Delena Online

8x11 You Made a Choice to Be Good

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Még mindig nem tértem magamhoz, pedig már tegnap megnéztem a részt. Sőt, én ostoba, még angol előtt átpörgettem a részt kíváncsiságból, hogy mi lesz. Nem kellett volna. De vágjunk bele.

Szerkesztői vélemény

Imádtam, hogy Damon embersége visszatért. Annyira durva, hogy az évadban eddig végig kikapcsolt állapotban volt és annyira furcsa most, annyira más. De imádom. Bár kissé furcsa is ez a "én épp megváltásban utazom", vagy hogyan is fogalmazott. Tetszettek a jelenetei Stefannal. Mármint a rész elején nagyon. Damon megszólalásai, hogy az emberségével most nem fér össze az öldöklés meg hogy rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli a világot... ahw, igen. Ilyennek szeretem. Mármint igen,vannak hibái, nem is kevés és van, ami nem megbocsátható. De én nem utálom őt, csak haragszok rá. És ez Stefanra is igaz, de erről majd később.
Matt. Komolyan, én... nem is tudom, mit mondjak erre az emberre. Érthető, hogy a legtöbb vámpírt utálja és úgy alapjában a természetfeletti lényeket. De az, hogy egy kalap alá veszi Carolinet mindenkivel... hogy ő a sötétség, meg efféle dolgok. Hát, csak pislogtam. Ember, bele sem gondol, hogy hányszor mentették meg a hátsóját azok, akiket annyira utál. A megbocsátás számára úgy érzem, nem létezik. Az meg, hogy Mystic Falls már nem az, ami volt. Care-nek igaza van. A város pontosan ugyan az, csak épp régen, amikor gyerekek voltak, minden rejtve volt előttük. A szülők nem avatták be őket a város titkaiba. Élték az életüket a boldog tudatlanságban. De most ők a felnőttek és tovább kell menni, megvédeni, akik itt vannak.
A Bonenzo jelenetek, istenem....! Annyira boldogok voltak. Imádtam. A kémia köztük, az a mérhetetlen szerelem... az, hogy Bonnie úgy döntött, Enzoval akar lenni és egyszer (!!!!) az életben a saját önzősége érdekében cselekedni.. én totál megértem. Valaki számításba vette, ez a lány hányszor helyezett előre mindenki mást, saját magánál? De most komolyan. Mindig a helyes utat választotta és ő mindig az utolsó volt a sorban. Annyi mindenen keresztül ment, én rohadtul sajnálom. Tény, nem volt szép dolog, hogy Damon tudta nélkül akarták elvenni a gyógyírt (méghozzá Elenától, hisz a vérében van a gyógyír). De Damon visszakapta volna idővel, miután Bonenzo leélik a boldog kis életüket. Enzo véréből... megkaphatta volna. De neem, mindent tönkre kell vágnia valakinek.
Kad, hogy te mekkora egy szemét vagy. Mint kiderül a rész közben, Kad mindkét fiúnak ugyan azt a "motivációt" adta. Vagy 100 gonosz lélek megölése, vagy a testvér szerelmének meggyilkolása. Mint már a webclipből is előre tudtuk, Damon nem Caroline megölése mellett voksolt. (Bár igazság szerint a 100 ember megölése mellett sem, mert azon agyalt, hogyan ölje meg magát az Ördögöt...) Nos, mint kiderült, Stefan másképp döntött. Ő Elena megölése mellett rakta le a voksát és mivel tudta, pontosan hol keresse (Kadnak hála, aki belenézett Bonnie fejébe, amikor találkoztak reggel a kávézóban...), nem volt nehéz dolga. Szerzett valakit, aki átíratta a nevére Bonnie titkos rejtekhelyét és behívatta magát vele, aztán elindult Bonniékhoz, akik az utolsó keserédes pillanataikat élték (ugyanis Damon közben ismertette Bonnieval a tervet: a gyógyírt Kadba kell juttatni, hogy ember legyen és meg lehessen ölni... tehát Bonnie ismét csak lemondott a saját boldogságáról annak érdekében, hogy mindenki mást megmentsen és ő meg... ahh). Ja, időközben Enzo "kitolódott" a házból, hisz az immár nem Bonnié volt, így nem tudta újra behívni.
És ekkor megjelent Stefan, aki két pillanat alatt tönkrevágott MINDENT. Én összetörtem, Bonnieval együtt... és könnyekben törtem ki. Hogy lehet egy ennyire tökéletes kapcsolatot így... tönkretenni? Stefan.... nem hiszem el. Bonnie végül Stefant tette emberré, mielőtt a vámpír megölte volna őt is. És ami ezután jött jelenet, úristen. Még most is kiráz a hideg. Ahogy kifut a házból és letérdel élete szerelme mellé, nem tudja, hogyan érjen hozzá, remeg a szája, majd az a keserves sikoltás és zokogás, ami feltör belőle... atyaég! Vele együtt sírtam. (Sovány vigasz, nagyon, de azt hiszem, ez a fájdalom kellett ahhoz, hogy a boszorkány ereje visszatérjen. ... De tudjátok, mit? Nem vigasztal.)
Egyébként ahogy fentebb írtam, nem utálom Stefant, csak mérhetetlenül haragszom rá. Emberség ide vagy oda... haragszom. És fáj. Lényegében másodjára ölte meg a testvére (egyik) legjobb barátját (bár az elsőnél Enzonak ez is volt a terve...). Nem tudom, Damon hogy fogja ezt feldolgozni. Vagy Bonnie. Azt gondolom, hogy Caroline hamar megbocsát, elvégre a szerelme. De... fogalmam sincs. Ja, és Julie anno azt nyilatkozta, hogy minden rajongó elégedett lesz. Így hogy? Ha Enzo nem tér vissza, akkor én nem leszek elégedett. Ha Bonnie meghal, szintén nem. Ez így... ez így nagyon nem fair, emberek.

