Delena Online

Nina születésnapja

pár fotó, rövid üzenet

Sokat nem tudunk Nina születésnapjáról, csak annyit, hogy hamarabb ünnepelte meg a barátaival és pár fotó "kiszivárgott". Egyet ma rakott fel, amin éppenséggel 3 éves, ehhez a fotóhoz mellékelte az alábbi üzenetet:

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat és édes üzeneteket! Én biztosan érzem, hogy ❤❤❤❤

Alább pedig az a pár fotó, amit összevadásztam az internet zeg-zugaiból. Látszik, hogy Nina mennyire jól érezte magát.

  

Címkék: Nina Dobrev
2017.01.10. 20:10, Elena

Ian rendezői székben

a 8. rész

Ian nem hagy minket információ nélkül, mindig csepegtet valamit, ami miatt még inkább várom a 13-át. Január 5-én posztolta Instagramra a fentebbi képet, az alábbi rövid szöveggel.

Az epizódom a következő pénteken kerül adásba, január 13-án. Igazán szerettem irányítani a Vámpírnaplóknak ezt az epizódját. Mennyi néző várja már, hogy lássa?

És ma, 10-én is meglepett minket egy képpel és egy nem is olyan rövid szöveggel. Látszik, hogy tényleg élvezi és tényleg fontos számára ez az egész. Jó ezt látni.

Forgatási pillanat. Én rendeztem a Vámpírnaplók egyik részét, ami pénteken kerül leadásra a CW csatornán. Nézd meg, ha akarod. Imádtam rendezni ezt az epizódot ezzel a hihetetlen csapattal, családdal. Igaz családdal. A két srác mögöttem, jobbról balra: apa és fia. Pierre (ő a jobb oldali) a mi operatőrünk, míg Rohan (középen) keményen dolgozik, hogy minél több mindent tudjon megtanulni az apjától. Ha jól tudom, Rohan 13 éves volt, amikor bekerült a csapatba és mi végignéztük, ahogy felnő. Ez elképesztő. A másik cicafiú a bal oldalamon Thomas, aki új ebben a szakmában és az a célunk, hogy megmutassuk neki, mennyire élvezet ezt csinálni. Mi mind együtt nőttünk fel az elmúlt 8 évben, fejlődött a tudásunk és realizáltuk magunkban, mire vagyunk képesek és mások is. Wow. Milyen egy kör volt ez.

2017.01.10. 11:12, Elena

Golden Globe 2017

Nina és Ian is megjelentek

Lezajlott a 2017 Golden Globe díjátadás. Erre Nina, Ian és Nikki is hivatalosak voltak, bár díjra nem jelölték őket. Az In Style Magazin sok résztvevőről készített egy rövid, vicces videót. Ezt feltölöttem nektek. Nináé nekem nagyon tetszik, nagyon illik hozzá. Ianék is aranyosak, habár vannak ellenérzéseim.

 

Ezen kívül találtam egy cikket, ami számomra nem sok jót sejtet - sem pedig az Ian és Nina rajongók számára. Sőt, mondhatni, engem szívet üt, ahogy egymáshoz állnak - legalábbis a leírtak alapján. Néha jó lenne, ha leülhetnénk velük beszélni, hogy na, most mi is van veletek, barátok vagytok-e vagy legszívesebben rá se néznétek egymásra?

Nian az este folyamán ugyan abban a szobában voltak. Sok szóbeszéd szerint Nina és Ian meglehetősen hidegen viselkedtek egymással. Azaz elkerülték egymást? Ez a leglehetségesebb, hisz Iant a felesége, Nikki is elkísérte, aki nem őszinte rajongója Ninának. Múlt októberben a két színésznő gondosan távoltartotta magát egymástól az ELLE Women In Hollywood Awardson.

A galériába feltöltöttem néhány képet róluk, íme, néhány:

   

2017.01.10. 10:02, Elena

Ian a sorozat befejezéséről

régebbi cikk

Nem mai cikk, de elhoztam nektek, hogy aki még nem futott volna bele, az is tudjon róla. Iant arról kérdezték, mit szeretne látni a fináléban. A válasza azt hiszem, kissé megdöbbentő volt és vitába tudnék vele szállni.

Paul és én egész idő alatt erről beszéltünk. Damon 174 éves és egy 18 éves lányba szerelmes. Ez eléggé hihetetlen. Nevezhetjük bölcsőrablásnak is [a korkülönbségre utal]. Másdoszor. Ezek a fiúk idejöttek ebbe a városba és nagy pusztítást okoztak, tönkretették Elena életét. Őszintén szólva azt hiszem, a legjobb dolog az lenne, ha ezek a srácok elhagynák Mystic Fallst. Elena felébred. Nagyszerű lenne, ha ezek a lények nem nyernének, hanem az emberiség győzedelmeskedne.
Szeretnénk, hogy ez a két srác a Karib szigetekre repüljön, a tengerparton ücsörögjenek, mondjuk egy 60 éves karibi rumot kortyolgatva adjanak egymásak egy ölelést és együtt levegyék a napfénygyűrűt, hogy aztán a tengerbe dobva végül hamuvá váljanak. Annyi halál és erőszak kötődik hozzájuk, hogy csodálatos győzelem lenne az embereknek, ha Damon és Stefan meghalnának. Reméljük, hogy ez történik.

