Delena Online

Ian posztolt

ma meg... néhány napja

A visszaszámlálás a végéhez most kezdődött... ezzel a két fickóval.

Poszolta Ian néhány órája az Instagram oldalára. A háttérről nekem a 6. évados esküvő ugrott be és úgy érzem, nem is vagyok messze a valóságtól, hisz egy esküvőnk biztosan lesz ebben az utolsó évadban.

Fognak ezek a srácok bárkinek is hiányozni?

Ez ugyan nem friss kép, de mindenképp meg akartam osztani. Ian a kép alá írt mondatot csatolta hozzá és... hát na, szerintem mindenki rá tudja vágni azt, hogy "nekem igen!". Nehéz lesz búcsút inteni a TVD-nek.

2017.01.23. 20:55, Elena

8x09 The Simple Intimacy of the Near Touch

a szerkesztő véleménye

Trailer

Torrent

Felirat

Online

Songs

Epizódképek

Ez a rész nem volt annyira dinamikus, mint az előző, viszont imádtam! Miért? Mert tényleg visszaidézte az első évados Miss Mystic Falls szépe versenyt. És rohadt jól megcsinálták! A visszaemlékezések, utalások, a karakterek, színészek... jó volt. Lássuk bővebben.

Szerkesztői vélemény

Ugyebár Stefan most az ügyeletes rossz fiú. Már a rész elején sem tetszett, volt benne valami furcsa, de végül is ki lehetett következtetni, hogy mi a valódi ok, amiért újra Mystic Fallsba jön Damonnel. Akit egyébként Sybil hív oda és nem tud neki nemet mondani, mert még mindig a fejében van a szirén. Lényeg, a szépségversenyen találják magukat. Damonnek oda kell adnia azt a golyót, amit még részekkel ezelőtt megkaparintott és nem tudta, mire való.
Sybil az egész rész alatt gyötrni Damont, de amit imádtam, az az, hogy Damon mennyire ellenállt neki! A jelenet, amikor Sybil bemászik Damon fejébe, Elena helyére "varázsolja" magát, Damon meg beletörli a szirén fejét a tükörbe. Sybil meg hátrál, hogy ezt mégis hogy csinálta? Hát, Damon nem semmi. És végig ilyen volt. Az emlékek fel-feltörtek benne. Stefan megfogalmazta nem túl kedvesen, hogy az Elenával való szerelme egy ilyen versenyen kezdődött, amikor ahelyett, hogy Damon eljött volna utána, inkább Elenával táncolt.
Aztán szerettem még a Caroline-Damon beszélgetést, azt, amikor Damon a nyakláncról beszélt. Csak egy részlet: "Miért jelent ez nekem bármit is? Ha megfogom, érzem ezt a melegség-szikrát."
Stefanra térve... hát, ő nem tetszett. Mármint... ki van kapcsolva az embersége és gonosz, igen, de hogy Caroline ... most se érdekelje... az túlzás. Amúgy végig azt vártam, hogy benne legyen az a párbeszéd, amit Viki kiírt az oldalára. És benne volt! Ott vigyorogtam vagy két másodpercig, aztán pofán csapott a valóság. Stefan gond nélkül öl, megint. És változtat át ártatlan lányokat vámpírrá. Hajh. Az a jelenet, amikor Caroline mellett felébred a lány... valamiért megkönnyeztem. Szegény lány! De jó volt látni, hogy Care mennyire mellette van. Amit még kiemelnék Sterolineból, az az, ahogyan Care végül is visszaadta a gyűrűt Stefannak. Szívszorító volt. Leginkább az, hogy Stefant nem érdekelte. Ahj, istenem.
Jaj és Bonenzo! Végre kaptunk belőlük, nem is keveset! Ahw, hogy én mennyire imádom őket! Enzooo! Damon után hivatalosan is ő a legjobb pasi a TVD-ben. Legalábbis számomra. Ahogy aggódik Bonniért, megjegyzem, teljesen jogosan. Ahogy arra vágyik, hogy örökké a lánnyal lehessen, de ugye nem lehet... és a nyaklánc, amiben Enzo vére van. Azt azért adja a lánynak, hogy ha ő nincs mellette és baj történik, Bonnie igya meg, használja. Azaz ha úgy adódik, változzon át. De amikor Bonnie rájön, hogy a nyakláncnak nem csak szimbolikus jelentése van, visszaadja. Ahj. T_T De utána kibékülnek. És persze Bonnie emlékezteti Enzot, hogy nem változhat vámpírrá, hisz Kai megmondta: ha kiskaput használnak, gond lesz. Senki nem tudja, mi történne és ugye az élete Elenáéhoz van kötve. Így végül is abban maradnak, hogy Bonnie nem fog átváltozni, de a nyakláncot visszakapja. És az a párbeszéd... Enzo nem tudja, mihez kezd majd, ha Bonnie nem lesz (80 év múlva, mert egy embernek ezt jelenti az "örökkévalóság" maximum). Végül a lány felveti, hogy mi lenne, ha Enzonak is azt jelentené...? ... Vegye be a gyógyírt. Bumm, ez arcon csapott keményen. Remélem, hogy nem fogja bevenni... ugye van még egy gyógyír, amit Damonnak kellett volna bevennie Elenával... hűh.
És a végén visszatérnék a rész végére. Damonnak sikerül leláncolnia Sybilt. Kínozni akarja, és bosszút állni, amiért csinált valamit a fejével. Itt még örömködtem, mert iszonyú jó jelenet volt! Aztán Sybil beleköpött a történetbe és ismét belemászott Damon fejébe, akiben lepörögtek a gaztettei az évad során. Minden egyes képkocka... körülbelül sokkos állapotba került. Azaz... Sybil abba a katatonális állapotba juttatta.
Így már a következő részek ismertetői értelmet nyertek. Nem mondok újat azzal, ha közlöm, a jövőheti részt is baromira várom!!