Nem szoktam a véleményekhez videót rakni, de most
kivételt teszek. Bonenzo forever. (Delena után, persze.)

2017.02.05. 15:51, Elena

Egy kérés

felétek

Nem rég jelentkeztem Linda versenyére, ami most indult el igazán. Bár alapvetően nem szeretem a szavazós versenyeket, de ahogy itt meg van oldva, nem rossz. Megkérném minden látogatómat, aki szereti az oldalt, a mi Delena párosunkat, az nyomjon egy lájkot, szavazatot a képre! Köszönöm előre is mindenkinek!

 

delena.gportal.hu A teljes kinézet a linkre kattintva nézhető meg: www.delena.gportal.hu

Közzétette: lindadesign – 2017. február 4.
Címkék: Oldal
2017.02.04. 16:20, Elena

Két webclip a 11. részhez

fordítással

Megjelent ma is kettő darab webclip a következő részhez, ami ma kerül adásba! Jobban mondva pár óra múlva. Az egyik webclipben Kad és Damon beszélgetnek arról, hogy ki haljon meg. Caroline vagy száz másik ember.

Damon: Hol a pokolban van a testvérem?
Kad: Helyrehozza a kiábrándító munkamorálodat. Feladatot adtam neki. Azon töprengsz, hallucináció vagyok-e? Nos, biztosíthatlak róla, hogy nagyon is valóságos vagyok.
Damon: Kiváló. Mi hozott a városba?
Kad: A Maxwell harang tizenegyedik kongása elmosta a határt a pokol és e világ között. Kaptam az alkalmon és átléptem ide... mivel a tanítványaimnak úgy tűnik, további motiváció szükséges.
Damon: Ne gondold azt, hogy tudni akarom, mivel motiválod Stefant.
Kad: A tűz csak egyike a rendelkezésemre álló eszközök közül. ... Napnyugtára meg fogsz ölni 100 embert-
Damon: Lenne itt valami. Nem igazán van kedvem ahhoz, hogy megtegyem neked.
Kad: Az érzéseid nem érdekelnek. Ha azt teszed amit mondok, nem fogsz a pokolba jutni. Ha engedelmetlen vagy, akkor viszont odaküldelek. Tehát itt van a másik opció. Ha kifogásolod a mennyiséget, helyette minőséget fogok elfogadni.
Damon: Minőség... mint "Anglia királynője" minőség?
Kad: Minőség, mint Caroline Forbes.
Damon: Oh. Nos, ő amolyan tiltott zónás... tudod, mire gondolok?
Kad: Ez teljesen rajtad múlik. Mielőtt lemegy a nap, ölj meg 100 gonosz lelket vagy a testvéred szerelmét.