Kérdezték arról is, Nina visszatér-e.

Nem tudom, nincs ötletem. Mint producer, egy csomó információt tudok, de van sok olyan is, amit nem. Azt akarjuk, hogy a közönség boldog legyen. Nem hiszem, hogy ezek a srácok megérdemlik a bűnbocsánatot és boldog befejezést kellene kapniuk. Meghökkentő utat tettek meg, de vége. Már eleget éltem.

Ehhez én annyit fűznék hozzá, hogy egyrészt, ha Stefanék nem jönnek Mystic Fallasba, nincs történet. Másrészt... nem csak Elena szenvedett, hanem jóformán mindenki ebben a sorozatban. Lehet, Elena elvesztett egy csomó embert, de az utolsó pillanatban megtagadni tőle a boldog befejezést elég kegyetlen. Plusz, tegyük hozzá, hogyha Stefan és Damon nincs, akkor Elena már jóval az előtt meghal, hogy Kai Csipkerózsikaként álomba ringatja. Meghalt volna abban az autóbalesetben a szüleivel együtt. Tehát igen, Damonék sok fájdalmat okoztak neki, de új esélyt is adtak ennek a lánynak az életre. Másrészt védelmezték és mellette voltak.
És azzal sem értek egyet, hogy a fivéreknek meg kellene halniuk. Vámpírok, igen, de mindenki megérdemli a boldog befejezést, így ők is. Pláne, hogy egy sorozatról van szó. Igaz, van benne valami drámai, ahogy együtt leveszik a napfénygyűrűt, de ne! Ne tegyék, mert nem csak az én szívem szakadna meg, hanem Elenáé és Caroliné is, meg úgy... az összes baráté.

2017.01.09. 13:08, Elena

Amikor Elena Damon vérét issza

Újabb rövid cikk

Tegnap nem bírtam ki, a sarj kötődéses cikk előzményének egy részét szedtem elő, hogy megírjam. Leginkább azért, mert imádom ezt a jelenetet és bírom Damon reakcióit. "A vérmegosztás személyes dolog, ne szólj Stefannak." Aztán persze, hogy te szólod el magad direkt, kedves Damon. Tulajdonképpen Stefantól meg is érdemli azt az öklöst, amit később kap érte. Nos, a cikk:

× Vérmegosztás

A héten nem tudom, hogy lesznek frissek, ugye tanfolyam mellett nehéz ez a szerkesztés dolog, de... talán holnap még lesz időm írni valamit. És ne felejtse el senki; pénteken jön az új rész! Én már tűkön ülök, esküszöm. Még akkor is, ha ott motoszkál bennem, hogy lassan közeledünk a sorozat végéhez. (De nem baj, utána elölről kezdjük!)

Címkék: Delena Elena Damon
2017.01.09. 10:58, Elena

Happy Birthday, Nina!

A bűvös 28

Ezúttal időben kaptam fel a fejem, hogy szülinaposunk van, ezúttal Nina személyében! Ez a nőszemély, akire felnézek, ezen a napon tölti be a 28. életévét. Kicsit hihetetlen, hogy alig 5 évvel idősebb nálam és jóval több mindent elért, amit én valaha is fogok. Csodálatos színésznő, imádom a játékát, nem csak a TVD-ben, hanem sok másban is (igen, rajongó lévén elkezdtem megnézni minden mást is, amiben szerepel és nem bántam meg).

Még este rám írt Emily, hogy van egy csoport, ahol a tagok videóval akarnak készülni Ninának. Eleinte nem igazán akartam belefolyni, de az utolsó pillanatban Emily rávett, hogy küldjek én is egy HBD feliratú képet és legyek én is benne a köszöntő videóban. Nos, már csak az a kérdés, eljut-e Ninához ez a videó és ha igen, egy kicsit szebbé tesszük-e vele a napját.

Szívből kívánom neki, hogy boldogan teljen ez a napja, ünnepeljen a barátaival, érezze jól magát! Nem tudom, tisztában van-e vele, hogy Magyarországon is mennyi rajongója van. Ó, és mielőtt teljesen elfelejtem, itt a videó (amit a csoport majd megpróbál valahogy eljuttatni neki, valamelyik közösségi oldalon keresztül):

Happy Birthday, Nina!
We love you so much!