2017.01.22. 17:14, Elena

Ninát ezúttal Delenáról kérdezték

mi volt a reakciója?

Viki barátnőm hívta fel a figyelmemet az alábbi videóra, amiben Ninát konkrétan Elenáról és Damonről kérdezi egy nő.

Damon valaha újra együtt lesz az igaz szerelmével?

Nina reakciója egy mosoly volt most is. Hát, nem mondhat semmi konkrétat, bár ez a sok mosoly tényleg okot ad a reményre, hogy visszatér. Már csak az a kérdés hogyan és mikor. Remélem, azért nem csak egyetlen egy részre tér vissza. Főleg, hogy a 15. részben lesz - elvileg, Stefanék esküvője *olvasgatott Vikinél*. Hmmhm.

2017.01.21. 19:52, Elena

Ian a TVline-nak

a fény

Még a 9. rész előtt megjelent egy cikk, csak már nem volt időm elhozni nektek. Most is csak egy részletet hozok, amiben Ian mesél Elenáról.

Nem tudom pontosan, hogy mi történik. De egy dolgot tudok: Elena soha nem távozott igazán. Ő mindig jelen van és ez nagy szerepet játszik Damon erkölcsébe, abba, hogy megértsük, ki is ő - különösen ezekben az epizódokban. A történtek ellenére még mindig megpróbál olyan döntéseket hozni, amit Elena helyeselne, mert az ő életében Elena jelenti a fényt.

A végén még hozzáteszi a cikk írója, hogy Iannek továbbra sincs semmiféle információja Nina visszatérésével kapcsolatban.

2017.01.21. 11:09, Elena

8x12 What Are You?

Mi vagy te? ~Elena

"LELKEK MEGMENTÉSE - Annak érdekében, hogy megmentse Stefan lelkét, Damon alkut köt Kaddal a Maxwell folyóiratért cserébe. Alaric és Matt viszont megtagadják a folyóirat átadását, mivel az tartalmazza a Kad megölésével kapcsolatos információkat. Caroline kétségbeesetten próbál csatlakozni Stefanhoz, mielőtt végbemegy a terv."

Megjelenés: 2017. Február 10.

A rész címéről: Az első évad ötödik részében Elena elkezdi összerakni, hogy valami nem stimmel Stefannal. És végül elmegy hozzá, majd nyíltan rákérdez: "Mi vagy te?" Nos, az alábbi videó tartalmazza a jelenetet.

2017.01.21. 10:50, Elena

Spoiler képek

vagy mi a szösz

Nem szokásom megosztani ilyen képeket, meg nem is igazán szoktam kutakodni utána, de most belefutottam. A 9. részből ugyan csak egy képet találtam, de a 10. részből már többet. Természetesen az oldalhoz kapcsolódan olyan képek kerülnek bemutatásra, amin Damon rajta van.