A másik webclip középpontjában Damon és Stefan áll, nagyon nagy kedvenc! Én későn jutottam már el oda, hogy belefussak... Drága Vikim megelőzött, viszont engedélyt kaptam rá, hogy a fordítását közzétegyem itt. Örök hála neki! :3

Damon: Aktuális híreink a kinti világból!
Stefan: Nem izgat.
Damon: De engem igen. Annyira érdekel, hogy már fáj, de ez egy jófajta fájdalom. Mert az imádott emberségem visszatért, és rózsaszín szemüvegen át látom a világot.
Stefan: Ó, Istenem, amikor ilyeneket mondasz, komolyan megbánom, hogy nem pusztítottam el Mystic Fallst a pokol tüzével. Talán Seline ismét visszahozza azt a harangot és kihúz engem a nyomorúságomból.
Damon: Ne nagyon számíts rá, tesó. A pszicho nővérek eltűntek. Ez majdnem olyan, mintha minden rendben lenne a világon.
Stefan: Ja, kivéve a tényt, hogy alkut kötöttünk az ördöggel. Odakint kéne öldökölnöd és tartani a szintünket, Damon.
Damon: Stefan Salvatore. Az öldöklés nem része egy kiegyensúlyozott emberséggel teli életstílusnak.
Stefan: Bocs, elaludtam.
Damon: Semmi gond. Megbocsátok. Manapság minden a megváltásról szól nálam. Rendezem a dolgokat. Kezdve a te emberségeddel.
Stefan: Mikor lettél ilyen idegesítő? Talán túl sokat lógtál együtt a volt menyasszonyommal. Meg vagyok lepve, hogy most épp nincs itt veled, és nem ecseteli mindazt, amit rosszul csinálsz.
Damon: Ma más kötelezettségei vannak. Ellentétben a személyes meggyőződéseddel, nem minden rólad szól. Éhesnek tűnsz. Csinálok palacsintát.

Címkék: Season 8
2017.02.04. 00:35, Elena

Ian egy fangirl csapattal, Nina a barátaival

néhány fotó

Pár fotó, amibe nem rég futottam bele. Örülök, hogy egyre több és több fotó lát napvilágot, már ami Iant és Ninát illeti. Jó érzés látni, hogy forgatnak és törődnek a rajongókkal, ugyan akkor fájdalmas is, mert már csak napok vannak a forgatásból és végleg lezárul ez a történet. Nem tudom, mi fogja majd betölteni azt az űrt, ami a szívemben lesz... Most beugrott Damon idézete, amit Alaric halálakor szavalt a 4. évad elején.

 

Itt pedig Nina látható a barátaival. A végére pedig berakom azt az idézetet, ami az eszembe jutott:

"(...) Mert legvégül, ha elveszítünk valakit, az összes gyertya, az összes imádság sem teszi semmissé a tényt, hogy nem maradt másunk, mint egy lyuk az életünkben... ott, ahol régebben az a valaki volt, akit szerettünk." Damon

2017.02.03. 19:45, Elena

Friss morzsa és egy Ian villantás

twitterről és facebookról

Kaptunk egy rajongói fotót! Méghozzá Ianről és Nináról. Azaz Damonről és Elenáról. Forgatáson. Ahw. Lehet, a kép minősége borzalmas, de a lényeg látszik! Együtt vannak! Most már kezdek megnyugodni a sorozat végével kapcsolatban. Bár tény, nem szabad előre inni a medve bőrére.

