Delena Online

Új előzetes #8x01

Trailer #2

Hmm, Damon a Szürke ötven árnyalatát olvassa... khm.... érdekes, hisz majdnem szerepelt a filmben. :)

Címkék: Season 8 Trailer
2016.10.10. 22:43, Elena

8x02 Today Will Be Different

Ma más lesz ~Elena

"AKARATERŐ - Miután Stefan megtudja, ki lehet Damon és Enzo következő célpontja, ő, Bonnie és Caroline úticélja Észak-Karolina lesz. Bonnie drasztikus intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy Enzot visszahozza. Az Armoryban Alaric és Georgie találnak egy titokzatos szimbólumot, amely kapcsolatban lehet a természetfeletti erővel, ami fogvatartja Damont és Enzot. Végül Caroline váratlan meglepetést kap Stefantól."

Megjelenés: 2016. október 28.

A rész címéről: Az 1. évad, 1. részében hangzik e. Tulajdonképpen Elena első megjelenésekor, amikor a naplóját írja. "Ma minden más lesz, mosolyogni fogok és jó fejnek hisznek majd. Mintha azt mondanám: "jól vagyok, kösz". Igen, mert amúgy is jobban vagyok." A szülei halála óta, most megy először iskolába és erre próbál lelkiekben felkészülni.

2016.10.09. 13:46, Elena

Ian és Nikki az elnökválasztásról

Már régen láttam ezt a videót, és fogamam sem volt róla, hogy töltsem le... de ma végre rájöttem, hogy be is lehet ide ágyazni (ennek örömére egy régebbi videót is beraktam, visszaidőzítve~). Igazából magát  a videót Nikki töltötte fel az Instagramjára.

Amúgy lenne itt valami, ami egy ideje zavar. A sok Nian rajongó... bevallom, én is szerettem Iant és Ninát együtt, de ők úgy döntöttek, külön folytatják tovább. Miért kell a rajongóknak bántaniuk például Nikkit? Ha valaki igazi rajongó, akkor örül Ian boldogságának, akkor is, ha nem Nina van az oldalán. Legalábbis szerintem. Csak ahogy hallok, olvasok innen-onnan dolgokat, hogy az emberek mennyire bántják Nikkit... nem szimpatikus. Nekem semmi bajom vele, addig örülök, amíg Ian boldog. És... látszólag boldog. Nem véletlenül vette el feleségül Nikkit. Szóval emberek, ne bántsunk senkit azért, mert szerelmes. :)

2016.10.08. 20:01, Elena

8x01 Hello brother

Hello, testvér ~Damon

"A VÉG KEZDETE - Hónapokkal Damon és Enzo eltűnése után Stefan azon dolgozik, hogy minél előbb megtalálja őket, Bonnie pedig kapaszkodik a reménybe, hogy látni fogja még őket. Eközben egy váratlan látogatóval való találkozás után Caroline és Alaric elhagyja a várost, attól tartva, hogy valaki célbaveheti a családjukat. Végül, miután találnak néhány rejtélyes nyomot, Stefan rájön, hogy bármi is az, ami fogvatartja a testvérét, sokkal veszélyesebb lehet, mint azt valaha gondolta."

Megjelenés: 2016. október 21.

A rész címéről: Ez a mondat az 1. évad, 1. részében hangzik el. Nem egy túl rózsás újra találkozásról van szó, mert a levegő csak úgy izzik Stefan és Damon közt. Először egy Varjú jelenik meg, Stefan lassan megfordul és ott van Damon, a levakarhatatlan vigyorával együtt. (Ezután Stefan korholja kicsit a fivérét, hogy a Varjú kicsit túlzás - a válasz erre az, hogy látná, mire képes a köddel. Érdekesség, hogy ezeket a fantasy elemeket később kivették a sorozatból.)