Címkék: Nina Dobrev
2017.01.09. 00:00, Elena

8x10 Nostalgia's a Bitch

Az a fájó múlt ~Damon

"FELISMERÉS - Sybil bosszút áll Damonön azzal, hogy egy katatoniás állapotba küldi őt. Caroline és Bonnie belépnek Damon elméjébe és ismerős arcokat vélnek felfedezni. Rájönnek, hogy Stefan a kulcs Damon esetében. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, közben Sybil és Seline is az igyekszenek megszerezni az irányítást. Matt szintén megjelenik."

Megjelenés: 2017. Január 27.

A rész címéről: Nos, szó szerinti fordításban úgy lenne, hogy "a nosztalgia egy kurva". A magyar szinkronban viszont az lett, amit már fentebb írtam... "az a fájó múlt". Az 1. évad 19. részében a Mystic Falls szépe versenyen Damon mondja Annának, mikor a lány elkezd nosztalgiázni az 1864-es időkről.

2017.01.08. 16:03, Elena

Sarj kötődés

Delena cikket valaki?

Hogy én mennyit tudok szöszölni egy cikkel, de komolyan. Még így sem vagyok magammal valami elégedett, de hát üsse kő, felrakom, ha már elment rá fél napom. Megírtam egy 4. évados cikket. Ez azért is fogalmazódott meg bennem, mert mostanság sokszor futottam bele a 4. évadba. Aztán elkezdtem visszanézni részeket, jeleneteket... egyik este még a tévében is elcsíptem pont ugyan azokat a részeket. Szóval pár rész után úgy voltam, hogy ez egy érdekes téma, boncolgatni kellene, és leírni ide, hogy mi is történt. Csak mert anno nem is volt annyira tiszta nekem ez a sarj kötődés dolog. De most már az.

× Sarj kötődés

Olvassa el, aki szeretné. Lehet, sok párbeszédet írtam ki hozzá, de szerintem így kerek a sztori. Hmm. Még egy kis Galéria frissel jöttem. Kerültek fel Ninás képek, nem is kevés. Nyugodtan nézzétek meg.

Ó, és amit eddig elfelejtettem megemlíteni. A jövőheti rész rendezője Ian Somerhalder! Alig várom, hogy lássam, mit hozott össze! <3

Címkék: Elena Damon Delena
2017.01.07. 18:25, Elena

Galéria

Elkészült

Sokat agyaltam, lecseréljem-e a tumblr galériáját az oldalnak, de végül beleástam magam a sosugary rejtelmeibe és döntöttem. (Bár a tumblr oldalunkat sem törlöm, de azt nem hiszem, hogy már használni fogom.) Tehát hivatalosan is elkészültem, megnyitottam a:

Delena Sosugary

oldalt.

Még gondolkozok, hogy az epizódképeket hogyan pakoljam fel. De mindent csak szép lassan. Elenáról, Damonról már bőven van fent kép, persze egy csomó közös is akad. Inkább animációk, mert én "betegesen" gyűjtöm őket.

Egyébként, hogy lehet valaki ennyire szexi, mint Damon? Mármint Ian. Nem akarok túl elfogult lenni vele kapcsolatban (meg van más színész is, akitől elolvadok), de ő... úristen. Mostanság visszanéztem pár Delena jelenetet, meg nem Delenát is, csak Damonöset és.... fúh. Odáig vagyok érte. Emily barátnőmmel beszéltük is, hogy kábé bűn, hogy valaki ennyire jól nézzen ki. (És a közelünkbe is nyugodtan létezhetne pár ilyen jól kinéző férfiú...) Bocsánat a kicsapongásért... ennyi most a friss. Közeledünk a 8. rész megjelenéséig!

Címkék: Oldal
2017.01.05. 11:28, Elena

8x09 The Simple Intimacy of the Near Touch

A közeli érintés egyszerű bizalmassága ~Carol

"A SZÉPSÉGVERSENY - Stefan és Damon visszatérnek Mystic Fallsba, Sybil kérésére, aki még mindig a tárgy keresésében van. Bonnie visszatér Párizsból és Enzo vére van rajta. Caroline azon tűnődik, vámpír lesz-e a lányból. Stefan, Damon, Caroline, Bonnie és Enzo, mind részt vesznek a Miss Mystic Falls szépségversenyen. Sybil tovább gyötri az Elenával való közös emlékeivel Damont."

Megjelenés: 2017. január 20.

A rész címéről: Ez a mondat akkor hangzik el, amikor Stefan és Elena tánc órán van. Először követnek mindenféle utasítást, aztán Stefan magához húzza a lányt, nevetgélnek. Carol ekkor szól rájuk, hogy a-a, itt még nincs érintkezés, hanem csak a közeli érintés intimitása a lényeg.

2017.01.04. 10:23, Elena
 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztő:
Elena

 

 
 


 

Olyan oldalak, ami az enyémhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/25

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélek, valamint a barátaimat teszem ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítalak. Feltétel még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz… 

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztő: Elena
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztő nem áll kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekem és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06
 

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!