Ezen kívül megjelent egy rövidke rajongói videó Ianről, amiben csókot dob a rajongóinak. Ahw~

Azért örülök, hogy végre Ian is előkerült. Nagyon boldog vagyok! :)

2017.02.03. 16:08, Elena

Újabb fotók

Leginkább Nináról

Milyen jó lenne most Atlantában lenni. Összefutni a kedvenc színészeimmel, elmenni azokra a helyszínekre, ahol a Vámpírnaplókat forgatják... hát igen. De ehhez kicsit messze vagyok. Először elhoznám azt a két képet, ami pár nappal ezelőtt került nyilvánosságra.

 

Nina, forgatáson kívül. Őszintén, nem néztem utána, hogy ki ez a kisgyerek, de annyira édes!

Ezt pedig ma posztolta Nina twitteren. A rajongói tábornak ez csak egy apró töredéke, de piszok mázlisták! Nina írt is pár mondatot a képhez:

Köszönjük nektek, hogy idekint várakoztok a hideg ellenére és még inkább azt, hogy néztek, szerettek és támogattok minket az elmúlt 8 évben.

  

Nina Daviddel és Kaylával pózol. David alakította John Gilbertet a sorozat elején, Kayla pedig Vicki Donovent. A második képen szintén Nina és David van. Ehhez kapcsolódóan egy rövid, pár másodperces videó is megjelent az egyik rajongó által. A harmadik fotó pedig forgatásról való.

2017.02.03. 02:47, Elena

Prestige Magazin - Nina interjú

...abból is csak az, ami nekünk fontos

Ma jelent meg egy cikk, amiben Ninát kérdezik igazából mindenféléről. Én kiemeltem belőle azt, ami a Vámpírnaplókat érinti, de a későbbiek folyamán megpróbálom az interjú többi részét is lefordítani és felrakni az oldalra. Tervezem, hogy Ninával (és majd Iannel is) tüzetesebben foglalozom az oldalon. Elvégre, eleve úgy kezdtem bele az oldalba, hogy Delena és a színészek a téma. Szóval ideje összekapnom magam és cselekednem.

Neked hiányzik, hogy a vámpírokkal legyél?
[Nevetés.] Nekem 100%-ig hiányzik a családom. Te 6 évet töltesz egy csapat emberrel - a banda, a szereposztás, mindenki bonyolult. Ők tényleg, valóban a családommá váltak és nekem ezek közül az emberek közül sokan hiányoznak.

Bizonyára nehéz volt végeznie a Vámpírnaplókkal.
Nem tudom, hogy meglennének-e azok a lehetőségeim, amik most vannak, ha nem tettem volna meg. Hálás vagyok. Ez egy ugródeszka volt és remélhetőleg még több sikerhez fog vezetni. Eddig nagyon szerencsés voltam. Alig várom, hogy lássam, mi fog történni ezután.

A magazinhoz érkezett pár fotó is Nináról, még hosszú hajjal.

   

Címkék: Nina Dobrev
2017.02.01. 20:22, Elena

Nina instagram

mai posztok

A mai nap folyamán Nina két dologgal is kecsegtetett a rajongóknak. Az egyik egy olyan kép, amin szerintem egy nagyon jó és találó idézet van. Ezt le is fordítottam nektek. A második kép pedig... nos, erről sokat nem kell mondanom. Nina forgat!