2016.10.06. 12:01, Elena

Új design

Most nem készültem sok frissítéssel, csak egy új designt sikerült felraknom. A jó hír, hogy már csak 21 napot kell várni a 8. évad kezdéséig! Én már nagyon várom. Számos teória van arról, hogy milyen lesz ez az évad, ki kivel jön össze, de én... úgy vagyok vele, hogy meglátjuk. Valahol Julie azt nyilatkozta, hogy a kapcsolatok szilárdak, szóval gondolom, ez így is lesz. Azaz azok a teóriák, amik arról szólnak, hogy Elena visszamegy Stefanhoz (feltéve, ha Nina úgy dönt, visszatér), vagy az, hogy Caroline és Klaus szerelmi szála nyílt utat kap... szóval ezek szerintem nem igazak. Ha meg mégis, akkor... annak nem fogok örülni.

Mára ennyi. Jövőhéten kezdődik a tanfolyam, amire jelentkeztem (angolt is fogok tanulni, sőt, főként azt, szóval hajrá nekem!), így nem tudom majd, mennyi energiám lesz az oldalra, de igyekszem! Nem akarom befejezni, sem szünetre rakni az oldalt, mert szeretem. :)

Ó, és a közeljövőben azt tervezem, elkezdek írni egy Delena fanfictiont. Még csak foszlányok vannak meg, de ha kirajzolódik az egész sztori, akkor nekiesek és leírom. Meglátjuk, hogy fog sikerülni... :) (Ha valakinek van Delenás sztorija, amit ő maga írt, nyugodtan beküldheti! :))

Címkék: Oldal
2016.10.01. 22:06, Elena

Ian és Nikki legújabb videója

2016.09.24. 20:27, Elena

Kamu-trailerek!

Nagyon sok promo videó terjeng, amiben Nina, azaz Elena visszatér a sorozatba. És ez még mindig nem biztos, ezek csak a rajongók által készített trailerek... egyik sem valós. Még ha annak is akar látszani, mert profin meg van szerkesztve egy-kettő. Twitteren az egyik videóhoz Julie-t is betaggelték... gondolom abból az okból kifolyólag, hogy lássa, mit várnak a rajongók. Személy szerint örülnék, ha visszatérne Elena... jó lenne már valami hivatalos hír erről. Jön vagy nem?

Mellesleg, akit érdekel, itt van pár ilyen fan-trailer (valahol vette a fáradtságot a készítő és jelezte, hogy nem valódi):

Ennél csillantak fel a szemeim legelőször... facebookon az egyik TVD csoport szerkesztője, Vanessa rakta ki, és közösen kezdtünk tanakodni, vajon igazi lehet-e. Nekem a videó eleje volt érdekes, amikor Elena magához tér, meg az alatta szóló igézet. Az biztos, hogy Bonnie hangja, de érzékelhető, hogy alá van vágva ez a hang és nem túl jó minőségbe. De ezen kívül pl. az a jelenet, amikor Elena Damon után szól... hát nem tudom, hirtelen nem ugrik be, hogy melyik évadban, melyik részben lehetett. De a lényeg, hogy valószínűleg nem valós ez a videó.

Ez is egy jól megszerkesztett videó, itt viszont nem volt kérdés, hogy valódi-e vagy sem, hisz a készítője jelezte is a videó címében. AU. Azaz alternatív...

Ennél sem volt kérdés az, hogy igazi-e. Sőt, ezt, ha valaki megnézi, rögtön rájön. De azért jó ez is. :)

Többet nem is linkelnék, de a lényeg, hogy sok ilyen kamu-trailer akad. Ne dőljön be neki senki! Ha Nina úgy dönt, visszatér, akkor arról tudni fogunk. Addig meg... azt hiszem, semmiféle oldalnak és trailernek nem szabad elhinnünk semmit.

Címkék: Season 8 Elena
2016.09.23. 16:14, Elena

Egy kis blog? Napló bejegyzés?

Vagy valami olyasmi.

Whá, ezt imádtam... Denzo

Nem akarok senkit untatni, de gondoltam, leírom a véleményem a 7. évaddal kapcsolatban, amit ma sikerült befejeznem. Őszintén, számomra ez volt a leggyengébb évad, de nem Elena hiánya miatt. Először is az zavart, hogy az időben ide-oda ugráltak. Hol 3 évvel későbbi jeleneteket láttunk, hol a jelenben mászkáltunk. Aztán beértük azt a 3 évet, de ezután meg  3 évvel ezelőttre kezdtünk visszatekintgetni, meg 2 és 1 évvel ezelőttre... ez néha kicsit bosszantott. Megjegyzem, nekem több Enzo-Bonnie kellett volna.

