Delena Online

Ian élőadásban

a premier napján

Még a premier napján Ian bejelentkezett facebookon élőben és üzent a rajongóknak. Először arról beszél, hogy 1 óra és 20 perc múlva premier, aztán pedig arról, hogy mindent köszön a rajongóknak: a szeretetüket, a kedvességüket és persze az elismerést.

2016.10.24. 12:25, Elena

Ideje egy cikknek

részletek

Tegnap találtam egy elég friss cikket, amiben Juliet Nináról faggatják. Szóba kerül az egyik kedvenc momentumom is, Damon és a Szürke ötven árnyalata. Megpróbáltam összerakni, miről lehet szó. A fenti képre kattintva eljuthattok az angol forrásig. (Nem az egész van lefordítva, csak a ránk vonatkozó részek.)

ET: Hogy mennek a dolgok azzal kapcsolatban, hogy Nina Dobrev újra Elena bőrébe bújjon?

Julie Plex: Úgy érzem, nagyon jól. Ő és én beszéltünk, és 100%, hogy benne akar lenni és én is 100%-ig akarom, hogy benne legyen, de vannak hülye dolgok, mint például beosztása. Őszintén szólva, hadd fogalmazzak így:  Le lennék sújtva, ha nem tudnánk vele dolgozni, de nekem az az érzésem, minden nekünk kedvez majd.

ET: Ha Nina visszajön, mennyire vagy izgatott, hogy a látomás, amit mindvégig láttál róla, valóra válik az évadzáróban?

Julie Plec: [nevet] Oh, én nagyon izgatott vagyok. Az egész évad tele lesz utalásokkal. Damon emlékei nagy szerepet játszanak a szezonban és én csak néztem a jelenetet tegnap, láttam az arcát, ami oly sok érzelmet visszahozott, és nosztalgikus volt és édes. Nagyon jó, hogy az elbeszélő hangja is az övé.

ET: A premierben Damon a Szürke ötven árnyalatát olvassa. Mi volt a döntés mögött?

Julie Plec: [nevet] Nos, Erika [Mitchell], aki azt a könyvet írja, a barátom. Azért lettünk barátok, mert találkoztunk azokkal a pletykákkal, amiben mindenki azt akarta, hogy Ian Somerhalder játssza el Christian Grey-t. Nekünk ez vicces, hogy így lettünk barátok, szórakoztató volt, hogy így üzent az univerzum.

2016.10.24. 12:10, Elena

8x01 Hello brother visszaemlékezés

Nina vagy mégsem?

Úgy tűnik, hogy a rajongók meg lettek vezetve, ugyanis a visszaemlékezésben nem Nina volt (egyelőre nincs hír róla, hogy visszajönne, ugye), hanem egy másik színésznő. (Persze, alapból azt hittem, és szerintem sokan mások is, hogy simán bevágták az régebbi részekből ezt a jelenetet és kibővítették - technikailag szerintem a beugró színésznő nélkül is meg tudták volna oldani a dolgot.) Ez bennem felvet pár kérdést arra utalóan, hogy később akkor mi lesz? Lehet, Nina helyét tényleg átveszi majd más vagy ez csak egy egyszerű alkalom volt? Nos, aki nem hinné el, hogy tényleg más szerepelt az első részben, íme:

Ezeket a képeket maga a színésznő rakta ki az Instagram oldalára. Ezt egyébként nem én vettem észre, hanem Vanessa, a Vámpírnaplók-The Originals <3 facebook csoport szerkesztője, így a forrásom is az ő oldala.

A jelenet az alábbi videóban van, ha valaki meg szeretné nézni:

Címkék: Season 8 Elena
2016.10.23. 14:32, Elena

8x01 Hello brother

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Nos, ma már kétszer megnéztem ezt a részt. Először angolul, másodjára pedig magyar felirattal. Dupla élvezet! :) Én azt mondom, jó kis évad kezdést kaptunk, sőt. Felsorolásszerűen fogom megírni, mi történt. :)

Cselekmény

- Damon és Enzo "rabszolgaként" gyilkolják a rossz embereket. Szó szerint olyan embereket, akik valami rossz dolgot tettek az életükben. Az évadban az első áldozatuk egy fiatal pár férfi tagja. A lányt Enzo intézi el, de... nyomokat hagy Bonnienak, hogy megtalálják őket.
- Bonnie nagyon nehezen bírkózik meg azzal, hogy két fontos embert elveszített. Próbál reménykedni, de mindig, amikor szertefoszlik a nyom, akkor belül egy kicsit összetörik. A lány sokszor emlékszik vissza Enzora, a közös gitározásra, vagy épp az Odüsszeia történet közös olvasására.
- Stefan folyamatosan kutat a testvére után. Az első komoly nyomuk az Enzo által hátrahagyott lány (az első halott, aki előkerül).
- Alaric az Armoryban kutagat két új szereplővel, az egyikük Georgie, egy egész csinos lány, a másikuk Dorian, egy néger fickó. Itt megjegyzem, hogy a két kutató hamar talál valamit az alagútban.
- Damon a Szürke ötven árnyalatát olvassa és bevallása szerint ez egy igazán jó könyv. És bevallja azt is, hogy amúgy kikapcsolta az emberségét (ahogy ő fogalmaz: robotpilótán volt).
- Damon és Enzo jelenleg egy vágóhídon ejtőzik, oda hordják a sok embert megölni.
- Enzonak nagyon elege van a helyzetből, ő szabadulna. De nem igazán tud.
- Caroline próbálja megtudni egy régebbi felvétel, illetve a két kislány segítségével, hogy Virginia St. John mit tud arról, ami az Armoryban volt bezárva. A felvétel viszont hibás, így nem jut semmire. Azonban az említett lány megjelenik otthon, amikor csak a dadus, Seline, illetve a kislányok vannak otthon...  Selinet meg akarja ölni és a lányokat is, de Caroline időben érkezik. Viszont Virginia, ahelyett, hogy beszélne, elharapja a nyelvét, majd meghal. Információt tehát nem tudnak szerezni.
- A rész második felében Bonnie elkezdi összerakni a nyomokat. A megölt lány nyakán egy gitár húrja hagyott nyomott, illetve ki volt feszítve az autó elé. Minden motívum az Odüsszeiára utal, amit Enzoval olvasott.
- Elsőnek Stefan jut el Damonhoz a vágóhídra, de az újra találkozás nem túl kedves. Itt, mint anno az 1. évadban, elhangzik a híres mondat: "Hello brother". Damon nagyon... negatívan áll az egész helyzethez. Úgy van vele, hogy Elena és az ő útja teljesen különböző, és ő biztos a pokolra jut, amit látott is és nem szép. Damon úgy véli, ha visszakapcsolná az emberségét, az sem mentené meg őt. Később megjelenik Bonnie, akit Damon elkap. Enzo pedig közli Stefannal, hogy menjenek el, mielőtt Damon olyat tesz, ami senkinek sem lenne jó. Ennél a jelenetnél láttam nagyon, hogy Enzo még "velünk" van. Vagyis Stefanékkal. Segítséget akar és ezért voltak a nyomok. Plusz aggódik Bonniért. Damon még tesz egy kijelentést, miszerint az életének másfél évszázada vége, amióta Stefan elvette tőle.
- Stefan és Bonnie hazaérnek, de Stefan egész idő alatt egy szót sem szól. A fentebb említett dolgon agyal, hogy Damon talán soha nem bocsát meg neki. Most Bonnie az, aki reménykedik és Stefan az, aki kezdi kicsit feladni. Hát, nem egyszerű a helyzet.
- Caroline és Alaric megbeszélik, hogy a lány elköltözik Stefanhoz, Ric pedig haza a lányokhoz a mai incidens után.
- Damon álmodik és álmában megjelenik Elena. A legelső találkozásukat idézi fel magában a tudatalattija és a következő hangzik el: "Szükségem van rád. Nem tudom, meddig tudok még küzdeni." Ahwwww.
- Stefanék megegyeznek abban, hogy Caroline odaköltözik hozzá.
- Bonnie előszedi azt a könyvet és ahogy olvasgat, azon kezd gondolkodni, vajon egy szirénnel van-e dolguk, tényleg léteznek-e, mert sok leírás illik Enzoékra meg arra a valamire, amit még nem ismernek igazán. (Értitek, mit szeretnék mondani...)
- A rész végén Damonék még egy áldozatot keresnek maguknak, amit el is visznek a vágóhídra. Ezután pedig... feléled maga a gonosz, aki egy csinos hölgy alakjában jelenik meg. Sybil.

Szerkesztői vélemény

Az oldal ugyan Delenára szakosodott, de mégis az egész részről írnék, mindenkit belevéve. Tehát... Damon és Enzo rosszfiút játszanak. Nekem bejön a stílusuk, végre visszatért egy kicsit az első évad hangulata, amikor minden olyan sötét és kilátástalan és izgalmas, hogy sikerül-e őket megmenteni vagy sem, egyáltalán mi lesz? Damont még mindig imádom, amúgy bevallom, nekem a legelején voltak ellenérzéseim vele. Mármint az első évadban. Aztán lekezdtem kedvelni... tudni kell rólam, hogy én a rosszfiús karakterekben mindig találok valamit, amiért lehet őket szeretni, amiért "meg akarom menteni" őket. Damonnal sem volt ez másképp. Stefan nekem eltörpült a "mindig én vagyok a jó" stílusával. Bár ugye kiderültek dolgok róla is, pl. a RIPPER korszaka és a többi. Na, azért az nem volt semmi. A lényeg tehát, hogy Damon nekem bejön. Főleg azokkal a momentumokkal, amik azt sugallják, hogy még nem veszett el egészen, habár ő azt állítja, hogy igen és senki nem tudja őt megmenteni a pokoltól. De mégis, ha annyira el lenne veszve, akkor a tudatalattija miért mondatta volna azt vele, hogy Stefan, menj el és soha ne gyere ide vissza? Hát nem óvni akarja attól a gonosztól, ami őt fogvatartja? Na ugye! És miért álmodott volna Elenáról? Miért mondta azt neki, hogy szüksége van rá és nem tudja, meddig tud még küzdeni...? (Ezt meg is könnyeztem, amúgy. Mondom neee, ne mondj ilyet, ahw... T_T) Azért, mert még nincs minden elveszve. És ezt jó látni. Maradt benne még valami, amiért érdemes küzdeni. Bár az a jelenet, amikor Enzot belökte a vérrel teli izébe (mi annak a neve?), az nem volt szép... Enzot nem szabad bántani. A könyves jelenet meg... ahw. Fentebb már írtam, miről van szó ugye. Egyébként, kis érdekesség, hogy majdnem szerepelt a könyv film változatában Ian. :) Talán ezért rakták bele - vagy szimplán reklámfogás, hisz a filmnek jön a második része jövőre.
Hogy a többiekre is kitérjek... imádtam a sok Bonnie és Enzo visszaemlékezős jeleneteket. Szeretem, mert izzik köztük a levegő és annnnnyira összeillenek! Nagyon kár, hogy Enzo nem hamarabb lépett be a sorozatba és nem előbb jöttek össze. Őszintén mondom, nekem Bonnie nem tetszett Jeremyvel. Nem tudom, miért nem... És nem mellesleg sajnálom Bonniet. Amikor sírt, én is megkönnyeztem legtöbbször. De ahogy Stefan is mondta, nála jobban senki nem tud küzdeni, Caroline és Elena sem, így nem szabad feladnia.
És eszembe jutott még valami. Amikor Damon és Stefan találkoznak, akkor azon kívül, hogy Damon elküldi az öccsét, elhangzik más is. Fentebb írtam, de a lényeg, hogy Damon életének másfél évszázada vége, amióta Stefan elvette tőle. Lehet, ebbe már csak belemagyarázom... de Damon tudta, hogy ezzel megint megbántja az öccsét és lehet, ezzel akarta még távolabb tartani magától? Nem tudom. Csak elgondolkodtatott. Én tényleg úgy vagyok vele, hogy minden apró jelet figyelek, ami azt jelzi, hogy Damon még nem veszett el. Olyan nincs, hogy örökre a gonosz szolgája maradjon vagy történjen vele valami... nem. Én kizárom.
A Steroline pillanatok nagyon édesek voltak, amúgy. Főleg a végén, amikor Caroline megkérdezi Stefantól, hogy mit szólna, ha élne vele valaki. És hogy persze, az a valaki ő lenne. És Stefan nem választ ad, hanem egyszerűen megcsókolja. Imádom! Most, ebben az évadban úgy érzem, változott valami köztük. Az előző évadban nekem hiányzott az, hogy izzon köztük a levegő... és ezt most kezdem megkapni, örülök.
Még Alaric maradt hátra, az új "Indiana Jones", ahogy Georgie fogalmazott. Nos, most jobban tetszik, mint az előző évadban. Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de néha azt éreztem, jobb lett volna, ha nem tér vissza. Annyira jól meg volt csinálva a halála és az, amikor Damon a temetőben piál, Alaric meg megjelenik mellette... és ugye Damon nem látta őt, de ahw. Olyan jó kis lezárása volt a barátságuknak. Ez a barátság a hetedik évadban totálisan megromlott, aztán meg... áh, szóval igen, a régi Alaricot jobban szerettem, és ezért állok hozzá most kissé furán. De a boldogságot ő is megérdemli, várom, hogy összejöjjön valakivel. Georgie vagy Seline... bármelyikük. Inkább az első, ő talpraesettebbnek tűnik, mint a dadus lány.
Egy jó kis évadkezdést kaptunk, nagyon várni fogom hétről-hétre a részeket!

2016.10.22. 19:52, Elena

Elstartolt a 8. évad,

de most nem erről írok

Egyelőre a rész csak angolul van fent a neten, de már dolgoznak a magyar fordításon. Ha minden jól alakul, szerintem hamar megkapjuk. :) Még tegnap, Enzo színésze, Michael Malarkey kirakta az instagramra a 8. évad poszterét (ahogy Ian, Paul, Candace és Kat is, meg szerintem a többi színész is :)) és bejelölt rajta egy csomó mindenkit. Köztük Ninát is. Nem tudom, ez jelent-e valamit, de én nagyon remélem.

Az első részről annyit, hogy én megnéztem. De mivel nem tudok még olyan sokat angolul, így a 90%-át nem értettem xD viszont így sem volt olyan rossz. Amint megnéztem magyarul, jön egy részletes vélemény tőlem, kivesézve az egész epizódot.

Címkék: Season 8
2016.10.22. 12:06, Elena

8x04 An Eternity of Misery

Egy örökkévalóságig tartó szenvedés ~Damon

"TERMÉSZETFELETTI EREDETTÖRTÉNET - Hogy megtaláljon egy titokzatos  tárgyat, Damont a legújabb küldetése Texasba viszi, ahol egy heves összetűzés után Peter Maxwell meglepő kijelentést tesz. Miután Stefan és Alaric megszerezték az előnyt, hogy sikerüljön megmenteni Damont és Enzot, felfedik a titokzatos erőt, ami ellen küzdenek. Matt visszatér a színre, miután a múltja és jelene váratlan módon összeütköznek. Caroline szintén megjelenik."

Megjelenés: 2016. november 11.

A rész címéről: Az idézet az 1. évad, 20. részéből származik, méghozzá Damon szájából, Stefannak, 1864-ben. Ugyebár Damon azért fejezte be az átváltozást, mert Stefan ezt akarta. Nem hagyott neki választást, pedig Damon csak és kizárólag Katherine miatt akart vámpír lenni, aki meghalt. És így... nos, nem örül a változásnak. Ezért megígéri az öccsének, hogy számára ez az örökkévalóság bizony szenvedés lesz, mert tesz érte, hogy az legyen.

2016.10.21. 21:36, Elena

The Vampire Diaries: 8x01 - Ian Somerhalder

Interview (Denzo) [HD]

Ma osztotta meg a The Vampire Diaries facebook oldal. :)

2016.10.21. 20:20, Elena

8x03 You Decided I Was Worth Saving

Úgy döntött, érdemes megmenteni engem ~Damon

"BONNIE VÁLASZTÁSA - Enzo továbbra is harcol az őt fogvatartó erővel, Bonnie pedig egy élet-halál játék közepén találja magát és arra kényszerül, hogy szívszorító döntést hozzon a két legfontosabb emberről az életében. Az Armoryban Alaric kutatásokat folytat egy titokzatos tárgy miatt és reméli, ez majd segít a harcban, hogy Damont és Enzot visszahozzák. Végül Damon egyre romló helyzete elvezeti őt Tylerhez, aki megpróbál beszélni vele, mielőtt túl késő lenne."

Megjelenés: 2016. november 4.

A rész címéről: Az eredeti idézet az 1. évad 22. részében hangzik el Damon szájából, méghozzá Elenának. (Akiről ugye később kiderül, hogy igazából Katherine.) Az idézetben Bonniera utal, hogy Ő döntött úgy, hogy megmentette, de mindezt csak Elena miatt tette. Itt Damon még kimondottan a rossz fiút játssza, elhangzik a párbeszédben az is, hogy ő azért jött Mystic Fallsba, hogy elpusztítsa, e helyett ma másképp döntött. :)

2016.10.15. 13:53, Elena

Rendhagyó bejegyzés

Apróságok

Először is nagy köszönet a G-Portál Históriának, hogy kikerülhettem hozzájuk az ajánlóba. Nagyon jól esik! :)

A másik az, hogy régebben, szintén a GP História versenye kapcsán, de készítettem pár sulis cuccot. Az egyik alanyom Nina volt, így gondoltam, elhozom nektek. Aki szeretné, használja őket, de sajátként ne tüntesse fel senki!

 

És bár Candice nem szerves témája az oldalnak, de róla is készült valami...

 

Címkék: Nina Dobrev Oldal
2016.10.13. 11:03, Elena

Új előzetes #8x01

Trailer #2

Hmm, Damon a Szürke ötven árnyalatát olvassa... khm.... érdekes, hisz majdnem szerepelt a filmben. :)

Címkék: Season 8 Trailer
2016.10.10. 22:43, Elena
 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztők:
Elena & Damon

 

 
 


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/25

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz… 

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena (az alapért köszönet: dA)
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06