 

Azt mondta,
"Megtanultam, ha nyitott szívvel döntök el valamit, akkor általában helyes döntést hozok. Megtanultam, ha vannak is fájdalmaim, nekem nem kell annak lennem. Megtanultam, hogy minden nap meg kell érinteni valakit. Az embereknek szüksége van egy meleg ölelésre, vagy egy baráti vállveregetésre. Megtudtam, hogy nekem még sokat kell tanulnom. Az emberek el fogják felejteni, mit mondtál, az emberek el fogják felejteni, mit tettél, de az emberek soha nem fogják elfelejteni, hogyan érezték magukat."

Nina ezt a megjegyzést fűzte az idézetes képhez:

Megtanultam... hogy még sokat kell tanulnom. 💜

2017.01.30. 23:02, Elena

8x10 Nostalgia's a Bitch

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Ez a rész egy érzelmi hullámvasút volt. Szerintem ennyit még nem sírtam egyik rész során sem. Jól felépítették, nagyon tetszett minden mozzanata és a zenék is és... fúh. Jó volt. Látszik, hogy kezdenek elvarrni minden szálat és talán ez az, amiért végig sírhatnékom volt és el is tört a mécses. Nem akarom, hogy befejeződjön ez a sorozat... hajh.

Szerkesztői vélemény

Szörnyen sajnáltam Damont. Az, ahogyan megalkotott a fejében egy világot, amiben ő réges régen meghalt és sosem vált vámpírrá, ezáltal nem okozott senkinek fájdalmat. Úristen! Eléggé ledöbbentem, Carolineal és Bonnieval együtt, amikor beléptek Damon elméjébe és a Salvatore ház panzióként funkcionált. Damonről meg egy festmény volt a falon... durva. Aztán a lányok elmentek a Grillbe, és ott volt Vicki! Akit ugye Damon megölt az első évadban. A lányokban felébredt a remény, ahogy a lány nyakán levő kötést bámulták. Damon ott harapta meg. Tehát itt kell lennie... de nem. Ahj és az, hogy Caroline találkozott újra az anyjával... hát, mégha csak Damon agyszüleménye is volt, de akkor is. Egyszóval érdekes volt Damon fejében. Bonnie újra láthatta a nagyiját, akinek felvázolta, mi ez a hely és miért van itt. Meglepődtem, hogy a Damon-féle nagyi "belement" a dologba. Aztán persze ott volt Tyler. Ő nem igazán hiányzott... és az sem tetszett, hogy Bonnieval közölte, Damon megérdemli a szenvedést. Jó, valahol megérdemli, de basszus! Azért sok jót is tett ez a vámpír az évadok során és ezt nem kéne elfelejteni. Lehet, sokat ölt, de sokakat meg is mentett. Még Elenát is feláldozta például, azért, hogy Bonniet mentse... (6. évad vége, ha valaki nem emlékezne rá. Szerintem az ilyesmit is figyelembe kell venni. Meg azt, hogy Damon mindent megtett azért, hogy Bonnie visszatérjen a börtönvilágból... még akkor is, ha a saját módszereivel...) Ahj, szóval igen. Mattet is meg tudtam volna néha cibálni a rész elején.
De tudjátok, mit? Stefant is. Már maga az a jelenet, amikor betoppant a Salvatore házba és elhitette Carolineal kábé fél pillanatra, hogy rendbe akarja hozni a dolgokat. Fú... azt hiszem, még Care is elhitte, hogy na, történt valami. Aztán Stefan "játéka". Hol az egyik, hol a másik pártján áll. Sybilre és Selinere gondolok, meg a harang sorsára. Durva, hogy végül Selinet választotta és megigézte Mattet, hogy kongassa meg a harangot, amennyiben nem képes Damonnek megbocsátania mindazt, amit tett.
A Defan jelenet Damon fejében, ahw... jó, őszintén szólva meglepődtem, mikor Damon közölte, hogy neki kell megbocsátania Stefannak. Pislogtam egy ideig, mire összeraktam a képet. Stefan itt olyan volt, mint aki egy kicsit elbizonytalanodott. És Damon csak mondta... megbocsát, mert a testvére és szereti.... jaj. Stefan meg inkább megütötte párszor, hát köszi. És Damon sebe nem gyógyult.... heh. Bírtam ezt a jelenetet is. Damon közölte Stefannal, hogy aki jelenleg a városban (azaz a fejében) mászkál vámpír, az nem ő, hanem Stefan. Haha. Khm. Nem tudom, Stefan részéről tudatos volt-e, hogy felbőszítse Damont azzal, hogy közölte vele, porig fogja égetni Mystic Fallst és mindenkit, aki itt él. Mert ez volt az, ami kizökkentette Damont az ön...... önbántalmazásból (?) és visszatért. Méghozzá hatásos belépővel, kitépve Stefan szívét, hogy amíg elrendezi a harang sorsát, ne zavarjon be. És sikerült. Megmentette a várost. És... és bocsánatot kért Mattől Vicki miatt. Úh, itt is bekönnyeztem. Ez a párbeszéd. Itt is nagyon látszott, hogy próbálnak elvarrni minden szálat, minden régi dolgot.
És most a Defan jelenet után jöjjön a legjobb Bamon jelenet. A 7. évad óta várok arra, hogy kibéküljenek és visszakapjam őket így együtt. A barátságukat, mert... szerintem nagyon szép az ő történetük. A fejlődésük. Imádom. És megkaptam őket! Damon fejből elmondta Bonnienak a 7. évadban írt búcsúlevelét. És annyira megható volt! Ezt el is hoztam nektek:

