Delena Online

Nina forgatási képe

Paullal és Kevinnel

Ez a kép tegnap került nyilvánosságra. Nina Paullal és Kevinnel készített közös fotót. Ha rákattintotok, akkor egy 2009-es képet is láthattok róluk. Jó látni, hogy együtt a csapat, ugyan akkor szívszorító is, hisz a Vámpírnaplók utolsó forgatásán vannak. Úgy érzem, a szívem lassan darabokra hullik. Több forgatási képen nincs napfénygyűrű Damonön, Stefanon és Carolineon. Én ehhez nem társítok túl sok jót. Nem tudom, hogyan fog alakulni ez az egész. Félek, hogy hiába reménykedek egy boldog Delena befejezésben, ez nem lesz az. Tekintve, hogy Elena az utolsó részben tér vissza... hajh. Nos, meglátjuk. Addig élvezzük a részeket!

2017.01.28. 12:09, Elena

8x10 Webclip

bepillantást nyerhetünk a ma esti részbe

Caroline: Jó reggelt.
Bonnie: Ez nagyon meggyőző... mire készülsz?
Caroline:  Oh, te nem. Csak motiválódok.
Bonnie: Lefordítva: te még mindig az ágyban szomorkodsz Stefan miatt.
Caroline: Bűnös vagyok ebben a vádpontban... Miért veszed ilyen nehezen a levegőt?
Bonnie: Futok. Kellett már, hogy kimozduljak. Kiszellőztetem a fejem.
Caroline:  Mire gondolsz?
Bonnie: Enzo. Szükségen van a tanácsodra. Akarsz reggelizni?
Caroline:  Én vagyok az utolsó, akitől párkapcsolati tanácsot kellene kérned. Az én barátom vámpírrá változtatta Miss Mystic Falls-t, csak azért, hogy engem bosszantson. Tehát nem, én nem megyek sehova.
Bonnie: Rendben. Reggeli az ágyban. Hogyan szereted a tojást?
Caroline: Te most tényleg itt vagy?
Bonnie: Damon?
Caroline:  Várj, Damon is itt van?
Bonnie: Gyere le, Caroline. Most.

Hálát adok az égnek, amikor youtubeon feliratozzák a videókat. Máskülönben nem tudnám lefordítani... sajnos még nem hallom ki, mikor mit mondanak. Megjelent még egy webclip, azt is elhoztam nektek:

Caroline: Azt mondtam, hogy tartsd magad távol tőlem. Mit keresel itt?
Stefan: Hibát vétettem. Azért vagyok itt, hogy meggyőzzelek, gyere hozzám. ... Nah. Legyünk őszinték. Amikor tegnap megöltél, volt egy kis csevegésünk Kaddal és kiderült, hogy több lélekre van szüksége, mint amennyiről én gondoskodni tudok. És kellene Damon, hogy intézze a részét. Ébresszétek fel Damont, hogy el tudja végezni a munkáját és jól leszünk.
Caroline: Próbálkozunk.
Stefan: Inkább elbuktok. Tudod, hogy mi van, igaz? Damon embersége be van kapcsolva és fél beismerni azokat a dolgokat, amiket tett, mikor ki volt kapcsolva. Amikor gyerekek voltunk, minden alkalommal elbújt, mikor valami rosszat tett. Én megtaláltam őt, elmondtam neki, hogy minden oké és rendben volt. Csak meg kell találnotok, hova bújt el ott bent és ugyan ezt tenni. ... Mellesleg, te miért segítesz nekik?
Sybil: Szükségem van a Maxwell harangra, mielőtt a nővérem ellenem használja. Úgyhogy hajlandó vagyok némi áldozatot hozni és labdázok bárkivel, aki kézbesíteni tudja azt.
Stefan: Meglátom, mit tehetek. Addig javítsátok meg ezt.
Sybil: Rendben, hallottátok.

Címkék: Season 8
2017.01.27. 19:48, Elena

Néhány forgatási fotó

amit nem hoztam eddig

  
 
  
 
 

Címkék: Season 8
2017.01.27. 14:47, Elena

8x13 The Lies Are Going To Catch Up With You

A hazugságok utolérnek ~Damon

"A GONOSZ A MÚLTBAN IS - Damon és Alaric egy régi ellenséggel kerülnek szembe, miután megszereztek egy olyan fegyvert, ami képes elpusztítani Kadot. Stefant fogvatartja egy meglepő ismerős és arra kényszeríti, hogy nézzen szembe a sötét titokkal a múltjából. Időközben Caroline és Matt megpróbálják megakadályozni, hogy Stefan múltja tönkretegye őt. Kad Bonniera összpontosítja a figyelmét."

Megjelenés: 2017. Február 17.

A rész címéről: Damon szájából hangzik el az 1. évad 5. részében, amikor be van zárva a pincébe, elég pocsékul van, Stefan pedig kintről beszélget vele. A párbeszédük vége végeredményben az, hogy a dolog szépsége az, hogy Stefan még hazudhat, ellenben Damonnel.

