengeteg információval lát el minket Nikkiről. És rengeteget olvasgattam nála, főleg az utóbbi hetekben. Nem egy cikken gondolkodtam el, amit ott olvastam és azt hiszem, ezek is közelebb hozták hozzám ezt a nőt. És úgy magát a Somereed párost. A videó pedig, amit Ian ma posztolt, feltette az i-re a pontot. Egyszerűen látni ezen az emberen, hogy mennyire büszke a feleségére és mennyire szereti! És ez óriási. Szeretnék én hasonló szeretet kapni egyszer, komolyan. :) Ahogy ránéz. És ahogy Nikki ezt az egészet viszonozza. Szóval azt hiszem, megnyertek maguknak. Lehet, ez konkrétan senkit nem érdekelt, de muszáj volt kiírnom magamból és tisztázni magamban is ezt az egészet. :) Rosenak meg ezer hála a Nikki Reed-es oldalért! Legjobb forrás!

Ezen kívül az oldalt folyamatosan frissítgetem. Az Ianes és Ninás menü is bővülget, nyugodtan rá lehet nézni, akit érdekel! :) A galériánkban is kicsit összepakoltam, rendezgettem, azt hiszem, most már szépen lehet követni, mi a helyzet. Ha már itt tartunk, tegnap Ianékről még jelentek meg lesifotók:

         

Címkék: Ian Somerhalder
2017.04.06. 20:44, Elena

Betekintés a finálé estéjébe

eddig elkerülte a figyelmem

Osztottam már meg pár infót a finálé estéjéről, viszont van egy videó, ami eddig valahogy elkerülte a figyelmem. Szintén arról az estéről való és hallhatunk néhány mondatot Cheyennetől, a nyertestől. A fentebbi kép pedig... mindent elárul. A bal oldali Cheyenne, a jobb oldali lány meg a barátnője, aki vele mehetett.

Cheyenne: Mi most néztük meg a The Vampire Diaries utolsó epizódját Ian Somerhalderrel!

Ian: Itt vagyunk... Gratulálok! Jól szórakoztok? Honnan repültetek ide?

Cheyenne: Svájcból.

Ian: Az nem Texasban van?

[nevetés]

Cheyenne: Szomorú vagyok, hogy a The Vampire Diariesnek vége van, de még mindig alig tudom elhinni, hogy én valóban itt vagyok. Az egész epizód, szerintem nagyon jól sikerült és úgy gondolom, hogy ez egy igazán jó befejezés volt. És igen, nagyon boldog vagyok, hogy láthattam. Ez nagyon izgalmas!

         

2017.04.04. 22:38, Elena

A második esélyes nyertesről

Chicago, Penelope

Időközben "kinyomoztam" a Chicagoi nyertesünket, aki twitterre nagyon sokmindent poszolt az eseményről. Többek közt ezt a képet, amin Iannel szerepel. Ahw, aranyosak! A kép alatt összeszedtem néhány kiírását a lánynak. De jó lett volna ott lenni! *-*

Elkezdtem a sírást, mikor Ian besétált az ajtón, hogy vele ebédeljek.
Mindez olyan gyorsan ment.
Leült mellém ebéd közben.
Azt mondta, ő igazán keményen dolgozik a veszélyeztetett állatokért az ISF-nél.
Ian azt mondta, reméli, hamarosan gyerekei lesznek.
Ian még Atlantában tartózkodik, ahol a lovak és más állatok élnek.
Szeret Közép- és Dél-Amerikába menni, de nem szereti, hogy mindig vannak vele biztonságiak.
Ian szereti, hogy én Ikrek vagyok 😍😍😍😍❤❤❤❤
Ian nagyon sok alkalommal mondta a nevemet. Sikerült végig a panel alatt ülnöm, a színpad oldalán.
Ian rám kacsintott, amíg a színpadon volt. Nem tudtam megállni, hogy ne bámuljam őt és Pault.
Ian szereti Nikki zenéjét hallgatni, aki egy albumon dolgozik. Szeret régi dalokat hallgatni. 80-as és 70-es zenéket.
Ian a legjobb. Nagyon sok alkalommal megölelt. Megcsókolt az arcomon. Még mindig alig hiszem el, hogy megtörtént.
Azt mondtam, hogy Paul hős haja egy kicsit lapos ma. Nevetett. Annyira aranyos, amikor nevet!
Paul és Ian sokkal soványabb, mint képzeltem.

Az egész élmény annyira hihetetlen. Nehéz volt irányítanom az érzéseimet és ténylegesen beszélni.

Köszönöm @iansomerhalder Köszönet az utazásért és mindenért. Soha nem gondoltam, hogy a hétvégémet Chicagoban töltöm veled #TVDChicago

Továbbra is sírok. Nem hiszem el, hogy ezen a hétvégén történt!

2017.04.03. 14:56, Elena
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Dear Diary
 
A mai nap más lesz. Ma mosolyogni fogok. Őszintén. Mert ma van a nap, amikor újra élni fogok. Ez az élet jó lesz, és csodaszép. De nem lesz mentes a szívfájdalomtól. A halállal eljő a béke. De a fájdalom az élet ára. Ahogy a szerelemnél is. Innen tudjuk, hogy élünk. És az élet megy tovább. (...) ...a lehető legjobb életet fogom élni, ameddig csak lehetséges. Még a hosszú, boldog közös életünk után is, Damon még mindig attól fél, hogy nem látja többé Stefant. Hogy sosem talál békére. De tudom, hogy téved. Mert a béke létezik. Ott él mindenben, ami fontos nekünk. Ez a béke ígérete. Hogy egy napon, egy hosszú élet után, újra megtaláljuk egymást.
 
Társalgó

× Elena, a szerkesztő × Szabályzat ×


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg

  
 

Olyan oldalak, amik az enyémhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
     
    
    
    
 

29/28

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélek, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítalak. Feltétel nálam még az igényes tartalom és a kinézet is. Az, hogy ki milyen ikonnal kerül ki, tőlem függ.

Lekerült: Nita (inaktivitás, jelszavas védelem)

 
Egyéb adatok

Szerkesztő: Elena
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: damonsalvatore17@freemail.hu

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztő nem áll kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekem és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06