És a lényeg, ó... ...Caroline és Alaric love storyja kicsit érdekes volt. Mármint, az oké, hogy Caro nem szeretett bele, ez eddig okés, még szép! De hogy Alaric belezúgott Carolineba, csak azért, mert kihordta a gyerekeit és vele nevelgeti 3 éve...? Ne már! Az eljegyzés meg végképp túlzás volt, szerintem.
A Stefan-Valerie szál is roppant érdekes volt. Reméltem, hogy Stefan nem zúg bele végrévényesen Valeriebe, bár bevallom őszintén, nekem szimpatikus volt a csaj. Persze, leszámítva az évad elejét... ott idegesített, a többi eretnekkel együtt.

 

És hát ott van Damon... akit igazából megértek. Mindenki mindig a fejéhez vágja, hogy miatta van káosz, miatta halnak meg emberek, miatta történik minden rossz... persze, hogy még neki is megmoccan a lelkiismerete és megpróbál helyesen cselekedni... szóval érthető volt szerintem, hogy kopórsóba feküdt és kivonta magát a forgalomból. Egy valamit sajnálok itt nagyon (no nem azt, hogy Stefan 3 év szundi után felkeltette), az pedig az, hogy ez a tett rányomta a bélyegét kicsit a Bonnieval való találkozása. (Amúgy úgy bírom, amikor Bon-Bonnak hívja~) Persze, Bonnie is megérthető, a legjobb barátja cserben hagyta... vagyis... hátrahagyta. Damon búcsúlevelét meg el sem olvasta, dacból, sértettségből, fájdalomból. Mondjuk úgy, nem akarta megkönnyíteni Damon dolgát: "Szenvedj, aludj abban a tudatban, hogy nem búcsúztál el!" Vagy valami ilyesmi.
Raynát... bírtam. Igen, volt ez az átok meg a vadászos dolog, de bírtam. Csak a végén az a csavar... akkor mérges voltam.

Na, az évad végére térnék lassan... durva, ahogy Damon... megváltozik. Persze nem a saját akaratából, de akkor is. Meg az a jelenet, ahogy Enzot elragadja... valami. Aztán pedig megkezdődik kettejük mészár-túrája. Nem örülök. :\ Remélem, a 8., záró évad azért... jobb lesz, összeszedettebb. Kihagytam egy csomó dolgot, kezdve Lilyvel és Juliannal (bár még egy halk megjegyzés... én megértettem Damon érzéseit az anyjával kapcsolatban... igaz, az tény, hogy én megbocsátóbb vagyok és nem húztam volna addig a dolgot, amíg Damon... hogy már nem volt kinek megbocsátania...).

Még egy utolsó negatívum.... Matt Donoven viselkedése kábé az egész évad alatt kiborított. Mi az, hogy ennyire a barátai ellen van? Oké, vámpírok, és? Eddig elviselte őket, segített nekik, a barátai voltak, de... uhh. Benne kissé csalódtam. "Normális életet akarok" hisztije ide vagy oda... :\

Nagyjából ennyi, de... de igen, ezer dolgot kihagytam és jobban is összeszedhettem volna a gondolataim, de hajnal fél 1-kor már nem egyszerű. Bocsánat. :) Köszönöm, ha elolvastad!

Címkék: Season 7 Személyes
2016.09.23. 00:38, Elena

Visszaszámlálás...

 

Már csak

 

30 nap

 

az új évadig!

Címkék: Season 8
2016.09.21. 23:46, Elena

Delena Tumblr

Avagy megnyitottam az oldal galériáját. Legalábbis nekem ez tűnt a legegyszerűbbnek, így kerestem egy sablont és összeraktam. Egyelőre Delena gifek kerültek fel és egy kevés Elena, holnap majd jön még több is, na meg Damont sem felejtettem el. :)

A galéria linkje a szereplők menüjében is megtalálható.

Címkék: Galéria Delena
2016.09.15. 17:35, Elena
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Társalgó

A szerkesztők:
Elena & Damon


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
    
    
    
    
 

29/27

képre vár: Tamesz

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 
Silhouette FRPG

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 
Egyéb adatok

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06