Delena Online

8x11 You Made a Choice to Be Good

Elhatároztad, hogy jó leszel ~Elena

"AMIKOR A GONOSZ VISSZATÉR - Kad, Damon és Stefannal az oldalán visszatér Mystic Fallsba, hogy elmondja, mik lesznek az elkövetkezendő időben a feladataik. Ezek elképzelhetetlen következményekkel járnak. A feszültség növekszik, Caroline és Matt pedig igyekszenek mindent megtenni azért, hogy a lakosságot megvédjék Kad étvágyától. Bonnie és Enzo részt vesznek egy romantikus utazáson, figyelembe véve és megvédve a harangot, ami velük van."

Megjelenés: 2017. Február 3.

A rész címéről: Ez az idézet az 1. évad 20. részében hangzik el. Elena mondja Stefannak, amikor a vámpír eléggé mélyponton van és mindenért magát okolja. Elena közli vele, hogy nem számít, mit tett, mert azt választotta, hogy jó lesz és nem árt senkinek. Ez pedig mindennél többet ér. Stefan persze nincs egy véleményen a lánnyal.

2017.01.15. 13:03, Elena

Julie Plec a twitteren

válaszolt a rajongóknak

Tegnap, ahogy jöttem haza angolról, végig a twitteren lógtam és olvasgattam Julie válaszait a rajongók által feltett kérdésekre. Sokszor elmosolyodtam a rajongók hevességén és megszólalásain, lementettem pár képet is, de este már nem volt időm kirakni. Vagyis inkább energiám. Aztán ma, ahogy vissza akartam keresni twitteren a tegnapi dolgokat... ah, gyerekek, ez az oldal nekem káosz. Szóval egy-kettő elveszett abból, amit meg akartam veletek osztani.

@EldestDamon: Egészen a 8. szezonig Stefan sok boldogságot megtapasztalt, Damon viszont sokat szenvedett, cserébe a semmiért?
@JuliePlec: Ez a dráma. Stefan fájdalma jön. Damon boldogsága pedig folyamatban van.

@jsatz23: Nina vissza fog térni a fináléra?
@JuliePlec: Nem mondhatom meg.

@TVDFRA: Delena vagy Stelena?
@JuliePlec: Mindkettő. Ezt teljes szívemből így gondolom.

@delenalove. Mi a véleményed Nina új frizurájáról?
@JuliePlec: Nagyon szeretem a megjelenését. Nagyot nőtt.

Azon meg sem lepődök, hogy Nina visszatéréséről ismét nem mondtak semmit. Amúgy, volt még egy olyasmi kérdés, amiben Juliet arról kérdezték, milyen Paullal és Iannel együtt dolgozni. Meg olvasgattam a rajongók további hozzászólásait... sokan a Delena endgame-ért szurkolnak, de vannak Klaroline és Stelena fanok is, persze. Hát, meglátjuk, én már nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Volt egy olyan kérdés is, hogy ezt a napló írós dolgot befejezik-e, lezárják-e majd, Julie azt válaszolta, próbálják lezárni, hogy kerek legyen a sztori, de még nincs kész a forgatókönyv. (Na, ezeket szó szerint már nem tudtam hozni, ezért elnézést.) Kiengesztelés gyanánt itt van egy cuki kép, ez is twitterről, a rajongók által:

Mindketten adnak egy mosolyt Neked! :)

Ut.i.: A Delena Online facebook oldalt kövessétek figyelemmel! A chatben már jeleztem, hogy lesz, amikor csak oda írok ki dolgokat. Apróságok. Mint például Ian tegnapi instagram képe, amiről muszáj volt pár sort pötyögnöm.

2017.01.13. 12:03, Elena

Nina visszatér?

még a londoni premieren is kérdezték tőle

Ninát még a londoni premieren sem hagyták kérdés nélkül. Rákérdeztek, visszatér-e a Vámpírnaplókba még egy utolsó szereplésre. Nos, konkrét választ ugyan nem, de egy sokat sejtető nagy mosolyt kaptunk! Nem tudom, én valahogy elkezdtem reménykedni. Ti hogy vagytok vele? A teljes interjút amúgy ide kattintva megtekinthetitek.