2017.01.27. 13:15, Elena

Hivatalos információ

Nina visszatéréséről

Elmorzsoltam néhány örömkönnyet, ahogy a telefonom jelzett, miszerint Nina új fotót tett közzé instagramon, méghozzá ezt:

Ennél hivatalosabb információt nem is kaphattunk volna! Nina visszatér a Vámpírnaplók legutolsó részére. Hatalmas köszönet ezért minden közreműködőnek, Julie Plecnek és persze magának Ninának is, hogy hajlandó még egyszer Elena bőrébe bújni! Én szinte még fel sem fogtam, de abban mindenki biztos lehet, hogy stílusosan ünneplem a hírt. Nem, nem írom le, hogyan. Nem tudom, mekkora happy enddel zárul a történet, de már van egy teóriám. Viszont ezúttal nem osztom meg veletek, csak kivárom. Úristen. Ki örül még így velem?

2017.01.26. 19:14, Elena

Pletykák

mert nem tudni, mi igaz belőle

Belefutottam egy külföldi oldalon egy olyan hírbe, miszerint a pénteki 10. részben nem csak Tyler és Forbes seriff tér vissza a képernyőre, hanem Katherine Pierce is pár percre. Igen ám, de ehhez szükség lenne Ninára is, így ez csak feltételezés, hogy ott lesz-e és ha igen, miféle formában.

Felreppent egy olyan hír, miszerint lehet, kap 9. évadot a sorozat, csak más csatornán, mert most olyan jó a nézettsége, hogy... megérné. Azonban Julie próbál elvarrni minden szálat ebben a (valószínűleg) utolsó évadban. Mindenesetre, ha valóban lenne folytatás, én kíváncsi lennék rá, bár valahol félnék is tőle, mit hoznak ki belőle.

Február 3-án lesznek még TVD forgatások. Azt rebesgeti egy külföldi oldal, hogy aznap Nina is ott lesz, hogy forgasson, pedig Indiában venne részt a Tripla X egyik premierjén.

Persze, ezen hírek egyike sincs megerősítve, sem cáfolva.

2017.01.25. 14:46, Elena

Forever Yours

The Vampire Diaries

Március 10-én, az utolsó epizód előtt leadnak egy úgynevezett "The Vampire Diaries: Forever Yours" c. egy órás visszatekintő összeállítást. Ez egy kényeztetés a TVD rajongóknak, hogy visszatekintsünk az elmúlt 8 évre és búcsút inthessünk neki.
Ezt az epizódot újra le fogják adni, méghozzá március 16-án, csütörtökön, (Anno csütörtökönként adták a részeket is, ez is nosztalgikus érzést kelt.) és még egyszer a legutolsó, évadzáró részt is.

Egyre közelebb a vége és nem akarom...

Címkék: Season 8
2017.01.25. 12:05, Elena

Spoiler képek a 11. részből meg egy poszt Iantől

korai képek

Ahogy szörföztem a neten, belebotlottam a 11. rész spoiler képeibe. Ami furcsa, mert az jövőhéten lesz, szóval... nem tudom. Érdekes. Mindenesetre elhoztam azt a két képet, amin Damon szerepel.

 

Az első képnek van egy párja, amin Caroline van. Tehát feltehetőleg egy asztalnál ülnek és valamiről beszélnek. A jó hír, hogy a 11. részre Damon visszatér abból a katatonális állapotból, amibe Sybil küldte. Viszont úgy tűnik, még mindig nem egészen önmaga. Kad, az ördög meg baromi jól szórakozhat, ahogy nézem. Érdekes.

Ezen kívül (ha már úgy alakult, hogy van mit hozni) elhoztam Ian mai posztját.

Ritka látvány... Caroline, Stefan és Damon boldogan és békésen nézneki ki Mystic Fallsban.

Kommentálta hozzá Ian. Hát, tényleg elég boldogok és remélem, nem csak "kifelé" mutatják ezt, hanem tényleg valami jó dolog készül. (Gondolom még ez is a 15. rész forgatásáról való.)

2017.01.25. 00:29, Elena

Ian posztolt

ma meg... néhány napja

A visszaszámlálás a végéhez most kezdődött... ezzel a két fickóval.

Poszolta Ian néhány órája az Instagram oldalára. A háttérről nekem a 6. évados esküvő ugrott be és úgy érzem, nem is vagyok messze a valóságtól, hisz egy esküvőnk biztosan lesz ebben az utolsó évadban.

Fognak ezek a srácok bárkinek is hiányozni?

Ez ugyan nem friss kép, de mindenképp meg akartam osztani. Ian a kép alá írt mondatot csatolta hozzá és... hát na, szerintem mindenki rá tudja vágni azt, hogy "nekem igen!". Nehéz lesz búcsút inteni a TVD-nek.

2017.01.23. 20:55, Elena

8x09 The Simple Intimacy of the Near Touch

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Ez a rész nem volt annyira dinamikus, mint az előző, viszont imádtam! Miért? Mert tényleg visszaidézte az első évados Miss Mystic Falls szépe versenyt. És rohadt jól megcsinálták! A visszaemlékezések, utalások, a karakterek, színészek... jó volt. Lássuk bővebben.

