Delena Online

Ian egy fangirl csapattal, Nina a barátaival

néhány fotó

Pár fotó, amibe nem rég futottam bele. Örülök, hogy egyre több és több fotó lát napvilágot, már ami Iant és Ninát illeti. Jó érzés látni, hogy forgatnak és törődnek a rajongókkal, ugyan akkor fájdalmas is, mert már csak napok vannak a forgatásból és végleg lezárul ez a történet. Nem tudom, mi fogja majd betölteni azt az űrt, ami a szívemben lesz... Most beugrott Damon idézete, amit Alaric halálakor szavalt a 4. évad elején.

 

Itt pedig Nina látható a barátaival. A végére pedig berakom azt az idézetet, ami az eszembe jutott:

"(...) Mert legvégül, ha elveszítünk valakit, az összes gyertya, az összes imádság sem teszi semmissé a tényt, hogy nem maradt másunk, mint egy lyuk az életünkben... ott, ahol régebben az a valaki volt, akit szerettünk." Damon

2017.02.03. 19:45, Elena

Friss morzsa és egy Ian villantás

twitterről és facebookról

Kaptunk egy rajongói fotót! Méghozzá Ianről és Nináról. Azaz Damonről és Elenáról. Forgatáson. Ahw. Lehet, a kép minősége borzalmas, de a lényeg látszik! Együtt vannak! Most már kezdek megnyugodni a sorozat végével kapcsolatban. Bár tény, nem szabad előre inni a medve bőrére.

Ezen kívül megjelent egy rövidke rajongói videó Ianről, amiben csókot dob a rajongóinak. Ahw~

Azért örülök, hogy végre Ian is előkerült. Nagyon boldog vagyok! :)

2017.02.03. 16:08, Elena

Újabb fotók

Leginkább Nináról

Milyen jó lenne most Atlantában lenni. Összefutni a kedvenc színészeimmel, elmenni azokra a helyszínekre, ahol a Vámpírnaplókat forgatják... hát igen. De ehhez kicsit messze vagyok. Először elhoznám azt a két képet, ami pár nappal ezelőtt került nyilvánosságra.

 

Nina, forgatáson kívül. Őszintén, nem néztem utána, hogy ki ez a kisgyerek, de annyira édes!

Ezt pedig ma posztolta Nina twitteren. A rajongói tábornak ez csak egy apró töredéke, de piszok mázlisták! Nina írt is pár mondatot a képhez:

Köszönjük nektek, hogy idekint várakoztok a hideg ellenére és még inkább azt, hogy néztek, szerettek és támogattok minket az elmúlt 8 évben.

  

Nina Daviddel és Kaylával pózol. David alakította John Gilbertet a sorozat elején, Kayla pedig Vicki Donovent. A második képen szintén Nina és David van. Ehhez kapcsolódóan egy rövid, pár másodperces videó is megjelent az egyik rajongó által. A harmadik fotó pedig forgatásról való.

2017.02.03. 02:47, Elena

Prestige Magazin - Nina interjú

...abból is csak az, ami nekünk fontos

Ma jelent meg egy cikk, amiben Ninát kérdezik igazából mindenféléről. Én kiemeltem belőle azt, ami a Vámpírnaplókat érinti, de a későbbiek folyamán megpróbálom az interjú többi részét is lefordítani és felrakni az oldalra. Tervezem, hogy Ninával (és majd Iannel is) tüzetesebben foglalozom az oldalon. Elvégre, eleve úgy kezdtem bele az oldalba, hogy Delena és a színészek a téma. Szóval ideje összekapnom magam és cselekednem.

Neked hiányzik, hogy a vámpírokkal legyél?
[Nevetés.] Nekem 100%-ig hiányzik a családom. Te 6 évet töltesz egy csapat emberrel - a banda, a szereposztás, mindenki bonyolult. Ők tényleg, valóban a családommá váltak és nekem ezek közül az emberek közül sokan hiányoznak.

Bizonyára nehéz volt végeznie a Vámpírnaplókkal.
Nem tudom, hogy meglennének-e azok a lehetőségeim, amik most vannak, ha nem tettem volna meg. Hálás vagyok. Ez egy ugródeszka volt és remélhetőleg még több sikerhez fog vezetni. Eddig nagyon szerencsés voltam. Alig várom, hogy lássam, mi fog történni ezután.

A magazinhoz érkezett pár fotó is Nináról, még hosszú hajjal.

   

Címkék: Nina Dobrev
2017.02.01. 20:22, Elena

Nina instagram

mai posztok

A mai nap folyamán Nina két dologgal is kecsegtetett a rajongóknak. Az egyik egy olyan kép, amin szerintem egy nagyon jó és találó idézet van. Ezt le is fordítottam nektek. A második kép pedig... nos, erről sokat nem kell mondanom. Nina forgat!

 

Azt mondta,
"Megtanultam, ha nyitott szívvel döntök el valamit, akkor általában helyes döntést hozok. Megtanultam, ha vannak is fájdalmaim, nekem nem kell annak lennem. Megtanultam, hogy minden nap meg kell érinteni valakit. Az embereknek szüksége van egy meleg ölelésre, vagy egy baráti vállveregetésre. Megtudtam, hogy nekem még sokat kell tanulnom. Az emberek el fogják felejteni, mit mondtál, az emberek el fogják felejteni, mit tettél, de az emberek soha nem fogják elfelejteni, hogyan érezték magukat."

Nina ezt a megjegyzést fűzte az idézetes képhez:

Megtanultam... hogy még sokat kell tanulnom. 💜

2017.01.30. 23:02, Elena

8x10 Nostalgia's a Bitch

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Ez a rész egy érzelmi hullámvasút volt. Szerintem ennyit még nem sírtam egyik rész során sem. Jól felépítették, nagyon tetszett minden mozzanata és a zenék is és... fúh. Jó volt. Látszik, hogy kezdenek elvarrni minden szálat és talán ez az, amiért végig sírhatnékom volt és el is tört a mécses. Nem akarom, hogy befejeződjön ez a sorozat... hajh.

Szerkesztői vélemény

Szörnyen sajnáltam Damont. Az, ahogyan megalkotott a fejében egy világot, amiben ő réges régen meghalt és sosem vált vámpírrá, ezáltal nem okozott senkinek fájdalmat. Úristen! Eléggé ledöbbentem, Carolineal és Bonnieval együtt, amikor beléptek Damon elméjébe és a Salvatore ház panzióként funkcionált. Damonről meg egy festmény volt a falon... durva. Aztán a lányok elmentek a Grillbe, és ott volt Vicki! Akit ugye Damon megölt az első évadban. A lányokban felébredt a remény, ahogy a lány nyakán levő kötést bámulták. Damon ott harapta meg. Tehát itt kell lennie... de nem. Ahj és az, hogy Caroline találkozott újra az anyjával... hát, mégha csak Damon agyszüleménye is volt, de akkor is. Egyszóval érdekes volt Damon fejében. Bonnie újra láthatta a nagyiját, akinek felvázolta, mi ez a hely és miért van itt. Meglepődtem, hogy a Damon-féle nagyi "belement" a dologba. Aztán persze ott volt Tyler. Ő nem igazán hiányzott... és az sem tetszett, hogy Bonnieval közölte, Damon megérdemli a szenvedést. Jó, valahol megérdemli, de basszus! Azért sok jót is tett ez a vámpír az évadok során és ezt nem kéne elfelejteni. Lehet, sokat ölt, de sokakat meg is mentett. Még Elenát is feláldozta például, azért, hogy Bonniet mentse... (6. évad vége, ha valaki nem emlékezne rá. Szerintem az ilyesmit is figyelembe kell venni. Meg azt, hogy Damon mindent megtett azért, hogy Bonnie visszatérjen a börtönvilágból... még akkor is, ha a saját módszereivel...) Ahj, szóval igen. Mattet is meg tudtam volna néha cibálni a rész elején.
De tudjátok, mit? Stefant is. Már maga az a jelenet, amikor betoppant a Salvatore házba és elhitette Carolineal kábé fél pillanatra, hogy rendbe akarja hozni a dolgokat. Fú... azt hiszem, még Care is elhitte, hogy na, történt valami. Aztán Stefan "játéka". Hol az egyik, hol a másik pártján áll. Sybilre és Selinere gondolok, meg a harang sorsára. Durva, hogy végül Selinet választotta és megigézte Mattet, hogy kongassa meg a harangot, amennyiben nem képes Damonnek megbocsátania mindazt, amit tett.
A Defan jelenet Damon fejében, ahw... jó, őszintén szólva meglepődtem, mikor Damon közölte, hogy neki kell megbocsátania Stefannak. Pislogtam egy ideig, mire összeraktam a képet. Stefan itt olyan volt, mint aki egy kicsit elbizonytalanodott. És Damon csak mondta... megbocsát, mert a testvére és szereti.... jaj. Stefan meg inkább megütötte párszor, hát köszi. És Damon sebe nem gyógyult.... heh. Bírtam ezt a jelenetet is. Damon közölte Stefannal, hogy aki jelenleg a városban (azaz a fejében) mászkál vámpír, az nem ő, hanem Stefan. Haha. Khm. Nem tudom, Stefan részéről tudatos volt-e, hogy felbőszítse Damont azzal, hogy közölte vele, porig fogja égetni Mystic Fallst és mindenkit, aki itt él. Mert ez volt az, ami kizökkentette Damont az ön...... önbántalmazásból (?) és visszatért. Méghozzá hatásos belépővel, kitépve Stefan szívét, hogy amíg elrendezi a harang sorsát, ne zavarjon be. És sikerült. Megmentette a várost. És... és bocsánatot kért Mattől Vicki miatt. Úh, itt is bekönnyeztem. Ez a párbeszéd. Itt is nagyon látszott, hogy próbálnak elvarrni minden szálat, minden régi dolgot.
És most a Defan jelenet után jöjjön a legjobb Bamon jelenet. A 7. évad óta várok arra, hogy kibéküljenek és visszakapjam őket így együtt. A barátságukat, mert... szerintem nagyon szép az ő történetük. A fejlődésük. Imádom. És megkaptam őket! Damon fejből elmondta Bonnienak a 7. évadban írt búcsúlevelét. És annyira megható volt! Ezt el is hoztam nektek:

"Kedves Bonnie!

Gyáva vagyok. Szemtől szembe kellene elmondanom ezt neked, nem ebben a levélben, de tudom, ha így tennék, lebeszélnél róla, hogy elmeneküljek a problémáim elől. Rávennél, hogy szembenézzek egy Elena nélküli jövővel, és segítenél, hogy a tőlem telhető legjobb ember legyek. Ahogy Elena is tette. És rettegnék tőle, hogy mindkettőtöknek csalódást okoznék. Hát elmegyek. Mert inkább egyszer hagylak cserben, mint egész hátralevő életedben. És remélem, az életed nagyon boldog lesz. Mert te, Bonnie Bennett, fantasztikus nő, közepes keresztrejtvény-fejtő, és a legjobb barátom vagy.

Nagy szeretettel és tisztelettel:

Damon"

Nem lep meg, ha azt mondom, ezt a jelenetet konkrétan végigsírtam, annyira megérintett. És Bonniet is. Ahj. Tudjátok, remélem, hogy Bonnie is megkapja a happy endjét... nem akarom, hogy Elena úgy térjen vissza, hogy Bonnie meghal... aggódom.
Mindenképp kiemelném még a Steroline jelenetet is a pincében. Carolinet... sajnáltam. Olyan... hogy is mondjam. Félig lemondással, félig optimizmussal próbált beszélni. És olyan fájdalmas volt. Stefan... remélem összeszedi magát és visszakapcsol.

2017.01.30. 15:38, Elena
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Dear Diary
 
A mai nap más lesz. Ma mosolyogni fogok. Őszintén. Mert ma van a nap, amikor újra élni fogok. Ez az élet jó lesz, és csodaszép. De nem lesz mentes a szívfájdalomtól. A halállal eljő a béke. De a fájdalom az élet ára. Ahogy a szerelemnél is. Innen tudjuk, hogy élünk. És az élet megy tovább. (...) ...a lehető legjobb életet fogom élni, ameddig csak lehetséges. Még a hosszú, boldog közös életünk után is, Damon még mindig attól fél, hogy nem látja többé Stefant. Hogy sosem talál békére. De tudom, hogy téved. Mert a béke létezik. Ott él mindenben, ami fontos nekünk. Ez a béke ígérete. Hogy egy napon, egy hosszú élet után, újra megtaláljuk egymást.
 
Társalgó

× Elena, a szerkesztő × Szabályzat ×


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg

  
 

Olyan oldalak, amik az enyémhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
     
    
    
    
 

29/28

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélek, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítalak. Feltétel nálam még az igényes tartalom és a kinézet is. Az, hogy ki milyen ikonnal kerül ki, tőlem függ.

Lekerült: Nita (inaktivitás, jelszavas védelem)

 
Egyéb adatok

Szerkesztő: Elena
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: damonsalvatore17@freemail.hu

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztő nem áll kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekem és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06