Adok egy mosolyt. :)

Aztán ahogy tovább böngésztem a twitteren... beleakadtam valamibe, ami még felkeltette az érdeklődésem. Nina megosztott egy gifet, méghozzá Elenáról! Ez egy jel?

Zárásként pedig egy születésnapi fotót hoztam, ami szintén a premieren készült.

2017.01.12. 00:03, Elena

xXx: Xander Cage visszatérése, Londoni premier

fotók Nináról

Nem gondoltam, hogy ma még jövök egy frissel, de látjátok, tévedtem. Ma zajlott le a címben is említett film londoni premierje (az első Mexikóban volt - arról is hozok majd képeket a galériába), amin Nina természetesen részt vett. Ami elsőnek rögtön szembetűnik, az az, hogy levágatta a haját. Megjegyzem, baromi jól áll neki a rövid haj! Másrészt megijedtem, mert Elenának hosszú haja volt még a 6. évadban. Ha felébred, akkor hirtelen rövid haja lesz? Jó, meg tudják oldani, póthaj meg egyebek, de azért a szívemhez kaptam. Azt is hozzáteszem, hogy végül is nem azon múlik a történet, hogy Elenának hosszú vagy rövid haja van. Ha jobban belegondolok Bonnie minden évadban más hajkoronával jelent meg - és még csak szóvá sem lett téve. Nos, most, hogy megnyugtattam saját magam, itt vannak a fotók (a film megjelenése amúgy január 19-20 - attól függ, honnan nézzük, ugye az időeltolódás miatt):

   
   

Címkék: Nina Dobrev
2017.01.10. 21:16, Elena

Nina születésnapja

pár fotó, rövid üzenet

Sokat nem tudunk Nina születésnapjáról, csak annyit, hogy hamarabb ünnepelte meg a barátaival és pár fotó "kiszivárgott". Egyet ma rakott fel, amin éppenséggel 3 éves, ehhez a fotóhoz mellékelte az alábbi üzenetet:

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat és édes üzeneteket! Én biztosan érzem, hogy ❤❤❤❤

Alább pedig az a pár fotó, amit összevadásztam az internet zeg-zugaiból. Látszik, hogy Nina mennyire jól érezte magát.

  

Címkék: Nina Dobrev
2017.01.10. 20:10, Elena

Ian rendezői székben

a 8. rész

Ian nem hagy minket információ nélkül, mindig csepegtet valamit, ami miatt még inkább várom a 13-át. Január 5-én posztolta Instagramra a fentebbi képet, az alábbi rövid szöveggel.

Az epizódom a következő pénteken kerül adásba, január 13-án. Igazán szerettem irányítani a Vámpírnaplóknak ezt az epizódját. Mennyi néző várja már, hogy lássa?

És ma, 10-én is meglepett minket egy képpel és egy nem is olyan rövid szöveggel. Látszik, hogy tényleg élvezi és tényleg fontos számára ez az egész. Jó ezt látni.

Forgatási pillanat. Én rendeztem a Vámpírnaplók egyik részét, ami pénteken kerül leadásra a CW csatornán. Nézd meg, ha akarod. Imádtam rendezni ezt az epizódot ezzel a hihetetlen csapattal, családdal. Igaz családdal. A két srác mögöttem, jobbról balra: apa és fia. Pierre (ő a jobb oldali) a mi operatőrünk, míg Rohan (középen) keményen dolgozik, hogy minél több mindent tudjon megtanulni az apjától. Ha jól tudom, Rohan 13 éves volt, amikor bekerült a csapatba és mi végignéztük, ahogy felnő. Ez elképesztő. A másik cicafiú a bal oldalamon Thomas, aki új ebben a szakmában és az a célunk, hogy megmutassuk neki, mennyire élvezet ezt csinálni. Mi mind együtt nőttünk fel az elmúlt 8 évben, fejlődött a tudásunk és realizáltuk magunkban, mire vagyunk képesek és mások is. Wow. Milyen egy kör volt ez.