"Kedves Bonnie!

Gyáva vagyok. Szemtől szembe kellene elmondanom ezt neked, nem ebben a levélben, de tudom, ha így tennék, lebeszélnél róla, hogy elmeneküljek a problémáim elől. Rávennél, hogy szembenézzek egy Elena nélküli jövővel, és segítenél, hogy a tőlem telhető legjobb ember legyek. Ahogy Elena is tette. És rettegnék tőle, hogy mindkettőtöknek csalódást okoznék. Hát elmegyek. Mert inkább egyszer hagylak cserben, mint egész hátralevő életedben. És remélem, az életed nagyon boldog lesz. Mert te, Bonnie Bennett, fantasztikus nő, közepes keresztrejtvény-fejtő, és a legjobb barátom vagy.

Nagy szeretettel és tisztelettel:

Damon"

Nem lep meg, ha azt mondom, ezt a jelenetet konkrétan végigsírtam, annyira megérintett. És Bonniet is. Ahj. Tudjátok, remélem, hogy Bonnie is megkapja a happy endjét... nem akarom, hogy Elena úgy térjen vissza, hogy Bonnie meghal... aggódom.
Mindenképp kiemelném még a Steroline jelenetet is a pincében. Carolinet... sajnáltam. Olyan... hogy is mondjam. Félig lemondással, félig optimizmussal próbált beszélni. És olyan fájdalmas volt. Stefan... remélem összeszedi magát és visszakapcsol.

2017.01.30. 15:38, Elena

Újabb fotók!

Nina a színfalak mögött

 

Őszintén, én kicsit aggódtam, hogy mi lesz Nina haját illetően. De mint látjuk, sikerült megoldaniuk! Ezeket a fotókat amúgy először twitteren találtam meg, aztán instagramon (vagyis ott csak az elsőt :)). A lány, aki a képen szerepel Nináékkal, ezt írta alá:

Paul Wesleyel, Nina Dobrevvel és Kevin Williamson íróval a színfalak mögött.
*forgatási ikon* #TVD

Egy valami mondjuk aggaszt. Ianről egy képet sem találtam, pedig a lány még fotózkodott Kattel és Zachel is. Jó, nem kötelező mindenkivel fotózkodni, deee... na. Lehet, nem volt ott a forgatáson? Ilyenre nem akarok gondolni.

2017.01.28. 18:14, Elena
 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztők:
Elena & Damon

 

 
 


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/25

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz… 

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena (az alapért köszönet: dA)
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06
 

 


Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt