Delena Online

Favorite Scenes with Ian Somerhalder

első évados jelenet

Elhoztam nektek Ian kedvenc jelenetét. Azt hiszem, egyetértek, ugyanis én is imádtam ezt a Vicki-Damon jelenetet az első évadból. Pont a napokban néztem vissza és ahw. Az a tánc, emberek! Na, de nézzük, mit mond erről Ian.

Vicki: Hé. Miért nincs barátnőd? Te egyszerre vagy hűvös és annyira forró.
Damon: Tudom.

Ian: Az első szezonban, azt gondolom, Damon jó volt.

Damon: Ne beszélj. Táncoljunk.

Ian: A kedvenc jelenetem az volt, amikor Damon és Vicki futkároznak a Salvatore házban, isznak és Kayla Ewell pattog, miközben táncol és az, amikor Damon felugrik és előadja a Damon-féle táncot. Mi tényleg használtuk a forgatáshoz a házat, és ettől olyan történelmi. És mi szó szerint csak táncoltunk és bourbont ittunk, azaz tea bourbont. Ezek szórakoztató jelenetek voltak.

2017.03.09. 12:45, Elena

8x16 I Was Feeling Epic webclip

Delena

Tegnap már megosztottam az oldalhoz kapcsolódó közösségi portálon, illetve lefordítottam (igen, youtubera is én írtam fel a videóhoz a szöveget) ezt a rövid kis webclippet. Úgymond sok újat Delenából nem kaptunk, inkább az eddig látottak előzményéből kapunk egy kisebb morzsát. Damon kissé ki van akadva és elég lemondóan viselkedik Katherine-t illetően, aztán hopp, meglátja a nyitott koporsót. Az, amit Stefan mond... bíztató. Vagyis, nézőpont kérdése. Ha Bonnie szíve megállt, de látta Elenát és ezt ugye el is mondta, akkor minden bizonnyal él. És most már Elena is. Arra gyanakszom, hogy az ikrek a legutóbbi tűzesetben elszívták Bonnieból a boszi erőt és vele együtt azt az átkot is, amit Kai rárakott. De ez csak tipp, lehet, nem így fogják megmagyarázni a dolgot. Azonban, ha Bonnie él... akkor őt már kétlem, hogy megölik az utolsó részben. De akkor ki lesz az? Olvastam twitteren egy olyat, miszerint nem az fog meghalni, mint akit Julie először akart. 2 héttel az utolsó rész forgatása előtt lett meg az új... áldozat. Kíváncsi vagyok, ki lett volna eredetileg és ki lesz, aki valóban... meghal. Nos, de nem húzom tovább az időt, ami így is véges. Íme a webclip:

Stefan: Kell lennie valaminek, amit nem vettünk észre.
Damon: Nem. Katherine győzött. Hosszú játékot játszott és végül nyert. ... Mi?
Stefan: Korábban Bonnie szíve megállt. Azt mondta, látta Elenát.
Elena: Damon?
Damon: Elena.

2017.03.08. 11:12, Elena

Get Lunch with Ian Somerhalder at The Vampire Diaries Convention

bónusz kör

Pénzlehúzás vagy második esély? Mindenfajta elfogultság nélkül azt mondom, az utóbbi. Ian már kihirdette, hogy ki nézheti meg vele a finálét Los Angelesben (egy csajszi Svájcból), de most ismét előállt valamivel. És szerintem nem sok színész találkozik úgymond privátban a rajongóival. Az más, amikor tömegesével találkozik a fangirlökkel... de az, amikor már kettesben, illetve hármasban, mert a szerencsés kiválasztott vihet magával valakit... szóval az már nagy dolog. Lehet, hogy az alapítványnak fontos a pénz és nem mondom, hogy valahol nem játszik közre az is, mennyien adományoztak az első körben. De őszintén, ritka az a színész, híresség, aki ilyen módon törődik a rajongóival. Iannek pedig nem kis rajongói tábora van és tessék, kaptunk még egy lehetőséget. De nem is húzom tovább a szót, mutatom is, miről beszéltem eddig:

Srácok! Annyira elárasztottatok a lelkesedésetekkel, ami a The Vampire Diaries finálét illeti, hogy válaszul most bejelentem: van egy bónusz kör. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek van egy második esélye arra, hogy részt vegyen velem egy TVD egyezményen! Te leszel a VIP, ebédelni fogunk és így tovább. A repülést és a hotelt én állom. Kattints:

https://www.omaze.com/experiences/ian-somerhalder-4?ref=ian

Minden segít ISF-nek! Köszönöm!! Valóban!! Csináljuk! Szeretettel, Ian

Akárhonnan nézem, szerintem nem mindennapi, hogy egy híresség ilyesmit csináljon. Szóval srácok, aki akarja, ragadja meg ezt a második esélyt!

2017.03.08. 11:04, Elena

Ian Somerhalder - Jimmy Kimmel Live

élő műsorban jelent meg Ian

Tegnap Ian Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett egy interjú erejéig, ami körülbelül 7 és fél percet foglal magába. Ian amúgy először Instagramra posztolt nem is egy, hanem kettő fotót. Az egyikkel visszautalt a régi szereplésére, ugyan ebben a műsorban:

@jimmykimmel a látásom homályos lesz, mint ez a kép, amikor az ajkaink ilyen közel vannak... Őrülten hálás lennék, ha visszaengednél a show-ba, hogy beszélhessek a The Vampire Diaries fináléról és az @isfofficial bónusz nyereményéről, az Omaze.com/Ian kampányról. Hamarosan találkozunk! Egy óra.

Aztán kaptunk egy fotót a kulisszák mögül:

A színfalak mögött.
@jimmykimmellive SZERETEM EZT A MŰSORT...

Jimmy is rakott fel egy fotót, amin Iannel mutatkozik.

Nézzétek ezt a 174 éves vámpírt. Elég jól néz ki. @iansomerhalder Ma este.

És végül maga az interjú, amit érdemes végignézni.

 
 

2017.03.07. 12:58, Elena

Delena összegzés

hogyan indult?

Damon és Elena egyike azoknak a párosoknak, akiknek rendeltetésszerű, hogy a The Vampire Diaries végén összejöjjenek.

Damon és Elena a sorozat elején nem voltak éppen barátok. Sőt, valójában ellenségek voltak. De minden megváltozott, amikor Damon Elena megmentésére sietett a Miss Mystic Falls szépségversenyen az első évadban. Ez a pillanat Damon szívében nyomot hagyott és utat nyitott hozzá.

A második évadban, méghozzá a nyolcadik részben Damon bevallotta Elenának az érzéseit.

"Csak ki kell mondanom egyszer. Muszáj hallanod. Szeretlek, Elena. És mivel tényleg szeretlek, nem lehetek önző veled. És ezért nem tudhatsz erről. Nem érdemellek meg. De az öcsém igen. Bárcsak ne kellened elfelejtened... de el fogod."

És Damon életében először önzetlenül cselekedett. Tudatában volt annak, hogy Elena és Stefan szerelmesek egymásba és az a helyes, ha nem áll közéjük. Azonban a negyedik évadban, amikor Elena vámpír lett, ez az elfeledett emlék hamar felidéződött benne.

A második szezon végén Elena Damon mellett van, amikor a vámpír egyre betegebb és egyre közelebb sodródik a halálhoz a vérfarkas harapás miatt. Ez az epizód mutatta meg igazán, hogy Elena mennyire törődik Damonnal. Még egy csók is elcsattant. Bár az első igazi csók csak a harmadik szezonban történik a Gilbert ház tornácán.

A negyedik évad Delena központú volt. Elena vámpírrá vált és minden megváltozott. Eszébe jutott Damon szerelmi vallomása. Damon és Elena megküzdöttek a saját érzéseikkel, míg a hetedik részben végre megkaptuk a várva-várt szerelmi jelenetet.

Damon és Elena rengeteg gyötrelmen mentek keresztül az ötödik és hatodik évadban, de mindig megtalálták az utat, hogy visszatérjenek egymáshoz. Amikor Damon a másik oldalon reked Bonnieval, látjuk, hogy Elena mennyire szereti Damont. Képtelen nélküle létezni, így kitörölteti az emlékeit Damonról, hogy ne fájjon többé.

Annak ellenére, hogy Elena közel két évadon át aludt, Damon hű maradt hozzá. Már csak egy hetet kell várnunk, hogy a lány felébredjen. Megkapják a happy endet?

2017.03.05. 12:47, Elena

8x15 We're Planning a June Wedding

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Oké, végül is Katherine nem volt jelen a rész alatt, viszont a keze akárhonnan is nézzük, benne volt a történésekben. Habár szerintem kissé lightosabb részt kaptunk, de azt hiszem, az utolsó, végső finálé előtt kellett már ez. A rész vége persze megint más kérdés...

Szerkesztői vélemény

Nézzük csak. A rész elején volt némi feszültség azért a Katherine téma miatt, ami nem is csoda. Tényleg itt van? Ha igen, eddig miért nem jött elő? És a többi. Damon pedig, mint az előzetesből már tudtuk, felveti az ötletet: esküvő. Ha Katherine arcába lesz tolva Stefan boldogsága, akkor úgyis előjön, hogy tönkretegye azt. Közben Dorian amúgy közli, hogyha megvannak Katherine csontjai, akkor abból lehet készíteni egy fegyvert, amivel megölhetik.
Ezután jött a szervezés. Ami Bonniet illeti, sajnáltam. Hogyan örülhetne egy olyan ember boldogságának, nagy napjának, aki megölte a szerelmét? Sokáig úgy van vele, hogy hiába a barátnője esküvőjéről van szó, képtelen ott lenni és végignézni. Ez akkor változik meg, amikor Enzoval kibeszélik kicsit ezt az egész témát. Örültem, hogy Bonnie végül ott volt.
A Defan féle legénybúcsú meg... tipikus Damon. Persze, Katherine csontjai felett kell inni és lerészegedni. És hát valljuk be, Stefannak már nem nehéz lerészegedni, hisz ember. Valóban úgy is állítanak haza, Caroline pedig eléggé haragosan nézi Damont... aki... nos, őt is elrabolja egy kicsit, pár pohár erejéig. Az a beszélgetés, ami lezajlik köztük. Ahhj. Ahogy Damon Lizről beszél, vagy ahogy Caroline közli, utálja, amiért az édesanyja nem lehet vele és Elena sincs, sem az ikrek, sem Bonnie... szóval eléggé megsajnáltam itt Care-t. Élete nagy napja és jóformán csak azok hiányoznak, akik igazán számítana. De Damon kicsit mentette a helyzetet és ahw! Elővette Elena nyakláncát és felidéztette Carolinenal, amikor odaadta neki karácsonykor. Azért adja amúgy oda neki, hogy tudja, Elena vele van. A lány csuklójára köti, de persze hozzáteszi, hogy csak kölcsönbe van, kéri vissza. Hát fontos neki még mindig. *-*
Annak is örültem, hogy végül Alaric elhozta az ikreket. Annak már kevésbé, hogy én ennél Alaric-Caroline jelenetnél szembesültem vele, hogy tényleg, még mindig bele van zúgva ez a pasi Carolineba. És ahj, szegény Ric. Igaz, hogy már nem a szívem csücske a karakter, mert eléggé el lett rontva, de attól még örültem volna, ha kap egy happy endet, egy barátnővel... így eléggé... hát igen. De ebben a sorozatban nem kap meg mindenki mindent, sőt... most, hogy belegondolok, senki sem kap meg soha semmit. Ez nem egy lányregény.