Szerkesztői vélemény

Ugyebár Stefan most az ügyeletes rossz fiú. Már a rész elején sem tetszett, volt benne valami furcsa, de végül is ki lehetett következtetni, hogy mi a valódi ok, amiért újra Mystic Fallsba jön Damonnel. Akit egyébként Sybil hív oda és nem tud neki nemet mondani, mert még mindig a fejében van a szirén. Lényeg, a szépségversenyen találják magukat. Damonnek oda kell adnia azt a golyót, amit még részekkel ezelőtt megkaparintott és nem tudta, mire való.
Sybil az egész rész alatt gyötrni Damont, de amit imádtam, az az, hogy Damon mennyire ellenállt neki! A jelenet, amikor Sybil bemászik Damon fejébe, Elena helyére "varázsolja" magát, Damon meg beletörli a szirén fejét a tükörbe. Sybil meg hátrál, hogy ezt mégis hogy csinálta? Hát, Damon nem semmi. És végig ilyen volt. Az emlékek fel-feltörtek benne. Stefan megfogalmazta nem túl kedvesen, hogy az Elenával való szerelme egy ilyen versenyen kezdődött, amikor ahelyett, hogy Damon eljött volna utána, inkább Elenával táncolt.
Aztán szerettem még a Caroline-Damon beszélgetést, azt, amikor Damon a nyakláncról beszélt. Csak egy részlet: "Miért jelent ez nekem bármit is? Ha megfogom, érzem ezt a melegség-szikrát."
Stefanra térve... hát, ő nem tetszett. Mármint... ki van kapcsolva az embersége és gonosz, igen, de hogy Caroline ... most se érdekelje... az túlzás. Amúgy végig azt vártam, hogy benne legyen az a párbeszéd, amit Viki kiírt az oldalára. És benne volt! Ott vigyorogtam vagy két másodpercig, aztán pofán csapott a valóság. Stefan gond nélkül öl, megint. És változtat át ártatlan lányokat vámpírrá. Hajh. Az a jelenet, amikor Caroline mellett felébred a lány... valamiért megkönnyeztem. Szegény lány! De jó volt látni, hogy Care mennyire mellette van. Amit még kiemelnék Sterolineból, az az, ahogyan Care végül is visszaadta a gyűrűt Stefannak. Szívszorító volt. Leginkább az, hogy Stefant nem érdekelte. Ahj, istenem.
Jaj és Bonenzo! Végre kaptunk belőlük, nem is keveset! Ahw, hogy én mennyire imádom őket! Enzooo! Damon után hivatalosan is ő a legjobb pasi a TVD-ben. Legalábbis számomra. Ahogy aggódik Bonniért, megjegyzem, teljesen jogosan. Ahogy arra vágyik, hogy örökké a lánnyal lehessen, de ugye nem lehet... és a nyaklánc, amiben Enzo vére van. Azt azért adja a lánynak, hogy ha ő nincs mellette és baj történik, Bonnie igya meg, használja. Azaz ha úgy adódik, változzon át. De amikor Bonnie rájön, hogy a nyakláncnak nem csak szimbolikus jelentése van, visszaadja. Ahj. T_T De utána kibékülnek. És persze Bonnie emlékezteti Enzot, hogy nem változhat vámpírrá, hisz Kai megmondta: ha kiskaput használnak, gond lesz. Senki nem tudja, mi történne és ugye az élete Elenáéhoz van kötve. Így végül is abban maradnak, hogy Bonnie nem fog átváltozni, de a nyakláncot visszakapja. És az a párbeszéd... Enzo nem tudja, mihez kezd majd, ha Bonnie nem lesz (80 év múlva, mert egy embernek ezt jelenti az "örökkévalóság" maximum). Végül a lány felveti, hogy mi lenne, ha Enzonak is azt jelentené...? ... Vegye be a gyógyírt. Bumm, ez arcon csapott keményen. Remélem, hogy nem fogja bevenni... ugye van még egy gyógyír, amit Damonnak kellett volna bevennie Elenával... hűh.
És a végén visszatérnék a rész végére. Damonnak sikerül leláncolnia Sybilt. Kínozni akarja, és bosszút állni, amiért csinált valamit a fejével. Itt még örömködtem, mert iszonyú jó jelenet volt! Aztán Sybil beleköpött a történetbe és ismét belemászott Damon fejébe, akiben lepörögtek a gaztettei az évad során. Minden egyes képkocka... körülbelül sokkos állapotba került. Azaz... Sybil abba a katatonális állapotba juttatta.
Így már a következő részek ismertetői értelmet nyertek. Nem mondok újat azzal, ha közlöm, a jövőheti részt is baromira várom!!

2017.01.22. 17:14, Elena
 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztők:
Elena & Damon

 

 
 


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/25

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz… 

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena (az alapért köszönet: dA)
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06