Ezt a 9. rész promo videójában már láthattuk. Az a bizonyos Mystic Fallsi bál, ahol majd Sybil tovább gúnyolja Elena emlékét.

 

Ezek pedig a 10. részből vannak. Nos, én már nagyon kíváncsi lettem, mi lesz itt. Különösen ami a második képet illeti. Az erdőben vannak, de... mire készülnek? (Kicsit az 5. évad végét idézi vissza a kép hangulata... Damon és Bonnie...) Mintha Damon és Stefan közt lenne valami "probléma". Bár a harmadik kép is ezt sugallja. Hajh, fogalmam sincs! És ezt csak 2 hét múlva tudjuk meg. Hm, talán majd a pénteki rész után, ha megjelenik a 10. rész promo videója... (Amúgy az utolsó képen Ian olyan jól néz ki!)

Címkék: Season 8 Photos
2017.01.19. 23:31, Elena
 
Damon & Elena

Damon & Elena kapcsolata nem indul zökkenőmentesen. Az első évad sok közös pillanatot tartogat számukra, Damon hamarosan bele is szeret a lányba. Damon segít Elenának, hogy Stefan megmeneküljön, később pedig Elena éri el, hogy Damon ne haljon meg a többi vámpírral együtt. Az évad végén Damon megcsókolja Katherinet, aki Elenának adja ki magát. A második évadban Damon bevallja az érzéseit, de elfeledteti Elenával, hisz tudja, az öccse jobban megérdemli, hogy ez a lány mellette legyen és szeresse. Később, mikor Damon haldoklik a vérfarkas harapás miatt, Elena megcsókolja, de ez még nem szerelem a részéről. A harmadik évadban Damon visszaadja Elenának az elvesztett nyakláncot. Később kiderül, hogy a lány ekkor, vagyis a születésnapján szeretett bele Damonbe. Az évad alatt sok időt töltenek együtt, ám a végén Elenának döntést kell hoznia. Kitől búcsúzik el? Ezúttal Stefant választja, de Damon is fontos a számára. Aztán Elena autóbalesetet szenved. Meg is halna, de kiderül, hogy vámpírvér volt a szervezetében, így azzal zárul az évad, hogy magához tér. A negyedik évadban visszatérnek Elena azon emlékei, amit emberként elfeledtettek vele. Elena küzd a vámpírléttel és Damon segítségét kéri, aki minden tőle telhetőt megtesz. A későbbi részekben hivatalosan összejönnek. Elena, az öccse halála után kikapcsolja az emberségét, viszont az évad végére visszatér. Az ötödik évad elején örömmámorban úsznak. Később a baj elég nagy adagban szakad rájuk. Először az Augustin társaság, később Katherine keseríti meg az életüket. Túl lesznek szakításon is, de mint tudjuk, őket nem egyszerű szétválasztani; szeretik egymást. Az évad végén Damon öngyilkos küldetésre vállalkozik, de megígéri Elenának, hogy visszatér, hisz mások is vissza fognak tudni jönni a másik oldalról. Azonban az ígéretét nem tudja beváltani, Elena összeomlik. A hatodik évad elején Elena boldognak tűnik, de ez csak a felszín. Titokban gyógynövény főzeteket vesz be, hogy találkozhasson "Damonnel". Később Alaricot kéri meg, hogy feledtesse el vele a férfit, mert képtelen így élni. Damon eközben azon dolgozik, hogy minél előbb visszajusson a börtönvilágból, ami sikerül is. Sok időbe telik, mire Elena úgy dönt, emlékezni akar a szerelemre, ami érzett, de Alaric már nem tudja visszavonni az igézetet. Elena viszont szép lassan újra beleszeret Damonbe és ismét együtt lesznek. Az évad vége felé közösen eldöntik, hogy beveszik a gyógyírt és emberként élik le az életüket. Elena be is veszi, míg Damont megpróbálják több oldalról is lebeszélni. Mielőtt bevehetné a gyógyírt, valami olyan történik, amire senki sem számított: Kai jóvoltából Elena álomba zuhan, amiből csak akkor ébredhet fel, ha Bonnie meghal... az évad utolsó képkockáin Damon még bejut Elena elméjébe, hogy utoljára találkozhassanak. A hetedik évadban Damon igyekszik elfogadni, feldolgozni Elena veszteségét, habár egyáltalán nem egyszerű. Szinte képtelen rá. Az évad végén, az Armoryban Elena hangját véli hallani, így elindul az irányába... ez az, ami a vesztét okozza. A nyolcadik évadban Damon egy szirén bábjává válik és sokáig Elena emlékébe kapaszkodva próbálja ezt végigcsinálni. Később Sybil módosítja az összes Elenáról szóló emlékét, így a lány megszűnik számára. Ám a félévadzáróban Carolinenak van egy jó húzása, ajándékot ad Damonnek: Elena nyakláncát. Ahogy Damon megpillantja, visszaszivárog Elena a fejébe. A nyaklánc végül nem hagyja nyugodni Damont. Ahogy ő fogalmaz, akárhányszor megfogja, melegség árad szét benne. Végül elkezd küzdeni Sybil ellen, aki bosszúból egy katatonális állapotba küldi. De onnan is kijut, hála a barátainak és a testvérének. Kad legyőzése közben majdnem meghal... sőt, meg is hal, feláldozva önmagát Stefan és Elena életéért cserébe. Ebből a helyzetből Bonnie menti meg. Ezek után már csak egy végső ellenséggel kell szembenéznie neki és a többieknek: Katherinenel. A lány, aki az egész történetet elindította, még egyszer utoljára átejti a fivéreket. Damon komoly döntésre szánja el magát; feláldozná az életét azért, hogy ezúttal valóban mindenkit megmentsen. Ám ezt az áldozatot végül a testvére átveszi, erőszakkal. Damon emberként találkozik újra Elenával, akivel megkapják a "boldogan éltek, amíg meg nem..." endgame-t.

Damon & Elena - Holding on and letting go

 
Dear Diary
 
A mai nap más lesz. Ma mosolyogni fogok. Őszintén. Mert ma van a nap, amikor újra élni fogok. Ez az élet jó lesz, és csodaszép. De nem lesz mentes a szívfájdalomtól. A halállal eljő a béke. De a fájdalom az élet ára. Ahogy a szerelemnél is. Innen tudjuk, hogy élünk. És az élet megy tovább. (...) ...a lehető legjobb életet fogom élni, ameddig csak lehetséges. Még a hosszú, boldog közös életünk után is, Damon még mindig attól fél, hogy nem látja többé Stefant. Hogy sosem talál békére. De tudom, hogy téved. Mert a béke létezik. Ott él mindenben, ami fontos nekünk. Ez a béke ígérete. Hogy egy napon, egy hosszú élet után, újra megtaláljuk egymást.
 
Társalgó

× Elena, a szerkesztő × Szabályzat ×


 
Hivatalos oldalak

Nina Dobrev

Ian Somerhalder

 
A határon túl
 
Family részleg

  
 

Olyan oldalak, amik az enyémhez
hasonlóan egy párossal foglalkoznak.

 
Partner részleg

 
    
     
    
    
    
 

29/25

Leginkább sztáros, sorozatos oldalakkal cserélek, ezért ne sértődj meg, ha visszautasítalak. Feltétel nálam még az igényes tartalom és a kinézet is. Az, hogy ki milyen ikonnal kerül ki, tőlem függ.

 
Nina Dobrev Daily

Mindig úgy gondoltam, ha véget ér a The Vampire Diaries, akkor is tovább szeretnék foglalkozni Ninával. Ez az ötlet már januárban bennem motoszkált, így akkor létrehoztam az oldalt és elraktam a háttérbe. Most viszont tele energiával nekiesek, hogy mindent megtudhassatok erről a fantasztikus színésznőről!

 
Egyéb adatok

Szerkesztő: Elena
Téma: Delena (Damon & Elena)
Nyitás: 2016. szeptember 6.
Design: Juci (fejléc és menükód) & saját css
E-mail: damonsalvatore17@freemail.hu
Testvéroldal: Nina Dobrev

A delena.gportal.hu egy non-profit rajongó oldal. A szerkesztő nem áll kapcsolatban Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel, sem a menedzsereikkel, hozzátartozóikkal. Az oldal célja csupán annyi, hogy megismerhessük kicsit őket és még jobban azt a két karaktert, akiket alakítanak a The Vampire Diaries című sorozatban: Damont és Elenát. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, illetve gyűjtés. Ezek részben, vagy teljes egészében történő másolása tilos. Ha mégis el szeretnél vinni valamit, írj nekem és egyezkedünk.

 
Idetévedt lelkek
Indulás: 2016-09-06