Az esküvői készülődés alatt az a Defan beszélgetés... imádtam. Először az, hogy Damon nem hagyja, hogy Stefannak bármi baja essen és apró darabokra vágja Katherinet, ha hozzáér. Aztán az, hogy Stefan közli Damonnel, hogy reméli, ő is megélheti majd Damon és Elena esküvőjét! <3 Bár pont ezekkel a pillanatokkal adnak reményt, vezetnek félre minket a készítők... hmm. Értitek, mire gondolok.
Maga a Steroline esküvő szerintem nagyon szép volt! De egyben vicces is, hisz mindenki várta, hogy na, Kath közbelép és végül is megszakad az esküvő. Damon vagy 5x közölte, hogy akinek van valami ellenvetése, az szóljon most... és csend. Az a rögtönzött beszéd meg Stefan és Care részéről. Jaj. Aranyosak voltak! :) Ahogy Care bevallotta, hogy már első pillanattól kezdve készen állt arra, hogy hozzámenjen. Úgy értem, tényleg az első pillanattól... akkor, amikor meglátta a suliban az új srácot. :) Imádtam, tényleg.
Az esküvő végül is lezajlott és jött az este, tánc, mulatság... és egy Bamon pillanat. Most nagyon elhalmoztak minket Damonös pillanatokkal... ez aggodalomra ad okot, most így belegondolva. Szóval Bamon. Ami igazából félig Bonenzo volt és épp ezért szakadt meg a szívem. Damonnel táncoltak, és amikor pördült egyet, Enzohoz került pár romantikus pillanatra, majd visszapördült Damonhöz. Nyá. T_T
És most térjünk ki Matt édesanyjára, aki annyira nem hiányzott nekem. Mármint... ez az utolsó évad eléggé felkarolta Mr. Donovent és annak családját. Matt pedig mindig is bökte a csőröm, írtam már róla párszor... és most nem csak az anyja kavar be, de Vicky is. Logikus, hogy vissza tudtak térni a pokolból, igen. A kapu meg lett nyitva, Kai is így tért vissza. De naaa. Matt anyja lényegében figyelemelterelés volt végig. Azért, hogy ne tudjuk, Katherine mire készül a háttérben. És most itt térnék ki még a robbanásra és a tűzre... az ikreknek köszönhető, hogy nem égtek el elevenen odabent. Mármint az ikrek és Bonnie. Az a Bonenzo jelenet... azt hiszem, egy részem meghalt akkor és ott. Egyrészt a tűz visszaidézte velem azt, amikor Damon ott hagyta Enzot, aztán most a 8. évadból azt a jelenetet, amikor Bonnie nem hagyta el Enzot... és most Enzo kérte meg a lányt arra, hogy menjen. Mármint, hogy hagyja az ikreknek, hogy tegyék, amit tudnak. Szívják el Bonnieból a mágiát és jussanak ki élve. És... és hogy Bonnie éljen. T_T Könnyes szemekkel nézték egymást, mire a lány rábólintott. Nagyon remélem, hogy Enzo nem tűnt el végleg... nagyon-nagyon... Amúgy az, hogy Caroline mennyire aggódott és ahogy Stefan lefogta, hogy márpediglen ne menjen be az égő házba... :\ tele volt... jó jelenetekkel ez a rész, szerintem. Pedig tényleg úgy voltam vele, hogy na, Kath nélkül mégsem az igazi. (Igen, szokásomhoz híven előre utánanéztem, Katherine visszatért-e végül vagy sem...) Nos, jövőhéten finálé. És már tippem sincs arra, ki fog meghalni és miként végződik ez az egész történet, ez a 8 év.