2017.01.10. 11:12, Elena

Golden Globe 2017

Nina és Ian is megjelentek

Lezajlott a 2017 Golden Globe díjátadás. Erre Nina, Ian és Nikki is hivatalosak voltak, bár díjra nem jelölték őket. Az In Style Magazin sok résztvevőről készített egy rövid, vicces videót. Ezt feltölöttem nektek. Nináé nekem nagyon tetszik, nagyon illik hozzá. Ianék is aranyosak, habár vannak ellenérzéseim.

 

Ezen kívül találtam egy cikket, ami számomra nem sok jót sejtet - sem pedig az Ian és Nina rajongók számára. Sőt, mondhatni, engem szívet üt, ahogy egymáshoz állnak - legalábbis a leírtak alapján. Néha jó lenne, ha leülhetnénk velük beszélni, hogy na, most mi is van veletek, barátok vagytok-e vagy legszívesebben rá se néznétek egymásra?

Nian az este folyamán ugyan abban a szobában voltak. Sok szóbeszéd szerint Nina és Ian meglehetősen hidegen viselkedtek egymással. Azaz elkerülték egymást? Ez a leglehetségesebb, hisz Iant a felesége, Nikki is elkísérte, aki nem őszinte rajongója Ninának. Múlt októberben a két színésznő gondosan távoltartotta magát egymástól az ELLE Women In Hollywood Awardson.

A galériába feltöltöttem néhány képet róluk, íme, néhány:

   

2017.01.10. 10:02, Elena

Ian a sorozat befejezéséről

régebbi cikk

Nem mai cikk, de elhoztam nektek, hogy aki még nem futott volna bele, az is tudjon róla. Iant arról kérdezték, mit szeretne látni a fináléban. A válasza azt hiszem, kissé megdöbbentő volt és vitába tudnék vele szállni.

Paul és én egész idő alatt erről beszéltünk. Damon 174 éves és egy 18 éves lányba szerelmes. Ez eléggé hihetetlen. Nevezhetjük bölcsőrablásnak is [a korkülönbségre utal]. Másdoszor. Ezek a fiúk idejöttek ebbe a városba és nagy pusztítást okoztak, tönkretették Elena életét. Őszintén szólva azt hiszem, a legjobb dolog az lenne, ha ezek a srácok elhagynák Mystic Fallst. Elena felébred. Nagyszerű lenne, ha ezek a lények nem nyernének, hanem az emberiség győzedelmeskedne.
Szeretnénk, hogy ez a két srác a Karib szigetekre repüljön, a tengerparton ücsörögjenek, mondjuk egy 60 éves karibi rumot kortyolgatva adjanak egymásak egy ölelést és együtt levegyék a napfénygyűrűt, hogy aztán a tengerbe dobva végül hamuvá váljanak. Annyi halál és erőszak kötődik hozzájuk, hogy csodálatos győzelem lenne az embereknek, ha Damon és Stefan meghalnának. Reméljük, hogy ez történik.

Kérdezték arról is, Nina visszatér-e.

Nem tudom, nincs ötletem. Mint producer, egy csomó információt tudok, de van sok olyan is, amit nem. Azt akarjuk, hogy a közönség boldog legyen. Nem hiszem, hogy ezek a srácok megérdemlik a bűnbocsánatot és boldog befejezést kellene kapniuk. Meghökkentő utat tettek meg, de vége. Már eleget éltem.

