S08 episodes

8x01 Hello Brother

Hello, testvér! ~Damon

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"A VÉG KEZDETE - Hónapokkal Damon és Enzo eltűnése után Stefan azon dolgozik, hogy minél előbb megtalálja őket, Bonnie pedig kapaszkodik a reménybe, hogy látni fogja még őket. Eközben egy váratlan látogatóval való találkozás után Caroline és Alaric elhagyja a várost, attól tartva, hogy valaki célbaveheti a családjukat. Végül, miután találnak néhány rejtélyes nyomot, Stefan rájön, hogy bármi is az, ami fogvatartja a testvérét, sokkal veszélyesebb lehet, mint azt valaha gondolta."

A rész címéről: Ez a mondat az 1. évad, 1. részében hangzik el. Nem egy túl rózsás újra találkozásról van szó, mert a levegő csak úgy izzik Stefan és Damon közt. Először egy Varjú jelenik meg, Stefan lassan megfordul és ott van Damon, a levakarhatatlan vigyorával együtt. (Ezután Stefan korholja kicsit a fivérét, hogy a Varjú kicsit túlzás - a válasz erre az, hogy látná, mire képes a köddel. Érdekesség, hogy ezeket a fantasy elemeket később kivették a sorozatból.)

 

8x02 Today Will Be Different

Ma más lesz ~Elena

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"AKARATERŐ - Miután Stefan megtudja, ki lehet Damon és Enzo következő célpontja, ő, Bonnie és Caroline úticélja Észak-Karolina lesz. Bonnie drasztikus intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy Enzot visszahozza. Az Armoryban Alaric és Georgie találnak egy titokzatos szimbólumot, amely kapcsolatban lehet a természetfeletti erővel, ami fogvatartja Damont és Enzot. Végül Caroline váratlan meglepetést kap Stefantól."

A rész címéről: Az 1. évad, 1. részében hangzik e. Tulajdonképpen Elena első megjelenésekor, amikor a naplóját írja. "Ma minden más lesz, mosolyogni fogok és jó fejnek hisznek majd. Mintha azt mondanám: "jól vagyok, kösz". Igen, mert amúgy is jobban vagyok." A szülei halála óta, most megy először iskolába és erre próbál lelkiekben felkészülni.

 

8x03 You decided I was worth saving

Úgy döntött, érdemes megmenteni engem ~Damon

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"BONNIE VÁLASZTÁSA - Enzo továbbra is harcol az őt fogvatartó erővel, Bonnie pedig egy élet-halál játék közepén találja magát és arra kényszerül, hogy szívszorító döntést hozzon a két legfontosabb emberről az életében. Az Armoryban Alaric kutatásokat folytat egy titokzatos tárgy miatt és reméli, ez majd segít a harcban, hogy Damont és Enzot visszahozzák. Végül Damon egyre romló helyzete elvezeti őt Tylerhez, aki megpróbál beszélni vele, mielőtt túl késő lenne."

A rész címéről: Az eredeti idézet az 1. évad 22. részében hangzik el Damon szájából, méghozzá Elenának. (Akiről ugye később kiderül, hogy igazából Katherine.) Az idézetben Bonniera utal, hogy Ő döntött úgy, hogy megmentette, de mindezt csak Elena miatt tette. Itt Damon még kimondottan a rossz fiút játssza, elhangzik a párbeszédben az is, hogy ő azért jött Mystic Fallsba, hogy elpusztítsa, e helyett ma másképp döntött. :)

 

8x04 An Eternity of Misery

Egy örökkévalóságig tartó szenvedés ~Damon

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"TERMÉSZETFELETTI EREDETTÖRTÉNET - Hogy megtaláljon egy titokzatos  tárgyat, Damont a legújabb küldetése Texasba viszi, ahol egy heves összetűzés után Peter Maxwell meglepő kijelentést tesz. Miután Stefan és Alaric megszerezték az előnyt, hogy sikerüljön megmenteni Damont és Enzot, felfedik a titokzatos erőt, ami ellen küzdenek. Matt visszatér a színre, miután a múltja és jelene váratlan módon összeütköznek. Caroline szintén megjelenik."

A rész címéről: Az idézet az 1. évad, 20. részéből származik, méghozzá Damon szájából, Stefannak, 1864-ben. Ugyebár Damon azért fejezte be az átváltozást, mert Stefan ezt akarta. Nem hagyott neki választást, pedig Damon csak és kizárólag Katherine miatt akart vámpír lenni, aki meghalt. És így... nos, nem örül a változásnak. Ezért megígéri az öccsének, hogy számára ez az örökkévalóság bizony szenvedés lesz, mert tesz érte, hogy az legyen.

 

8x05 Coming Home Was a Mistake

Hiba volt hazajönnöm ~Stefan

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"AMIKOR A TRAGÉDIA KÖZEL VAN AZ OTTHONHOZ - Damon egyre mélyebbre süllyed. Stefan nem hajlandó lemondani a testvéréről, és arra kényszerül, hogy szívszorító döntést hozzon, amire rámehet a kapcsolatuk. Bonnie tanácsot kap Carolinetól, hogyan tudná megtörni Enzot. Ez alatt Matt megpróbálja megfejteni egy rejtélyes doboz üzenetét, amit ő kapott. Stefanéknak el kell gondolkodniuk, mi a legfontosabb a számukra. Alaric is megjelenik."