2017.03.04. 19:14, Elena

8x16 I Was Feeling Epic

Epikusan éreztem magam ~Lexi

"RÉGI BARÁTOK - Mystic Falls sorsa forog kockán, Stefannak és Damonnek meg kell vívnia egy utolsó csatát a legnagyobb ellenséggel."

Megjelenés: 2017. Március 10.

A rész címéről: 1. évad 8. részében hangzott el. Miután Lexi beszélt egy kicsit Elenával, visszament Stefanhoz játszani és ekkor mondja, hogy azért elég jó volt. Mármint ő, hogy beszélt a lánnyal és kicsit... hm, megnyugtatta, hogy minden rendben lesz közte és Stefan közt.

2017.03.04. 18:00, Elena

8x16 I Was Feeling Epic & Forever Yours

Március 10.

Nos, lement az utolsó előtti rész, avagy a 15. Nem mondom, hogy nem könnyeztem meg, de ezt majd a véleményes bejegyzésben kifejtem. Most viszont megkaptuk az utolsó rész promoját, amit egybekötöttek a Forever Yours bemutató kisvideóval. Felbukkan benne Nina és Ian is! :) Hogy mi is ez a Forever Yours pontosan? Hát ez:

Nyolc év után a The Vampire Diaries egy drámai és epikus véghez érkezik. Ezt az egy órás visszatekintő összeállítást beszélgetések jellemzik a szereplőkkel (régiek és újak egyaránt felbukkannak, illetve a vendégcsillagok is), Julie Plec és Kevin Williamson producerekkel. Láthatunk különleges felvételeket az elmúlt nyolc év különleges pillanataiból és persze az utolsó évadból.

Ezen a pénteken...

Elena: Elena vagyok.
Stefan: Én meg Stefan.

Megnézheted, hogyan kezdődött.

Nina: A szerelmi háromszög, ami az első naptól kezdve ott volt és amiről mindig mindenki beszélt.

Damon: Hello, tesó.

Megtudhatod, hogyan ér mindez véget.

Elena: Damon?
Damon: Elena.

Ian: Ez egy pokoli út lesz. Készüljetek, srácok.

The Vampire Diaries egész estés fináléja pénteken, a CW-n!

 
 

2017.03.04. 17:06, Elena

The Vampire Diaries utómunkálatok

Ian és Nina

Hoztam pár apróságot, bár még így is van, amit nem tudok most. Például... Ian a facebookon nyílt kérdezz-feleleket tartott. Válaszolgatott a rajongóknak hozzászólásban. Jó, nem mindenkiére, ami nem is meglepő, ha azt nézem, pár perc alatt mennyi hozzászólás született. De szerintem aranyos, hogy lehetőséget adott nekünk, rajongóknak, hogy kérdezhessünk. Ezt akarom majd átolvasni, hátha találok egy-két érdekességet. Ha igen, akkor pedig igyekszem elhozni nektek!

Ezt pedig ma osztotta meg. Utómunkálatok. Hmhmm...

Éppen most végeztünk az utómunkálatokkal a Vampire Diariest illetően... wow, micsoda út. És ne feledd, hogy holnap van az utolsó nap, amikor esélyed van rá, hogy velem nézd az utolsó epizódot.

Nina is osztott meg valami érdekeset! Az utolsó rész elején levő szöveget ő fogja bemondani. Tudjátok, a szokásos: "Eddig történt a Vámpírnaplókban" c. dolog. A végén szomorú pofit vág, olyan aranyos! Íme néhány kép, alulra pedig berakom a videót is.

  

2017.03.02. 22:32, Elena

8x16 Bővül a Delena promo

szép lassan

Istenem, az az ölelés!! Én kész vagyok! ♥ De elgondolkodtam és elkezdtem aggódni. Ugyebár Katherine visszatér... lehet, hogy a következő részben nem is lesz benne, de az utolsóban igen. Remélem, nem lövi el újra azt a kártyát, hogy kiadja magát Elenának, mert akkor baromira mérges leszek. A Delena és Stelena promo miatt agyalok amúgy ezen. Az egy dolog, hogy nem ugyan abban a ruhában van, természetes, hogy átöltözik. Inkább az a "zavaró", amit Stefantól kérdez. Miért vár ezzel a kérdéssel addig? Vagy mi a fene van? Ah, de mindegy, most élvezzük a kibővített Delena promot! Én imádom! Az az ölelés, az a megkönnyebbülés Damon részéről! ♥

2017.02.28. 10:32, Elena
 

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - All I Need (8x09)

 

A szerkesztők:
Elena & Damon

 

 
 


 

Olyan oldalak, amik a miénkhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 

 
    
    
    
    
    
 

29/27

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélünk, valamint a barátainkat tesszük ki, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítunk. Feltétel nálunk még az igényes tartalom és a kinézet is.

 

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 

Szerkesztők: Elena & Damon
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Elena (az alapért köszönet: dA)
Egyéb kód: LindaDesign
E-mail: delenackles@gmail.com (Elena)
Instagram: Delenackles_

delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolástilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekünk és egyezkedünk.

 
Indulás: 2016-09-06