Ehhez én annyit fűznék hozzá, hogy egyrészt, ha Stefanék nem jönnek Mystic Fallasba, nincs történet. Másrészt... nem csak Elena szenvedett, hanem jóformán mindenki ebben a sorozatban. Lehet, Elena elvesztett egy csomó embert, de az utolsó pillanatban megtagadni tőle a boldog befejezést elég kegyetlen. Plusz, tegyük hozzá, hogyha Stefan és Damon nincs, akkor Elena már jóval az előtt meghal, hogy Kai Csipkerózsikaként álomba ringatja. Meghalt volna abban az autóbalesetben a szüleivel együtt. Tehát igen, Damonék sok fájdalmat okoztak neki, de új esélyt is adtak ennek a lánynak az életre. Másrészt védelmezték és mellette voltak.
És azzal sem értek egyet, hogy a fivéreknek meg kellene halniuk. Vámpírok, igen, de mindenki megérdemli a boldog befejezést, így ők is. Pláne, hogy egy sorozatról van szó. Igaz, van benne valami drámai, ahogy együtt leveszik a napfénygyűrűt, de ne! Ne tegyék, mert nem csak az én szívem szakadna meg, hanem Elenáé és Caroliné is, meg úgy... az összes baráté.

2017.01.09. 13:08, Elena

Amikor Elena Damon vérét issza

Újabb rövid cikk

Tegnap nem bírtam ki, a sarj kötődéses cikk előzményének egy részét szedtem elő, hogy megírjam. Leginkább azért, mert imádom ezt a jelenetet és bírom Damon reakcióit. "A vérmegosztás személyes dolog, ne szólj Stefannak." Aztán persze, hogy te szólod el magad direkt, kedves Damon. Tulajdonképpen Stefantól meg is érdemli azt az öklöst, amit később kap érte. Nos, a cikk:

× Vérmegosztás

A héten nem tudom, hogy lesznek frissek, ugye tanfolyam mellett nehéz ez a szerkesztés dolog, de... talán holnap még lesz időm írni valamit. És ne felejtse el senki; pénteken jön az új rész! Én már tűkön ülök, esküszöm. Még akkor is, ha ott motoszkál bennem, hogy lassan közeledünk a sorozat végéhez. (De nem baj, utána elölről kezdjük!)

Címkék: Delena Elena Damon
2017.01.09. 10:58, Elena

Happy Birthday, Nina!

A bűvös 28

Ezúttal időben kaptam fel a fejem, hogy szülinaposunk van, ezúttal Nina személyében! Ez a nőszemély, akire felnézek, ezen a napon tölti be a 28. életévét. Kicsit hihetetlen, hogy alig 5 évvel idősebb nálam és jóval több mindent elért, amit én valaha is fogok. Csodálatos színésznő, imádom a játékát, nem csak a TVD-ben, hanem sok másban is (igen, rajongó lévén elkezdtem megnézni minden mást is, amiben szerepel és nem bántam meg).

Még este rám írt Emily, hogy van egy csoport, ahol a tagok videóval akarnak készülni Ninának. Eleinte nem igazán akartam belefolyni, de az utolsó pillanatban Emily rávett, hogy küldjek én is egy HBD feliratú képet és legyek én is benne a köszöntő videóban. Nos, már csak az a kérdés, eljut-e Ninához ez a videó és ha igen, egy kicsit szebbé tesszük-e vele a napját.

Szívből kívánom neki, hogy boldogan teljen ez a napja, ünnepeljen a barátaival, érezze jól magát! Nem tudom, tisztában van-e vele, hogy Magyarországon is mennyi rajongója van. Ó, és mielőtt teljesen elfelejtem, itt a videó (amit a csoport majd megpróbál valahogy eljuttatni neki, valamelyik közösségi oldalon keresztül):

Happy Birthday, Nina!
We love you so much!

Címkék: Nina Dobrev
2017.01.09. 00:00, Elena
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Társalgó

× Elena, a szerkesztő × Szabályzat ×


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg


 

Olyan oldalak, amik az enyémhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
    
    
    
    
 

29/26

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélek, valamint a barátaim oldalaival, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítalak. Feltétel nálam még az igényes tartalom és a kinézet is.

 
Silhouette FRPG

Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire
Diariest vagy a The Originalst? Olvass tovább!

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

http://silhouettefrpg.hungarianforum.com/

 
Egyéb adatok

Szerkesztő: Elena
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: delenackles@gmail.com
Instagram: Delenackles_

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztő nem áll kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekem és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06