Delena Online

MagicCon

Németország

Iannek nem volt sok ideje pihenni, ugyanis Kína után Németország felé vette az irányt, hogy részt vehessen a MagicConon.

         

A rajongókkal való fotózás és törődés ezúttal sem maradhatott el.

         

A fotókat alá is írta annak, aki hajlandó volt kivárni a sort.

         

Címkék: Ian Somerhalder
2017.04.26. 13:12, Elena

Ian Kínában járt

lesifotók, hivatalos megjelenés

Mint írtam a chatben is, Ianről még van egy-két dolog, amit nem hoztam el. Az első rögtön egy Los Angelesi fotósorozat, ahol jól látszik, hogy Ian büszkén viseli Damon gyűrűjét. *-* Ugye az egyik rajongói találkozón elmondta, hogy ez az egyetlen dolog, amit megtartott. Ezt most bizonyítékkal is alátámasztotta. Egyébként ekkor indult útnak Kínába.

         

Néhány kép, ami nem kapcsolódik eseményhez pusztán megerősíti a tényt, hogy Ian megérkezett Kínába. Ez volt 15-én.

         

16-án pedig eljött a Pekingi Nemzetközi Filmfesztivál napja, amin ő is részt vett. Rengeteg fotó előkerült róla, érdemes végignézni mindet. Van néhány kép a sajtótájékoztatóról is, valamint az ünnepségről.

         

A rajongói fotók több ízben. A fesztivál helyszínén, és másnap.

         

Sajtótéjékoztatón készült fotók és ismét a rajongók körében. :)

         

Címkék: Ian Somerhalder
2017.04.26. 12:51, Elena

Coachella és szabadtéri edzés

Ninás életképek

Coachellán való megjelenés. A név hallatán rögtön beugrott a múltkori videója... :D

         

Nina részt vett egy szabadtéri edzésen, hogy újra formába hozza magát. A rendezvényen az új társa, a kiskutyája is vele tartott. Ezekről hoztam néhány fotót.

         

Amit Nina visel, piros felső, egy Alexander Wang által tervezett dzseki, amit meg lehet vásárolni a Lane Crawfordban.

         

Még április 18-án kapták lencsevégre Los Anlegesben, amikoris egy barátnőjével sétált.

         

Címkék: Nina Dobrev
2017.04.26. 12:45, Elena

Márciusi Somereed

lesifotó

Még március 10-én kapták lencsevégre Iant és Nikkit egy étteremben, Los Anlegesben.

         

Címkék: Ian Somerhalder
2017.04.26. 12:38, Elena

Maverick Do(g)brev

új családtag?

Nina mindig is nagy állatbarát volt. Nem régen veszítette el a cicáját, Lynxet, aki már sok-sok éve vele volt, most viszont úgy tűnik, új társra talált, ezúttal egy kiskutya személyében, akit viccesen Maverick Do(g)brevnek hív. Saját instagram profilja is lett a kiskutyusnak, ahova egy bejegyzést is írt! :)

Címkék: Nina Dobrev
2017.04.26. 12:32, Elena

Somereed és Ian fotósorozatok

régi képek és persze újak

Egy régi, 2015-ös fotósorozat látott napvilágot, ami nem tudom, eddig merre kószált. A 7Post Magazine számára készült és végre mi is láthatjuk. Ian és Nikki nagyon szépek együtt!

         

Ian nem hagy minket friss fotók nélkül sem, ugyanis kettő fotósorozat is készült róla az elmúlt napokban! Az egyik sötétebb, borongósabb, a másik viszont mondhatni, az ellentéte - főleg Ian öltözéke miatt. Nos, nem húzom tovább az időt, nézzétek meg ti is:

         

         

2017.04.26. 12:23, Elena

Egy csepp smink nélkül

People Magazine

Ahogy ígértem, itt vagyok! Hiányoztam? ;) Nina nem félt új sminkkel vagy épp új hajtrenddel előállni, de a valóéletben a színésznőnek ez kevésbé fontos.

A nap végén te vagy az, aki gyönyörűvé teszi. A személyiség, az aura és a természetesség.

Arra utal minden bizonnyal, hogy mindegy, hogyan nézel ki, te magad vagy, ami gyönyörűvé teszi a napot. És ebben van is valami, azt hiszem.