A rész címéről: Az 1. évad, 9. részében hangzott el ez a mondat, Stefan szájából. Igazából arról van szó, hogy Stefan úgy érzi, rossz ötlet volt hazajönnie, mert nem szabad, hogy Elenát vagy bárki mást veszélybe sodorjon. És mindennek a tetejében ott van Damon, aki ekkor még megszálottan keresi Katherine-t és mindenkin átgázol (ebben a részben például Bonnie-n)... A rész elején és a rész végén is elhangzik egy szakítós monológ Stefantól.

 

8x06 Detoured On Some Random Backwoods Path to Hell

~Caroline

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"PAUL WESLEY RENDEZTE EPIZÓD, AMELYBEN STEFAN VÁRATLAN ÁLDOZATOT HOZ — A szirén legújabb tervében az ikreken lesz a hangsúly. Caroline drasztikus intézkedéseket tesz, hogy megvédje a családját. Egy versenyfutás kezdődik az idővel, amiben Stefan minden követ megmozgat, hogy megmentse az ikreket. Alaric és Caroline közt némi feszültség adódik. Közben Enzo megtalálja önmagát, de képtelen harcolni Sybil ellen. Stefan elmerül a tudatalattijában és az út mentén olyan események láncolata indul el, minek következtében megváltozhat az egész élete. Bonnie és Matt is megjelenik az epizódban."

A rész címéről: Az 1. évad 17. részében hangzik el, mikor Matt és Caroline telefonon beszélnek. Az eső szakad, Caroline meg eltévedt és az erdőben bolyong. Matt közli vele, hogy inkább forduljon vissza, na meg azt, hogy vezetés közben ne telefonáljon, mert nem jó dolog. A magyar szinkronban mellesleg így fordították le: "... itt kóválygok valahol a semmi közepén az erdőben."

 

8x07 The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You

Következő alkalommel lehet, neked fogok ártani ~Stefan

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"AZ ÖRDÖG A KARÁCSONYI MÚLTBÓL - Miután szembesült azzal, hogy kapcsolatba lépett Kaddal, Stefan elhatározza, hogy a szentestét Carolineal tölti. Azonban, amikor Damon és Sybil tönkreteszik a karácsonyi vacsorát, melyen ott van Alaric, Matt és Peter, a dolgok gyorsan sötétté és zavarossá válnak. Eközben egy sor flashback-et kapunk Stefan múltjáról, Kad megpróbálja elcsábítani őt egy titokzatos tervvel, mely arra készteti, hogy szembenézzen egy elképzelhetetlen döntéssel. Bonnie és Enzo is megjelennek."

A rész címéről: 1. évad, 20. rész. Úgy tűnik, ebből a részből egész sok idézetet kedvelnek a készítők. Stefan nem éppen ura önmagának, még a pincébe is bezárják, ahonnan végül megszökik. Elena utána megy és ekkor zajlik le egy párbeszéd közöttük. A lényege annyi, hogy Stefan aggódik. Nem akar másoknak ártani és fél, hogy legközelebb talán Elenát fogja bántani. Amúgy igencsak érdekes volt ez a jelenet, ahogyan visszanéztem, ugyanis Stefantól elhangzott még egy mondat. Ne akarja Elena beállítani őt jónak. Ez a momentum kísértetiesen hasonlít a Damon-féle megszólalásokhoz, hisz őt is mindig felmenti Elena, bármit is tesz jóformán. Érdekes. Úgy tűnik, Elenának van egy ilyesfajta jellemvonása. A jót látja mindenkiben és ettől nem tágít.

 

8x08 We Have History Together

Együtt vagyunk törin ~Elena

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"AZ OSZTÁLY ÜLÉSEZIK - Stefan és Damon a következő áldozatukat keresik. Sybil még mindig él és egy csoport középiskolás diákkal próbálja megkerestetni a tárgyat, amit mások fel tudnak használni ellene. Eközben Stefan és Damon próbára lesznek téve Kad által, hogy megbizonyosodjon róla, valóban elköteleződtek hozzá (ebben segítségére lesz egy fiatal doktor, Tara). Matt is megjelenik."

A rész címéről: Az első évad, legelső részéből származik a címünk. Egész pontosan az első beszélgetésből, ami Elena és Stefan között elhangzik. Ez a temetőben van, amikor Elena kiül írni a naplójában, aztán a köd miatt inkább menekülőre fogja. Ekkor fut bele Stefanba és kezdenek el beszélgetni.