További még ezt mondta:

Teljesen jól érzem magam a nyilvánosság előtt és a médiában smink nélkül. Valódi. Amikor sok sminkem van, az általában munka.
Nem hiszem, hogy mindig jól éreztem magam a bőrömben, de ahogy egyre idősebb leszek, kevésbé érdekel. Most sokkal kényelmesebben érzem magam.
Hogy Audrey Hepburnt idézzem, "a boldog lányok a legszebb lányok". Úgy gondolom, hogy ez nagyon igaz. A mosoly a legjobb kiegészítőd és én megpróbálom minden nap viselni.

Mindezek amúgy a People Magazinnak készültek és íme róla egy-két videó is:

És néhány animáció, amit most találtam:

   

Ebben a videóban pedig azt láthatjuk, hogy 90 másodperc alatt milyen sminket tud magának felrakni Nina. Szerintem pont elég, nem is kell ennél több neki! :)

Erről is találtam néhány animációt, amit most megosztok veletek:

  
 

Címkék: Nina Dobrev
2017.04.26. 12:00, Elena

Kényszerpihenő

de sietek vissza

A gépem eléggé tönkrement az utóbbi időben, így néhány napig nélkülöznöm kell. Ha minden jól megy, jövőhét közepe felé már vissza is kapom, viszont addig a frissítésekkel nem tudok annyira haladni. Ian és Nina is aktívak voltak az elmúlt napokban, így amint lesz gépem, mindent pótolni fogok! Addig is: mindenki vigyázzon magára és vegye elő a télikabátját, mert úgy tűnik, szükség lesz még rá! :3 (Azért remélem, hóangyalt már nem tudunk csinálni ebben a nagy hidegben és néhai hóesésben.) Kárpótlásul itt egy csodás Delena videó:

Címkék: Oldal
2017.04.20. 14:31, Elena

Silhouette FRPG

The Vampire Diaries & The Originals

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a 6. évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.

Az oldalunk elég friss, ugyanis 2017. április 14-én nyitotta meg a kapuit és vár minden érdeklődőt, aki egy kicsit is szerette a sorozatot vagy szimplán érdekli egy természetfeletti világ.

Várunk minden érdeklődőt, aki egy kicsit is szerette a sorozatot vagy szimplán érdekli egy természetfeletti világ.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

Címkék: TVDforever Roleplay
2017.04.14. 01:24, Elena

The Promise premier & Time Framed trailer

Nina és Ian friss

Tegnap Nina részt vett a The Promise premierjén, ahol természetesen gyönyörű volt, mint mindig! De lehet, én vagyok túl elfogult vele.

         

Nem csak ő vett részt az eseményen, hanem mellette felbukkant Orlando Bloom, Christian Bale és egyéb színészek is. A fotózkodásról videófelvétel is van.

Elhoztam nektek Ian egyik filmjének a trailerét. Ez egy 2014-es projekt, ami úgy tűnik, most lát majd napvilágot... legalábbis erről szólnak most a hírek néhány portálon, de hát majd kiderül. A történetben Ian egy titkos ügynököt alakít, akit fontos feladattal bíznak meg. A trailer alapján jó filmnek ígérkezik.

2017.04.13. 12:31, Elena
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Dear Diary
 
A mai nap más lesz. Ma mosolyogni fogok. Őszintén. Mert ma van a nap, amikor újra élni fogok. Ez az élet jó lesz, és csodaszép. De nem lesz mentes a szívfájdalomtól. A halállal eljő a béke. De a fájdalom az élet ára. Ahogy a szerelemnél is. Innen tudjuk, hogy élünk. És az élet megy tovább. (...) ...a lehető legjobb életet fogom élni, ameddig csak lehetséges. Még a hosszú, boldog közös életünk után is, Damon még mindig attól fél, hogy nem látja többé Stefant. Hogy sosem talál békére. De tudom, hogy téved. Mert a béke létezik. Ott él mindenben, ami fontos nekünk. Ez a béke ígérete. Hogy egy napon, egy hosszú élet után, újra megtaláljuk egymást.
 
Társalgó

× Elena, a szerkesztő × Szabályzat ×


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg

  
 

Olyan oldalak, amik az enyémhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
    
    
    
    
 

29/26

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélek, valamint a barátaim oldalaival, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítalak. Feltétel nálam még az igényes tartalom és a kinézet is.

 
Silhouette FRPG

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 
Egyéb adatok

Szerkesztő: Elena
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: delenackles@gmail.com
Instagram: Delenackles_

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztő nem áll kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekem és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06