 

8x09 The Simple Intimacy of the Near Touch

A közeli érintés egyszerű bizalmassága ~Carol

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"A SZÉPSÉGVERSENY - Stefan és Damon visszatérnek Mystic Fallsba, Sybil kérésére, aki még mindig a tárgy keresésében van. Bonnie visszatér Párizsból és Enzo vére van rajta. Caroline azon tűnődik, vámpír lesz-e a lányból. Stefan, Damon, Caroline, Bonnie és Enzo, mind részt vesznek a Miss Mystic Falls szépségversenyen. Sybil tovább gyötri az Elenával való közös emlékeivel Damont."

A rész címéről: Ez a mondat akkor hangzik el, amikor Stefan és Elena tánc órán van. Először követnek mindenféle utasítást, aztán Stefan magához húzza a lányt, nevetgélnek. Carol ekkor szól rájuk, hogy a-a, itt még nincs érintkezés, hanem csak a közeli érintés intimitása a lényeg.

 

8x10 Nostalgia's a Bitch

Az a fájó múlt ~Damon

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"FELISMERÉS - Sybil bosszút áll Damonön azzal, hogy egy katatoniás állapotba küldi őt. Caroline és Bonnie belépnek Damon elméjébe és ismerős arcokat vélnek felfedezni. Rájönnek, hogy Stefan a kulcs Damon esetében. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, közben Sybil és Seline is az igyekszenek megszerezni az irányítást. Matt szintén megjelenik."

A rész címéről: Nos, szó szerinti fordításban úgy lenne, hogy "a nosztalgia egy kurva". A magyar szinkronban viszont az lett, amit már fentebb írtam... "az a fájó múlt". Az 1. évad 19. részében a Mystic Falls szépe versenyen Damon mondja Annának, mikor a lány elkezd nosztalgiázni az 1864-es időkről.

 

8x11 You Made a Choice to Be Good

Elhatároztad, hogy jó leszel ~Elena

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"AMIKOR A GONOSZ VISSZATÉR - Kad, Damon és Stefannal az oldalán visszatér Mystic Fallsba, hogy elmondja, mik lesznek az elkövetkezendő időben a feladataik. Ezek elképzelhetetlen következményekkel járnak. A feszültség növekszik, Caroline és Matt pedig igyekszenek mindent megtenni azért, hogy a lakosságot megvédjék Kad étvágyától. Bonnie és Enzo részt vesznek egy romantikus utazáson, figyelembe véve és megvédve a harangot, ami velük van."

A rész címéről: Ez az idézet az 1. évad 20. részében hangzik el. Elena mondja Stefannak, amikor a vámpír eléggé mélyponton van és mindenért magát okolja. Elena közli vele, hogy nem számít, mit tett, mert azt választotta, hogy jó lesz és nem árt senkinek. Ez pedig mindennél többet ér. Stefan persze nincs egy véleményen a lánnyal.

 

8x12 What Are You?

Mi vagy te? ~Elena

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"LELKEK MEGMENTÉSE - Annak érdekében, hogy megmentse Stefan lelkét, Damon alkut köt Kaddal a Maxwell folyóiratért cserébe. Alaric és Matt viszont megtagadják a folyóirat átadását, mivel az tartalmazza a Kad megölésével kapcsolatos információkat. Caroline kétségbeesetten próbál csatlakozni Stefanhoz, mielőtt végbemegy a terv."

A rész címéről: Az első évad ötödik részében Elena elkezdi összerakni, hogy valami nem stimmel Stefannal. És végül elmegy hozzá, majd nyíltan rákérdez: "Mi vagy te?" Nos, az alábbi videó tartalmazza a jelenetet.

 

8x13 The Lies Are Going To Catch Up With You

A hazugságok utolérnek ~Damon

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"A GONOSZ A MÚLTBAN IS - Damon és Alaric egy régi ellenséggel kerülnek szembe, miután megszereztek egy olyan fegyvert, ami képes elpusztítani Kadot. Stefant fogvatartja egy meglepő ismerős és arra kényszeríti, hogy nézzen szembe a sötét titokkal a múltjából. Időközben Caroline és Matt megpróbálják megakadályozni, hogy Stefan múltja tönkretegye őt. Kad Bonniera összpontosítja a figyelmét."

A rész címéről: Damon szájából hangzik el az 1. évad 5. részében, amikor be van zárva a pincébe, elég pocsékul van, Stefan pedig kintről beszélget vele. A párbeszédük vége végeredményben az, hogy a dolog szépsége az, hogy Stefan még hazudhat, ellenben Damonnel.

 

8x14 It's Been a Hell of a Ride

Ez pokoli út volt ~Damon

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"leírás"

A rész címéről:

 

8x15 We're Planning a June Wedding

Júniusi esküvőt tervezünk ~Caroline

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"leírás"

A rész címéről: Az első évad, legelső részében hangzott el Caroline szájából. Ekkor még nem ismerte Stefant, csak annyira megtetszett neki, hogy akkor eldöntötte, vele lesz. Később persze rosszul érezte magát, hisz Stefan Elenával kezdett kavarni.

 

8x16 I Was Feeling Epic

Epikusan éreztem magam ~Lexi

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

"leírás"

A rész címéről:

 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztők:
Elena & Damon

 

 
 


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/25

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz… 

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena (az alapért köszönet: dA)
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06
 

 


Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt